Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BBeta']Filmiki fajne, tylko dlaczego Galina wykonuje polecenie (obrót) nim Ty zdążysz cokolwiek powiedzieć? :diabloti:[/QUOTE]

Czyta mi w myślach :diabloti:
Być może kwestia opóźnienia dźwięku, być może silniejsza reakcja na bodziec wzrokowy niż na głos :p

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm, a co sie robi na praktykach hodowlanych? A tak w ogóle to studiujesz weterynarie czy jakas hodowle zwierzat? Sggw?

Eh ja zrobilam sobie spis moich wszystkich przedmiotow w mojej galerii i wcale do nich nie tesknie,jestem przerażona:/ i chce wakacje:/

Posted

[quote name='LeCoyotte']jak fajnie Galinka zdycha:evil_lol:
Samba potrafi identycznie-w przeciwnym kierunku[/quote]

czyli nie identycznie:eviltong::diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Witam witam, coś dawno mnie nie było :evil_lol:

Ale Galina jest!
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9334/dsc0625t.jpg[/IMG]

Zostały niecałe 2 tygodnie wakacji. Mam już plan - generalnie dramat, już przestałam tęsknić za studiami :mdleje:
A tak pozatym zdążyłam być w międzyczasie na mazurach, Ruciane Nida to wiocha jak się patrzy :diabloti:
Mam 6 kolczyka w uchu :loveu:
Galina miała odczulanie na troveta i powoli wprowadzamy go do diety na nowo. Pozatym wygląda masakrycznie, a mnie się nie chce za nią zabrać.
I tak jakoś czas płynie..

Dziękuję za uwagę :eviltong:

Posted

[quote name='Justa'] Zostały niecałe 2 tygodnie wakacji. Mam już plan - generalnie dramat, już przestałam tęsknić za studiami :mdleje:[/quote]

Ty tez?:evil_lol:

[quote name='Justa']A tak pozatym zdążyłam być w międzyczasie na mazurach, Ruciane Nida to wiocha jak się patrzy :diabloti:[/quote]

bylam bylam! i Aza byla:diabloti:

[quote name='Justa']Galina miała odczulanie na troveta i powoli wprowadzamy go do diety na nowo. Pozatym wygląda masakrycznie, a mnie się nie chce za nią zabrać.
I tak jakoś czas płynie..[/quote]

na czym polea odczulanie? mozna sobie tak ot odczulic na co chcemy?

[quote name='Justa']Dziękuję za uwagę :eviltong:[/quote]

proszz:eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']
na czym polea odczulanie? mozna sobie tak ot odczulic na co chcemy?
[/QUOTE]

Odczulana była biorezonansem - na czym o polega nie mam pojęcia, ale dokształcę się w tym kierunku, to Ci opowiem :p
Wydaje mi się, że można na wszystko z tym, że pies nie może mieć kontaktu z alergenem przez 3 tygodnie przed odczulaniem.

Posted

[quote name='Justa']Odczulana była biorezonansem - na czym o polega nie mam pojęcia, ale dokształcę się w tym kierunku, to Ci opowiem :p
Wydaje mi się, że można na wszystko z tym, że pies nie może mieć kontaktu z alergenem przez 3 tygodnie przed odczulaniem.[/quote]

bede czekac na info:lol: bo ciekawe ciekawe;)

Posted

Nie wiem czy jesteście świadome, ale Ruciane Nida to dwa miasta - Ruciane i Nida :mdleje:
Pomijam, że dojazd jest rewelacyjny, szczególnie po zmroku. Na przemian droga przez las rodem z Blair Witch Project, oraz miasteczka strachu, w dodatku ruch wahadłowy i stoisz sobie 5 minut na śwatłach w środku lasu, żadnych latarnii, nikogo z przodu, nikogo z tyłu. Dramat :p
Sarna nam wyskoczyłą na drogę, ale ja nauczona doświadczeniem kazałam się koledze zatrzymać, bo się głupia cofnie na pewno - i oczywiście się cofnęła na ulicę :mdleje:
Przed samą rucianą w niejakim miasteczku o wdzięcznej nazwie ZGON jest przeuroczy drewniany mostek, który ledwo już wisi, a dźwięk w czasie przejeżdżania - niezapomniany :loveu:

Także tego, mazury zaliczone :evil_lol:

Posted

[quote name='Justa']Nie wiem czy jesteście świadome, ale Ruciane Nida to dwa miasta - Ruciane i Nida :mdleje:
Pomijam, że dojazd jest rewelacyjny, szczególnie po zmroku. Na przemian droga przez las rodem z Blair Witch Project, oraz miasteczka strachu, w dodatku ruch wahadłowy i stoisz sobie 5 minut na śwatłach w środku lasu, żadnych latarnii, nikogo z przodu, nikogo z tyłu. Dramat :p
Sarna nam wyskoczyłą na drogę, ale ja nauczona doświadczeniem kazałam się koledze zatrzymać, bo się głupia cofnie na pewno - i oczywiście się cofnęła na ulicę :mdleje:
Przed samą rucianą w niejakim miasteczku o wdzięcznej nazwie ZGON jest przeuroczy drewniany mostek, który ledwo już wisi, a dźwięk w czasie przejeżdżania - niezapomniany :loveu:

Także tego, mazury zaliczone :evil_lol:[/quote]Ha ha to musiały być niezłe emocje:evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha to musiały być niezłe emocje:evil_lol:[/QUOTE]

Oj były były, szczególnie że jechaliśmy o 22 :evil_lol:

To ja się jeszcze uchem pochwalę, a co !
[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/5702/dsc0385x.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='betty_labrador']ale fajna mala na kamieniu.

a co sie stalo Justynko?[/QUOTE]

To worek wypełniony piachem służący do skakania, tak w roli ścisłości :p

Dzisiaj o 3 odprowadziłam znajomych na nocny autobus, do 4 chyba sprzątałam po nich. TZ nie dawał znaku życia, w związku z czym nie spałam do 6. Na koniec dowiedziałam się od postronnych osób, że pewna wydawałoby się bliska mi osoba pierze moje brudy publicznie :shake:
Dziś jestem nieżywa.
Ah, odpicowałam Galinę trochę. Ten mały czort wymaga cierpliwości, anielskiej cierpliwości.. :mad: