Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Squ']Ja tak z ciekawości się tylko zapytam. Czy sznaucer pieprz/sól różni się charakterem od czarnego?

Justa kiedy szczeniaczka planujesz? :loveu:[/QUOTE]

Hmmm charakterem chyba w niczym ;) Przynajmniej ja nie odnotowałam jakichkolwiek różnic ;)

Kiedy? Nie wiem, na razie to takie luźne myśli, jeżeli nie uda się póki mieszkam z rodzicami, to na pewno jak wyprowadzę sie na swoje - nie oszukujmy się, pewnie nastąpi to na przestrzeni 2/3 lat :p

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']No problem w tym, że w Polsce jedyne sznaucery jakie mi się podobają to tylko z hodowli Flavago (z tego co w necie przynajmniej widziałam)
Średnie czarne to miniatura w trochę większym pudełku generalnie ;)

Tinka - spoko spoko, co do Gass już zaczęłam sie orientować :razz:[/quote]

to tak jak mi;)ale nie tylko wygląd był ważny przy wyborze hodowli,oprócz tej jest jeszcze jedna hodowla o której można niby myśleć moim zdaniem ponieważ osoby prowadzące te 2 hodowle próbują polepszyć rasę a nie robić masową produkcję;)

[quote name='Squ']Ja tak z ciekawości się tylko zapytam. Czy sznaucer pieprz/sól różni się charakterem od czarnego?

Justa kiedy szczeniaczka planujesz? :loveu:[/quote]

oj tak,trochę się różnią,ale nie są to istotne różnice:shake:

Posted

[B]gassira[/B], wiesz, dla mnie prozy wyborze Galiny wygląd był na ostatnim miejscu, kupowałam ją po genialnej jeśli chodzi o charakter matce. I dla mnie to liczyło się najbardziej.
Teraz chciałabym obie te rzeczy w miare możliwości pogodzić. Gass ma fajny chakarter, jest piękna więc jest szansa, że jej dzieciaki też takie będą :loveu:

[B]betty[/B] witamy !!! :multi:
caluśką przejżałaś? :-o podziwiam :p
nowe fotki będą za tydzień !

Posted

[quote name='Justa']pracuje aż do przyszłego czwartku :placz:[/quote]

zwolnij sie:evil_lol:
no to zobacze dopiero po powrocie nowe zdjecia:placz:

Posted

[quote name='Agnes']zwolnij sie:evil_lol:
no to zobacze dopiero po powrocie nowe zdjecia:placz:[/QUOTE]

zwalniam się w przyszły czwartek :evil_lol:

ten weekend - ostatni pracujący :mdleje: w końcu na wieś pojadę ! :multi:

Posted

[quote name='Justa']
[B]betty[/B] witamy !!! :multi:
caluśką przejżałaś? :-o podziwiam :p
nowe fotki będą za tydzień ![/QUOTE]

no pewnie ze caluska :D w jeden wieczor :P chcialam sie wiecej o Tobie i psie dowiedziec :)

powodzenia w pracy i wytrwalosci w pracy :) :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']no pewnie ze caluska :D w jeden wieczor :P chcialam sie wiecej o Tobie i psie dowiedziec :)[/QUOTE]

i co? czegoś fascynującego się dowiedziałaś o nas? :diabloti:

Posted

a co chciała byś po niej szczonka???Bo ja już mam zapisy;)u mnie zostaje suczka i 2 psy już mam zarezerwowane jakby co...a miot nie wiadomo kiedy:niewiem:

Posted

[quote name='gassira']a co chciała byś po niej szczonka???Bo ja już mam zapisy;)u mnie zostaje suczka i 2 psy już mam zarezerwowane jakby co...a miot nie wiadomo kiedy:niewiem:[/QUOTE]

z pierwszego miotu to chyba nie zdążę sie wyprowadzić/ przekonać rodziny, także dopiero z następnego.. albo po gasskowych dzieciach (?)

Posted

Justa pracuj nad rodzicami :cool3: Mieszkanie samej nie jest fajne :/ Chyba, że masz z kim.

Jeśli u mnie wszystko pójdzie zgodnie z planem to w przyszłe wakacje będę mieć psa :loveu: Mama się zgadza pod jednym warunkiem, który zamierzam spełnić. Tata psów nie lubi i jeszcze nie wie o naszych zamiarach :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']z pierwszego miotu to chyba nie zdążę sie wyprowadzić/ przekonać rodziny, także dopiero z następnego.. albo po gasskowych dzieciach (?)[/quote]

no zobaczymy,jak to będzie;)a czy Gasskowe dzieci będą kryte zobaczymy,wtedy bym pewnie jakąś hodowle założyła,tylko warunkiem jest przeprowadzenie się do domu i posiadanie takiej pracy która mi na to pozwoli...bo zarabiać na hodowli zamiaru nigdy bym nie miała:shake:

Posted

[quote name='weszka']Ależ tu plany przyszłości Gass się snują :) Fajnie![/quote]

Oj nie Gass;)tylku Justy bo to ona wybieże jakiegoś średniaka i życie będzie miała jeszcze bardziej zwariowane:evil_lol::diabloti::evil_lol:

Posted

[B]betty[/B], mam fotki - wczoraj przywieźli mi komputer na którym będę mogła je obrobić (ah mam cudownego PS CS 3 :loveu::multi:) także na dniach wstawię :cool1:

może jutro pojadę na wieś, także fotki być może będą wcześniej - mam głód fotkowy :diabloti:

póki co spadam do pracy.

miłego dnia wszystkim !!!

Posted

[quote name='Justa']wczoraj przywieźli mi komputer na którym będę mogła je obrobić (ah mam cudownego PS CS 3 :loveu::multi:) także na dniach wstawię :cool1:[/QUOTE]

noo nareszcie! Teraz nie wymigasz się brakiem komputera:diabloti: Oj dużo tu będzie zdjęć z ostatnich kilku tygodni:cool3: czekamy, czekamy:diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte']noo nareszcie! Teraz nie wymigasz się brakiem komputera:diabloti: Oj dużo tu będzie zdjęć z ostatnich kilku tygodni:cool3: czekamy, czekamy:diabloti:[/QUOTE]

zdjęcia będą jak je zrobią w przyszły weekend na wsi, bo ostatnio całe dni w robocie spędzam :shake:
ale już końcówka..
na cudne zwieńczenie mojej umowy o pracę we wtorek i środę czeka mnie pobudka o 4:45 :mdleje:

Posted

[quote name='Tinka:)']że tak spytam po jaką cholerę być w MC o 4:45?[/QUOTE]

napisałam WSTAĆ a nie być :diabloti:
w pracy muszę być o 6. wyjść z domu 5:30, a wcześnie ogarnąć siebie i wyjść z psem.

Posted

[quote name='Justa']napisałam WSTAĆ a nie być :diabloti:
w pracy muszę być o 6. wyjść z domu 5:30, a wcześnie ogarnąć siebie i wyjść z psem.[/quote]
to nie doczytałam:diabloti: ale i tak pora zabójcza:shake: