brazowa1 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mlody,uroczy,sliczny.Az zal bierze,ze trafil do schroniskaSamotnosc i dezorientacja,jaka przezywa pies porzucony w schronisku,w ogole nie powinna byc jego udziałem.Wdzieczy sie do ludzi za schroniskowa krata,ale uwierzcie mi-to nie jest oznaka radosci.To blaganie,zeby go stad zabrac. Ratuje go mlodosc i uroda.Moze dzieki temu uda mu sie opuscic schronisko szybciej-niektore zostaja na dlugie lata. Jak go mozna najprosciej okreslic? Lab ;) ma serce i dusze laba,oraz energie i entuzjastyczne podejscie do zycia.Dobrze mu z oczu patrzy. Nic,tylko sie pospieszyc z adopcja.Szkoda tego psa. pamietaj! kazdy pies,niewazne czy adoptowany ze schroniska,czy kupiony z hodowli MUSI miec zawsze obroze z numerem telefonu.To moze mu uratowac zycie i uchroni go przed dramatycznymi przezyciami,gdy trafi do schroniska.Tylko dzieki adresowce pies moze szybko wrocic do swojego domu.Jezeli kochasz swojego psa-zadbaj o jego podstawowe bezpieczenstwo.To nic nie kosztuje. Quote
Kasia25 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jaki on piękny!! Słodycz, taka! O i widze, że Gabi przyszły mąż na fotkę się załapał Quote
akucha Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kaśka.... Prosimy o dom dla ślicznoty!!!! Quote
akucha Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Rudej!!!!!!!!!!!!! Dla rudzielca domu szukamy!!!! Quote
brazowa1 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 komu laba-blaba? hej,hej,spojrzcie tutaj! Quote
Kasia25 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 akucha napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Rudej!!!!!!!!!!!!! Dla rudzielca domu szukamy!!!! To On jest rudy????????? Quote
brazowa1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Biszkopt tez byl na trojmiejskich oglaszany.Prawdopodobnie ci ludzi,co go mieli i oglaszali przez chwile,wzieli go ze schroniska w Kokoszkach.Ma chipa,ale "dziwnego",wiec....przyprowadzili psa bez obrozy,bez smyczy,czym mnie wkurzyli,bo skoro go mieli od kilku dni (lub dluzej),to wypadalo zadbac o jego bezpieczenstwo.Radosni byli a la Animals Planet,pewnie czytywali nasze ogloszenia o psach i byli swiecie przekonani,ze oto zrobili dla psa najlepsze,co mogli.Troche ich z błedu wyprowadziłam. Quote
akucha Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wiolu, to ogłoszenie, które Ci podesłałam to był jednak on? Quote
brazowa1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 jak mozna bylo sie spodziewac,pies poszedl szybko do adopcji.Ludzie bardzo fajni.Wpierw zobaczyli pierwszy raz psa w schronie,ale sledzili takze nasze ogloszenia :)dziekuje Akucha! Quote
akucha Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No nie ma za co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: A jeszcze rano go znowu wystawiłam.... I komentarzyk dałam do tych, którzy go do schronu szurnęli, a wczesniej na trójmiejskie dali :roll: Quote
brazowa1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 hihihihi,to usuwamy,zanim nas do sądu podadza!:diabloti: Quote
akucha Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Eeee, to nie takie ostre było... Ale usunięte migiem :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :multi::multi::multi::multi: W sumie to ja się tego spodziewałam:evil_lol: Quote
Recommended Posts