Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']chyba sabaka :cool3::diabloti:[/QUOTE]
[url=http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?qs=pies&tr=ros-auto&x=0&y=0]pies - Tłumacz - Onet.pl Portal wiedzy[/url] соб'ака :cool3:
[quote name='Doginka']Rogi migają na suni:evil_lol:[/QUOTE]

to tak świątecznie:diabloti:

Posted

[quote name='LeCoyotte'][url=http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?qs=pies&tr=ros-auto&x=0&y=0]pies - Tłumacz - Onet.pl Portal wiedzy[/url] соб'ака :cool3:[/QUOTE]

ale ale.. przed akcentem czyta się a.
przynajmniej tak mi coś świta z lekcji russkiego z LO ;)

Posted

[quote name='LeCoyotte']ja sie nie znam:evil_lol: ale zawsze słyszałem przez O, chyba że to nieuki mówili i tacy sami powtarzali:lol:[/QUOTE]

wszyscy kłamią.. :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']wszyscy kłamią.. :diabloti:[/quote]

nie:crazyeye:to niemożliwe:placz:jak mogłaś mnie w tak drastyczny sposób uświadomić i to jeszcze przed samymi świętami:placz::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']nie:crazyeye:to niemożliwe:placz:jak mogłaś mnie w tak drastyczny sposób uświadomić i to jeszcze przed samymi świętami:placz::eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

nigdy nie jest za wcześnie, ale czasem jest już za późno.. więc ciesz się i raduj kobieto ! :loveu:

[B]anetta[/B], jazdy to ja skończyłam w październiku :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']a moze czasem takie kłamstwo wynika ze strachu przed ujawnieniem prawdy? bo nie jest znana konsekwencja jej wyjawienia?[/QUOTE]

a uważasz że strach usprawiedliwia kłamstwo?

Posted

[quote name='Justa']a uważasz że strach usprawiedliwia kłamstwo?[/quote]

czasem moze tak. czasem moze nieujawnienie prawdy(tej pozytywnej) jest jakies "urocze" na swoj sposob. (?)

[quote name='arris'] a ja uważam że można poprostu nie mówić wszystkiego:diabloti:wtedy to nie jest kłamstwo:diabloti:[/QUOTE]

no czasem wlasnie sie nie da powiedziec wszystkiego wprost choćby sie chciało... czasem nawet nie wolno :]

Posted

Jakby kto pytał, u nas bez zmian.
Dzisiaj trochę słonko wychodzi, to człowiek od razu ma jakiś lepszy humor. Aczkolwiek chciałoby się wiosny..
Jaszczurka całe dnie śpi. Ja śpię ile tylko mogę. I świat się kręci :cool1:

Wydaje mi się, że nie było.
[IMG]http://img211.imageshack.us/img211/3247/dsc0774iisw5.jpg[/IMG]

No i mój helix :loveu:
[IMG]http://img114.imageshack.us/img114/2408/dsc2219iihh8.jpg[/IMG]
1,5 tygodnia mija. W nocy nie budzę się z bólu, także jest dobrze.

Idźcie w pokoju :diabloti:

Posted

Bardzo ładna Galina:loveu:

A Ty co sie obijasz co?:eviltong::mad: do nauki! :evil_lol:

A ja właśnie piekę pierniczki na święta :loveu: tzn piekarnik piecze i w przerwie zastanawiam się nad prezentami od Mikołaja dla moich futrzaków, stanowczo za duży wybór bo nie mogę się zdecydować co dla kogo...:roll:

Posted

[quote name='.ania']Bardzo ładna Galina:loveu:

A Ty co sie obijasz co?:eviltong::mad: do nauki! :evil_lol:

A ja właśnie piekę pierniczki na święta :loveu: tzn piekarnik piecze i w przerwie zastanawiam się nad prezentami od Mikołaja dla moich futrzaków, stanowczo za duży wybór bo nie mogę się zdecydować co dla kogo...:roll:[/QUOTE]

Wiadomo, że łada - bo moja :evil_lol::loveu:

No właśnie Aniu, jakbyś Ty wiedziała jak ja bym chciała się zabrać do nauki.. A nie mogę:placz: Potrzebuję świąt ! Kilku dni totalnie bez nauki, wtedy może będę miała jakiś głód wiedzy, bo póki co to.. szkoda gadać ile razy dziennie usiłuję się za coś wziąć :shake:

Już pierniczki? Święta są za tydzień !:eviltong:
A może podrzuciłabyś mi sprawdzony przepis, bo co roku mam ochotę zrobić, ale u nas w rodzinie jakoś nie ma pożadnego przepisu:roll:

Dla buldożerki proponuję termofor:loveu:

Aniu będziesz dziś na negocjacjach? Bo ja się wybieram :roll:

Posted

Na negocjacje nie ide, nie chce mi się tam jechać, ale jak będziesz to zapytaj o formę zaliczenia.

Pierniczki muszą poleżeć ok tydzien- czasem 2 żeby zmiękły :eviltong: czy przepis dobry to nie wiem, pierwszy raz robie, ale podobno są dobre. Jak się nie otruję to Ci dziś napiszę. Robi się łatwo- to plus.

Dla buldożerki to kocie żarcie będzie idealne :loveu: