#Etna# Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Trzymam kciuki za dobrze zdaną sesję:lol: Quote
Justa Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Ufff pierwszy tydzień sesji za mną :mdleje: W czwartek i piątek mam 2 ostatnie egzaminy, więc proszę jeszcze kciuków nie puszczać ;) A wyniki będą napływać zapewne stopniowo.. Galeństwo wczoraj zostało odrobinę popodstrzygane tu i ówdzie, choć z uszami to się musiałam naprosić jak zwykle :mdleje: Chciałam nawet zrobić kilka zdjęć w domu, ale niestety światło słabe, pies czarny, więc efekt zerowy :shake: Nasze spacery od tygodnia (czyli od początku mrozów -15) wyglądają mniej wiecej tak: nieszczęśliwe wyjście z klatki, odszukanie pierwszego dogodnego miejsca, siku, kupa i czym prędzej do domu ! Nie cierpię, podzielam jej zdanie w tej kwestii :p W domu natomiast obie siedzimy pod kołdra i kocem całe dnie i ogrzewamy się nawzajem :loveu: Trzymajcie się ciepło ! Quote
betty_labrador Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 rety co Wy sie z sesjami sie męczycie :) ale szybko minie. Niektorzy musza się do matur uczyć :diabloti: kciuki w górę :kciuki: Quote
Justa Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 [quote name='betty_labrador']rety co Wy sie z sesjami sie męczycie :) ale szybko minie. Niektorzy musza się do matur uczyć :diabloti: kciuki w górę :kciuki:[/QUOTE] Matura.. nawet mi nie przypominaj ! Jeszcze rodzina stojąca i ślęcząca że TRZEBA SIĘ UCZYĆ ! :diabloti: A teraz.. cóż, przestali ogarniać co z czego, kiedy i ile :lol: Quote
Agnes Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Justa']Matura.. nawet mi nie przypominaj ! Jeszcze rodzina stojąca i ślęcząca że TRZEBA SIĘ UCZYĆ ! :diabloti: [B]A teraz.. cóż, przestali ogarniać co z czego, kiedy i ile[/B] :lol:[/QUOTE] ja sie nie dziwie, przy tej ilosci jaka masz egzaminow mozna sie pogubic:evil_lol: fajnie, ze juz tyle za Toba, kciuki trzymam w takim razie caly czas! Quote
#Etna# Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 No to kciuki nadal trzymane;) Ciekawa jestem odmienionej Galinki i czekam na zdjęcia:lol: Szkoda, że Etna nie chcę się tak pod kocykiem wylegiwać... Jak z nią nie wyjdę i się nie wybiega to w domu dostaje na głowę:diabloti: Jej wszystko jedno czy jest mróz... Za to ja marznę. Quote
Doginka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Justa, ja w takim razie trzymam paluchi do końca sesji;-):thumbs: Ja też co nieco podstrzygłam, ale daleko mi jeszcze do końca prac:lol: Quote
anetta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dzielna jesteś, dasz radę:)) Trzymam kciuki! Quote
Culineo Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 :thumbs: trzymam mocno, bo to musi byś sporo nauki ! :) Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 gdzieś nam znikła Justynko? :D w wirze pewnie Cie wciągnęło :> w wirze 5 :) Quote
Justa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='betty_labrador']gdzieś nam znikła Justynko? :D w wirze pewnie Cie wciągnęło :> w wirze 5 :)[/QUOTE] Kciuki można już puścić, wszystko co było mi dane napisałam. Póki co ja:sesja 2:1 Na resztę wyników czekam :roll: Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Justa']Kciuki można już puścić, wszystko co było mi dane napisałam. Póki co ja:sesja 2:1 Na resztę wyników czekam :roll:[/QUOTE] fajnie ze juz po. teraz tylko czekać na pozytywne wyniki :) później odpoczynek zapewne? :) Quote
Justa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='betty_labrador']fajnie ze juz po. teraz tylko czekać na pozytywne wyniki :) później odpoczynek zapewne? :)[/QUOTE] Niestety odpoczynek mi raczej nie grozi zważając że za tydzień mam sesję poprawkową :mdleje: Ale dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Justa']Niestety odpoczynek mi raczej nie grozi zważając że za tydzień mam sesję poprawkową :mdleje: Ale dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :loveu:[/QUOTE] ale może sie juz ta sesja nie przyda? :cool3: a postawiłaś totka? :P Quote
Justa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='betty_labrador']ale może sie juz ta sesja nie przyda? :cool3: a postawiłaś totka? :P[/QUOTE] Zważając na wynik niestety nie ma takiej opcji :p A gdzieś tam leży, miałam sprawdzić.. :diabloti: Quote
betty_labrador Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='Justa']Zważając na wynik niestety nie ma takiej opcji :p A gdzieś tam leży, miałam sprawdzić.. :diabloti:[/QUOTE] no tak, ale nie masz jeszcze wszystkich wyników ;> :P jednak nie chcesz być milionerką :) Quote
Katerinas Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Justa']Niestety odpoczynek mi raczej nie grozi zważając że za tydzień mam sesję poprawkową :mdleje: Ale dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :loveu:[/QUOTE] To teraz trzymamy kciuki za sesję poprawkową. :) Quote
Justa Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='betty_labrador']no tak, ale nie masz jeszcze wszystkich wyników ;> :P jednak nie chcesz być milionerką :)[/QUOTE] Milionerką i tak bym nie była, bo pula przeszła na kolejną kumulację :( [quote name='Katerinas']To teraz trzymamy kciuki za sesję poprawkową. :)[/QUOTE] Oj dziękuję :loveu: Poprawki będą w marcu, a ile ich będzie to się okaże po feriach. Póki co robię coś niesamowitego.. odpoczywam :mdleje: i odreagowuję trudy sesji :diabloti: Quote
Katerinas Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Justa']Póki co robię coś niesamowitego.. odpoczywam :mdleje: i odreagowuję trudy sesji :diabloti:[/QUOTE] I dobrze. Relaks jest ważny. Wtedy cała wiedza podobno lepiej się w głowie układa ;) Quote
Justa Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Katerinas']I dobrze. Relaks jest ważny. Wtedy cała wiedza podobno lepiej się w głowie układa ;)[/QUOTE] Tylko czemu ten wspaniały wolny czas tak szybko płynie? :placz: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Justa']Tylko czemu ten wspaniały wolny czas tak szybko płynie? :placz:[/QUOTE] wredny czas :diabloti: mi tez za szybko coś mija ten urlop :roll: Quote
Doginka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Zdarza się - poprawisz szybciutko, zwłaszcza po odpoczynku:lol:;-) Ja będę w odpowiednim czasi thumbsy zaciskać:-):thumbs: Quote
Vectra Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Justa']Tylko czemu ten wspaniały wolny czas tak szybko płynie? :placz:[/QUOTE] nic nie mów o płynącym czasie :( po prostu masakra jak to szybko leci Quote
Recommended Posts