Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff pierwszy tydzień sesji za mną :mdleje:
W czwartek i piątek mam 2 ostatnie egzaminy, więc proszę jeszcze kciuków nie puszczać ;)
A wyniki będą napływać zapewne stopniowo..

Galeństwo wczoraj zostało odrobinę popodstrzygane tu i ówdzie, choć z uszami to się musiałam naprosić jak zwykle :mdleje: Chciałam nawet zrobić kilka zdjęć w domu, ale niestety światło słabe, pies czarny, więc efekt zerowy :shake:
Nasze spacery od tygodnia (czyli od początku mrozów -15) wyglądają mniej wiecej tak: nieszczęśliwe wyjście z klatki, odszukanie pierwszego dogodnego miejsca, siku, kupa i czym prędzej do domu ! Nie cierpię, podzielam jej zdanie w tej kwestii :p
W domu natomiast obie siedzimy pod kołdra i kocem całe dnie i ogrzewamy się nawzajem :loveu:

Trzymajcie się ciepło !

Posted

[quote name='betty_labrador']rety co Wy sie z sesjami sie męczycie :) ale szybko minie. Niektorzy musza się do matur uczyć :diabloti:

kciuki w górę :kciuki:[/QUOTE]

Matura.. nawet mi nie przypominaj ! Jeszcze rodzina stojąca i ślęcząca że TRZEBA SIĘ UCZYĆ ! :diabloti:
A teraz.. cóż, przestali ogarniać co z czego, kiedy i ile :lol:

Posted

[quote name='Justa']Matura.. nawet mi nie przypominaj ! Jeszcze rodzina stojąca i ślęcząca że TRZEBA SIĘ UCZYĆ ! :diabloti:
[B]A teraz.. cóż, przestali ogarniać co z czego, kiedy i ile[/B] :lol:[/QUOTE]

ja sie nie dziwie, przy tej ilosci jaka masz egzaminow mozna sie pogubic:evil_lol: fajnie, ze juz tyle za Toba, kciuki trzymam w takim razie caly czas!

Posted

No to kciuki nadal trzymane;)
Ciekawa jestem odmienionej Galinki i czekam na zdjęcia:lol:
Szkoda, że Etna nie chcę się tak pod kocykiem wylegiwać...
Jak z nią nie wyjdę i się nie wybiega to w domu dostaje na głowę:diabloti:
Jej wszystko jedno czy jest mróz... Za to ja marznę.

Posted

[quote name='betty_labrador']gdzieś nam znikła Justynko? :D w wirze pewnie Cie wciągnęło :> w wirze 5 :)[/QUOTE]

Kciuki można już puścić, wszystko co było mi dane napisałam.

Póki co ja:sesja 2:1

Na resztę wyników czekam :roll:

Posted

[quote name='Justa']Kciuki można już puścić, wszystko co było mi dane napisałam.

Póki co ja:sesja 2:1

Na resztę wyników czekam :roll:[/QUOTE]

fajnie ze juz po. teraz tylko czekać na pozytywne wyniki :) później odpoczynek zapewne? :)

Posted

[quote name='betty_labrador']fajnie ze juz po. teraz tylko czekać na pozytywne wyniki :) później odpoczynek zapewne? :)[/QUOTE]

Niestety odpoczynek mi raczej nie grozi zważając że za tydzień mam sesję poprawkową :mdleje:

Ale dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :loveu:

Posted

[quote name='Justa']Niestety odpoczynek mi raczej nie grozi zważając że za tydzień mam sesję poprawkową :mdleje:

Ale dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :loveu:[/QUOTE]

ale może sie juz ta sesja nie przyda? :cool3:

a postawiłaś totka? :P

Posted

[quote name='betty_labrador']ale może sie juz ta sesja nie przyda? :cool3:

a postawiłaś totka? :P[/QUOTE]

Zważając na wynik niestety nie ma takiej opcji :p

A gdzieś tam leży, miałam sprawdzić.. :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Niestety odpoczynek mi raczej nie grozi zważając że za tydzień mam sesję poprawkową :mdleje:
Ale dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków :loveu:[/QUOTE] To teraz trzymamy kciuki za sesję poprawkową. :)

Posted

[quote name='betty_labrador']no tak, ale nie masz jeszcze wszystkich wyników ;>

:P jednak nie chcesz być milionerką :)[/QUOTE]

Milionerką i tak bym nie była, bo pula przeszła na kolejną kumulację :(

[quote name='Katerinas']To teraz trzymamy kciuki za sesję poprawkową. :)[/QUOTE]

Oj dziękuję :loveu:
Poprawki będą w marcu, a ile ich będzie to się okaże po feriach. Póki co robię coś niesamowitego.. odpoczywam :mdleje: i odreagowuję trudy sesji :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Póki co robię coś niesamowitego.. odpoczywam :mdleje: i odreagowuję trudy sesji :diabloti:[/QUOTE] I dobrze. Relaks jest ważny. Wtedy cała wiedza podobno lepiej się w głowie układa ;)

Posted

[quote name='Katerinas']I dobrze. Relaks jest ważny. Wtedy cała wiedza podobno lepiej się w głowie układa ;)[/QUOTE]

Tylko czemu ten wspaniały wolny czas tak szybko płynie? :placz:

Posted

[quote name='Justa']Tylko czemu ten wspaniały wolny czas tak szybko płynie? :placz:[/QUOTE]

nic nie mów o płynącym czasie :( po prostu masakra jak to szybko leci