Justa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 [quote name='BBeta']Filmiki fajne, tylko dlaczego Galina wykonuje polecenie (obrót) nim Ty zdążysz cokolwiek powiedzieć? :diabloti:[/QUOTE] Czyta mi w myślach :diabloti: Być może kwestia opóźnienia dźwięku, być może silniejsza reakcja na bodziec wzrokowy niż na głos :p Quote
anetta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :loveu::loveu: Sliczne. A gdzie byłaś dokładnie? Filmy rewela :evil_lol: Quote
weszka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jakie fajne przedmioty! Też bym tęskniła :) Może w drugim wcieleniu będę wetem ;) Quote
Agappe Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Hmm, a co sie robi na praktykach hodowlanych? A tak w ogóle to studiujesz weterynarie czy jakas hodowle zwierzat? Sggw? Eh ja zrobilam sobie spis moich wszystkich przedmiotow w mojej galerii i wcale do nich nie tesknie,jestem przerażona:/ i chce wakacje:/ Quote
LeCoyotte Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 jak fajnie Galinka zdycha:evil_lol: Samba potrafi identycznie-w przeciwnym kierunku Quote
ariss Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='LeCoyotte']jak fajnie Galinka zdycha:evil_lol: Samba potrafi identycznie-w przeciwnym kierunku[/quote] czyli nie identycznie:eviltong::diabloti: Quote
LeCoyotte Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='ariss']czyli nie identycznie:eviltong::diabloti:[/QUOTE] taaa masz rację! identycznie jak w lustrze;) Quote
Doginka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Super Galcia robi obrót:loveu: Gorduś też to robi tylko na komendę turlaj się:evil_lol: Quote
Justa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Witam witam, coś dawno mnie nie było :evil_lol: Ale Galina jest! [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/9334/dsc0625t.jpg[/IMG] Zostały niecałe 2 tygodnie wakacji. Mam już plan - generalnie dramat, już przestałam tęsknić za studiami :mdleje: A tak pozatym zdążyłam być w międzyczasie na mazurach, Ruciane Nida to wiocha jak się patrzy :diabloti: Mam 6 kolczyka w uchu :loveu: Galina miała odczulanie na troveta i powoli wprowadzamy go do diety na nowo. Pozatym wygląda masakrycznie, a mnie się nie chce za nią zabrać. I tak jakoś czas płynie.. Dziękuję za uwagę :eviltong: Quote
Agnes Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Justa'] Zostały niecałe 2 tygodnie wakacji. Mam już plan - generalnie dramat, już przestałam tęsknić za studiami :mdleje:[/quote] Ty tez?:evil_lol: [quote name='Justa']A tak pozatym zdążyłam być w międzyczasie na mazurach, Ruciane Nida to wiocha jak się patrzy :diabloti:[/quote] bylam bylam! i Aza byla:diabloti: [quote name='Justa']Galina miała odczulanie na troveta i powoli wprowadzamy go do diety na nowo. Pozatym wygląda masakrycznie, a mnie się nie chce za nią zabrać. I tak jakoś czas płynie..[/quote] na czym polea odczulanie? mozna sobie tak ot odczulic na co chcemy? [quote name='Justa']Dziękuję za uwagę :eviltong:[/quote] proszz:eviltong: Quote
Justa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Agnes'] na czym polea odczulanie? mozna sobie tak ot odczulic na co chcemy? [/QUOTE] Odczulana była biorezonansem - na czym o polega nie mam pojęcia, ale dokształcę się w tym kierunku, to Ci opowiem :p Wydaje mi się, że można na wszystko z tym, że pies nie może mieć kontaktu z alergenem przez 3 tygodnie przed odczulaniem. Quote
Agnes Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Justa']Odczulana była biorezonansem - na czym o polega nie mam pojęcia, ale dokształcę się w tym kierunku, to Ci opowiem :p Wydaje mi się, że można na wszystko z tym, że pies nie może mieć kontaktu z alergenem przez 3 tygodnie przed odczulaniem.[/quote] bede czekac na info:lol: bo ciekawe ciekawe;) Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Miałam na biwak jechać do Rucianej Nidy, ale nie wyszło:evil_lol: Quote
Justa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Nie wiem czy jesteście świadome, ale Ruciane Nida to dwa miasta - Ruciane i Nida :mdleje: Pomijam, że dojazd jest rewelacyjny, szczególnie po zmroku. Na przemian droga przez las rodem z Blair Witch Project, oraz miasteczka strachu, w dodatku ruch wahadłowy i stoisz sobie 5 minut na śwatłach w środku lasu, żadnych latarnii, nikogo z przodu, nikogo z tyłu. Dramat :p Sarna nam wyskoczyłą na drogę, ale ja nauczona doświadczeniem kazałam się koledze zatrzymać, bo się głupia cofnie na pewno - i oczywiście się cofnęła na ulicę :mdleje: Przed samą rucianą w niejakim miasteczku o wdzięcznej nazwie ZGON jest przeuroczy drewniany mostek, który ledwo już wisi, a dźwięk w czasie przejeżdżania - niezapomniany :loveu: Także tego, mazury zaliczone :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Justa']Nie wiem czy jesteście świadome, ale Ruciane Nida to dwa miasta - Ruciane i Nida :mdleje: Pomijam, że dojazd jest rewelacyjny, szczególnie po zmroku. Na przemian droga przez las rodem z Blair Witch Project, oraz miasteczka strachu, w dodatku ruch wahadłowy i stoisz sobie 5 minut na śwatłach w środku lasu, żadnych latarnii, nikogo z przodu, nikogo z tyłu. Dramat :p Sarna nam wyskoczyłą na drogę, ale ja nauczona doświadczeniem kazałam się koledze zatrzymać, bo się głupia cofnie na pewno - i oczywiście się cofnęła na ulicę :mdleje: Przed samą rucianą w niejakim miasteczku o wdzięcznej nazwie ZGON jest przeuroczy drewniany mostek, który ledwo już wisi, a dźwięk w czasie przejeżdżania - niezapomniany :loveu: Także tego, mazury zaliczone :evil_lol:[/quote]Ha ha to musiały być niezłe emocje:evil_lol: Quote
Justa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Izabela124.']Ha ha to musiały być niezłe emocje:evil_lol:[/QUOTE] Oj były były, szczególnie że jechaliśmy o 22 :evil_lol: To ja się jeszcze uchem pochwalę, a co ! [IMG]http://img34.imageshack.us/img34/5702/dsc0385x.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ja byłam w rucianym... 4,5 razy? to jest 1,5h od łomży:diabloti: a mostek? matko, którędy wy jechaliście:roll: jak boga kocham(:diabloti:) mostku nie pamiętam : P Quote
Pestka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [url]http://img19.imageshack.us/img19/9334/dsc0625t.jpg[/url] Piękna Galinka :loveu: Quote
Justa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/9012/dsc0477h.jpg[/IMG] Dziś z humorem na bakier u mnie, więc tylko zdjęcie.. Quote
betty_labrador Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ale fajna mala na kamieniu. a co sie stalo Justynko? Quote
Justa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='betty_labrador']ale fajna mala na kamieniu. a co sie stalo Justynko?[/QUOTE] To worek wypełniony piachem służący do skakania, tak w roli ścisłości :p Dzisiaj o 3 odprowadziłam znajomych na nocny autobus, do 4 chyba sprzątałam po nich. TZ nie dawał znaku życia, w związku z czym nie spałam do 6. Na koniec dowiedziałam się od postronnych osób, że pewna wydawałoby się bliska mi osoba pierze moje brudy publicznie :shake: Dziś jestem nieżywa. Ah, odpicowałam Galinę trochę. Ten mały czort wymaga cierpliwości, anielskiej cierpliwości.. :mad: Quote
betty_labrador Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ah no tak, to dalej wygryzione jakos dziwnie nie pasowalo do kamienia ;) ojej..przykro mi.... najgorzej uwazac sie za przyjaciela kogos kto Cie pozniej zdradzi, oszuka, powie cos za plecami, nagle odwroci bo mu tak wygodnie.... :( Quote
Recommended Posts