Justa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='LeCoyotte']4 pancerni i [B]sobaka[/B]:loveu: tylko tych trzech coś brakuje:eviltong:[/QUOTE] chyba sabaka :cool3::diabloti: Quote
LeCoyotte Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa']chyba sabaka :cool3::diabloti:[/QUOTE] [url=http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?qs=pies&tr=ros-auto&x=0&y=0]pies - Tłumacz - Onet.pl Portal wiedzy[/url] соб'ака :cool3: [quote name='Doginka']Rogi migają na suni:evil_lol:[/QUOTE] to tak świątecznie:diabloti: Quote
Justa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='LeCoyotte'][url=http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?qs=pies&tr=ros-auto&x=0&y=0]pies - Tłumacz - Onet.pl Portal wiedzy[/url] соб'ака :cool3:[/QUOTE] ale ale.. przed akcentem czyta się a. przynajmniej tak mi coś świta z lekcji russkiego z LO ;) Quote
Matusz Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa']ale ale.. przed akcentem czyta się a. przynajmniej tak mi coś świta z lekcji russkiego z LO ;)[/quote] zgadza się ;) Quote
LeCoyotte Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ja sie nie znam:evil_lol: ale zawsze słyszałem przez O, chyba że to nieuki mówili i tacy sami powtarzali:lol: Quote
Justa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='LeCoyotte']ja sie nie znam:evil_lol: ale zawsze słyszałem przez O, chyba że to nieuki mówili i tacy sami powtarzali:lol:[/QUOTE] wszyscy kłamią.. :diabloti: Quote
ariss Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa']wszyscy kłamią.. :diabloti:[/quote] nie:crazyeye:to niemożliwe:placz:jak mogłaś mnie w tak drastyczny sposób uświadomić i to jeszcze przed samymi świętami:placz::eviltong::evil_lol: Quote
anetta Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Cześć dziewczyny :multi: Jak tam jazdy?:cool3: Quote
Justa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='ariss']nie:crazyeye:to niemożliwe:placz:jak mogłaś mnie w tak drastyczny sposób uświadomić i to jeszcze przed samymi świętami:placz::eviltong::evil_lol:[/QUOTE] nigdy nie jest za wcześnie, ale czasem jest już za późno.. więc ciesz się i raduj kobieto ! :loveu: [B]anetta[/B], jazdy to ja skończyłam w październiku :eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justa']wszyscy kłamią.. :diabloti:[/quote] nawet jak chca zataić cos pozytywnego? :P Quote
Justa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='betty_labrador']nawet jak chca zataić cos pozytywnego? :P[/QUOTE] nie mówienie całej prawdy to też kłamstwo.. Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Justa']nie mówienie całej prawdy to też kłamstwo..[/quote] a moze czasem takie kłamstwo wynika ze strachu przed ujawnieniem prawdy? bo nie jest znana konsekwencja jej wyjawienia? Quote
Justa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='betty_labrador']a moze czasem takie kłamstwo wynika ze strachu przed ujawnieniem prawdy? bo nie jest znana konsekwencja jej wyjawienia?[/QUOTE] a uważasz że strach usprawiedliwia kłamstwo? Quote
ariss Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 a ja uważam że można poprostu nie mówić wszystkiego:diabloti:wtedy to nie jest kłamstwo:diabloti: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Justa']a uważasz że strach usprawiedliwia kłamstwo?[/quote] czasem moze tak. czasem moze nieujawnienie prawdy(tej pozytywnej) jest jakies "urocze" na swoj sposob. (?) [quote name='arris'] a ja uważam że można poprostu nie mówić wszystkiego:diabloti:wtedy to nie jest kłamstwo:diabloti:[/QUOTE] no czasem wlasnie sie nie da powiedziec wszystkiego wprost choćby sie chciało... czasem nawet nie wolno :] Quote
Doginka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A malutkie niewinne kłamstewko dla poprawienia komuś humorku?:razz::diabloti: Quote
Justa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 ja uważam, że nikt nie ma prawa zakładać, że może lepiej będzie jak nie poznam prawdy. bo każdy ma prawo do prawdy. niezależnie od sytuacji. Quote
Justa Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Jakby kto pytał, u nas bez zmian. Dzisiaj trochę słonko wychodzi, to człowiek od razu ma jakiś lepszy humor. Aczkolwiek chciałoby się wiosny.. Jaszczurka całe dnie śpi. Ja śpię ile tylko mogę. I świat się kręci :cool1: Wydaje mi się, że nie było. [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/3247/dsc0774iisw5.jpg[/IMG] No i mój helix :loveu: [IMG]http://img114.imageshack.us/img114/2408/dsc2219iihh8.jpg[/IMG] 1,5 tygodnia mija. W nocy nie budzę się z bólu, także jest dobrze. Idźcie w pokoju :diabloti: Quote
.ania Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bardzo ładna Galina:loveu: A Ty co sie obijasz co?:eviltong::mad: do nauki! :evil_lol: A ja właśnie piekę pierniczki na święta :loveu: tzn piekarnik piecze i w przerwie zastanawiam się nad prezentami od Mikołaja dla moich futrzaków, stanowczo za duży wybór bo nie mogę się zdecydować co dla kogo...:roll: Quote
Justa Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='.ania']Bardzo ładna Galina:loveu: A Ty co sie obijasz co?:eviltong::mad: do nauki! :evil_lol: A ja właśnie piekę pierniczki na święta :loveu: tzn piekarnik piecze i w przerwie zastanawiam się nad prezentami od Mikołaja dla moich futrzaków, stanowczo za duży wybór bo nie mogę się zdecydować co dla kogo...:roll:[/QUOTE] Wiadomo, że łada - bo moja :evil_lol::loveu: No właśnie Aniu, jakbyś Ty wiedziała jak ja bym chciała się zabrać do nauki.. A nie mogę:placz: Potrzebuję świąt ! Kilku dni totalnie bez nauki, wtedy może będę miała jakiś głód wiedzy, bo póki co to.. szkoda gadać ile razy dziennie usiłuję się za coś wziąć :shake: Już pierniczki? Święta są za tydzień !:eviltong: A może podrzuciłabyś mi sprawdzony przepis, bo co roku mam ochotę zrobić, ale u nas w rodzinie jakoś nie ma pożadnego przepisu:roll: Dla buldożerki proponuję termofor:loveu: Aniu będziesz dziś na negocjacjach? Bo ja się wybieram :roll: Quote
.ania Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Na negocjacje nie ide, nie chce mi się tam jechać, ale jak będziesz to zapytaj o formę zaliczenia. Pierniczki muszą poleżeć ok tydzien- czasem 2 żeby zmiękły :eviltong: czy przepis dobry to nie wiem, pierwszy raz robie, ale podobno są dobre. Jak się nie otruję to Ci dziś napiszę. Robi się łatwo- to plus. Dla buldożerki to kocie żarcie będzie idealne :loveu: Quote
ariss Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Hello:pczekam na jakieś Galinowe foto:diabloti::eviltong::diabloti: Quote
ariss Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='betty_labrador']aktualne czyli zimowe :diabloti:[/quote] błaahahahhah...tak w zaspach śniegu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 aktualne czyli zimowe :diabloti: Quote
Recommended Posts