Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj to prawda, Sylwia się spisała ! I bardzo dziękuję za te zdjęcia, bo ja się nie bardzo spisałam w tej kwestii..

Bardzo Was przepraszam, ale ostatnio mi się w życiu trochę zamieszało i nie miałam głowy do robienia zdjęć na spacerach.. Że nie wspomnę o tym dramatycznym śniegu, który mógłby już stopnieć..
Jednym słowem ogólnie nie za dobrze u mnie :(
Ale może za jakiś czas sobie poradzę i znów zechce mi się żyć..

Uwaga, uwaga.. od poniedziałku zaczynają mi się zajęcia na których w końcu, po 1,5 roku studiów będę miała okazję dotknąć czegoś ŻYWEGO ! :mdleje: Aż mi dziwnie w środku jak pomyślę, że nie bedzie to zimne, martwe i ociekające formaliną..
Dobrze, że mam te studia..

Trzymajcie się kochani, oby szybko nadeszły lepsze czasy.

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']Sylwia sobie wszczepiła Nikusia pod skórę na ręku :evil_lol: co by się nie działo zawsze ma go przy sobie:loveu:[/QUOTE]
Raczej na pleckach go noszę zawsze i wszędzie:lol:

[quote name='Justa']Nie chce mi się w to wierzyć teraz wasiu..[/QUOTE]
Uwierz Waszce i nam wszystkim - DASZ RADĘ;-)

Posted

wiem Justa jak to jest... kazdy znas czasem przeżywa takie załamania.. zwłaszcza po stracie osoby ktora sie bardzo, bardzo lubiło...:(
Jestes wspaniałą dziewczyną-na tyle ile Cie znam i wierzę ze dasz radę sie podnieść. Ale narazie trzeba przeczekac. wiadomo- nic na siłę...

ps. mam nowego psiaka-ktos w nocy wczoraj wystawil sobie go z samochodu i pojechal dalej...eh.

Posted

No to semestr się zaczął, wczoraj zajęcia do 19, dzisiaj do 20 (coprawda na 17), do końca tygodnia w granicach 17-18.
Coraz mniej czasu na myślenie.
Wczoraj byłam na 40 minutowym nocnym spacerze. Zaspy na Bemowie są już wyższe odemnie, a osiedle takie cudownie ciche..

Maleństwo
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/9443/dsc0890.jpg[/IMG]

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/621/dsc0896y.jpg[/IMG]

Nie wiem czy się chwaliłam, ale na początku lipca jadę do hodowli bydła na praktyki, a potem do szpitala dla zwierząt do nas do kliniki. Zapowiada się pracowicie..

Posted

noo to teraz sie zacznie zabawa...krowki swinki koniki:evil_lol: swoja droga lepsza hodowla bydla niz swin:diabloti:
Czy to sa wasze jedyne praktyki na studiach? Jak to wyglada na wet?

...a posciel obledna:lol: chociaz na pierwszy rzut oka myslalam, ze to pfff pajaki:roll::shake::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']hodowla bydła....:diabloti:lepiej byś pojechała do jakiejś hodowli czarnych średniaczków:cool3:[/QUOTE]

To załóż hodowlę i mnie zaproś :cool3::loveu:

[quote name='malawaszka']okropna jest pościel w mrówki :lol: brrrr hahahaha

ale Galińska jest słodka[/QUOTE]

Waszko już któryś raz z kolei masz jakieś lęki związane z moją pościelą :diabloti::lol:

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Agnes']noo to teraz sie zacznie zabawa...krowki swinki koniki:evil_lol: swoja droga lepsza hodowla bydla niz swin:diabloti:
Czy to sa wasze jedyne praktyki na studiach? Jak to wyglada na wet?

...a posciel obledna:lol: chociaz na pierwszy rzut oka myslalam, ze to pfff pajaki:roll::shake::evil_lol:[/QUOTE]

Oj zacznie się zacznie. W poniedziałek mam pierwszy wyjazd do krówek do Obór. W końcu coś ŻYWEGO ! :mdleje:

Nie, nie jedyne. Później są jeszcze kliniki, ale nie wiem na którym roku, w zasadzie to jeszcze nic nie wiem co dalej :eviltong:
Ogólnie trzeba walczyć o swoje i się dokształcać we własnym zakresie, dlatego idę do kliniki w wakacje, coby się czegoś nauczyć w praktyce.

Nooo, jedyna bez lęków :diabloti:

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/134/dsc0893z.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']...Nie wiem czy się chwaliłam, ale na początku lipca jadę do hodowli bydła na praktyki, a potem do szpitala dla zwierząt do nas do kliniki. Zapowiada się pracowicie..[/QUOTE]
Mi się pochwaliłaś osobiście:lol: Oj będzie się działo - wreszcie coś żywego;-)

[quote name='malawaszka']okropna jest pościel w mrówki :lol: brrrr hahahaha ...[/QUOTE]
Mnie wszystko zaczęło swędzieć, jak zobaczyłam tę pościel:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']tak coś mi się własnie wydawało, że już się tej pościeli obawiałam wcześniej, ale wyparłam to z pamięci :lol:[/QUOTE]

taki wieśniak z ciebie teraz i robaczków się boisz? :lol:

[quote name='Agathee'][url]http://img34.imageshack.us/img34/621/dsc0896y.jpg[/url]
mnie się tam bardziej podoba michol ;) i czarny sznupek oczywiście :evil_lol:[/QUOTE]

Dziękujemy z komplementy :loveu:

[quote name='eria']pościel dość oryginalna :)
Bydło i świnie mnie nigdy nie pociągało, ale przy koniach np mogłabym pracować ;)[/QUOTE]

Wies, sprawa polega na tym, że jak koniowi coś się stanie, to jedzie do kliniki i tam mu pomagają. Na dobrą sprawę praktyki ograniczają się w tym wypadku do sprzątania, karmienia i dezynfekcji jakichś drobnych ran ewentualnie.
Krowę otwierasię w oborze, właściwie wszystko robi się na miejscu - dlatego dla mnie to możlwiość zdobycia ewentualnie większych doświadczeń. Zobaczymy jak to będzie w tej calej Osowie Sień. 3500 krów :mdleje:

[quote name='Doginka']Mi się pochwaliłaś osobiście:lol: Oj będzie się działo - wreszcie coś żywego;-)[/QUOTE]

Byłaś pierwszą dogomaniaczką :p

[quote name='Unbelievable']Pościel jest suuuuper :loveu: a Galeństwo na tle pościeli i misia jeszcze fajniejsze :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/4835/dsc0895.jpg[/IMG]

[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/4571/dsc0894p.jpg[/IMG]

Jeśli chodzi o resztę, to pierwszy tydzień za mną. Plan mam taki cudowny, że kończe codziennie między 17 a 20. Czasu nie ma na myślenie, to jedyny plus tego wszystkiego.
Galina zła na pogodę panującą za oknem, chodzi na samych pazurkach po tych kałużach :eviltong: