Mudik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Klaudia :-)']Magda jak najbardziej za:-) o ile ośrodek wyrazi a to zgodę no i będą chętni:-)[/quote] Na stronie są zdjęcia,że jest wyznaczone miejsce na ognisko:-D Quote
Flaire Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Hej, hej! Przypominam, że za zawody należy z góry zapłacić startowe - opłaty na miejscu nie będą przyjmowane. Cytuję z ogłoszenia o zawodach: [quote][B]UWAGA: Opłaty na miejscu nie będą przyjmowane - bardzo prosimy o dokonywanie przelewem lub przekazem pocztowym z dopiskiem AGILITY. Oplaty prosimy przesylac na konto: Związek Kynologiczny w Polsce o/ Radom 26-607 Radom, ul.Wernera 29/31 (skrytka poczt. 252) BS O/Radom 77 9147 0009 0000 0853 2000 0001 Dla sprawnego przyjmowania zawodników prosimy o przedstawienie na miejscu potwierdzenia dowody wpłaty na konto.[/B][/quote] Quote
Flaire Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jeszcze jedno ogłoszenie dla osób jadących z Warszawy: Bożena Kośka ma miejsce dla jednej osoby z jednym psem do Kozienic i z powrotem. Kontakt do Bożeny: 605044166. Quote
Mudik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A ja nie mam drukarki i nie mam jak wydrukować potwierdzenia przelewu:-( Quote
Flaire Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Mudik']A ja nie mam drukarki i nie mam jak wydrukować potwierdzenia przelewu:-([/quote]Możesz 1. iść do banku i poprosić o potwierdzenie 2. mailem przesłać potwierdzenie do kogoś z drukarką i poprosić o wydrukowanie 3. zadzwonić do banku i poprosić, żeby potwierdzenie Ci przysłali (na tę opcję może być już troszkę za późno, zważywszy na funkcjonowanie poczty...) Quote
Mudik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 To jest konto internetowe a bank ma siedzibę w Łodzi więc to odpada,wysłałam mailem to potwierdzenie.Myślę,że będzie ok:-) Quote
Flaire Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Mudik']To jest konto internetowe a bank ma siedzibę w Łodzi więc to odpada[/quote]Odpada tylko metoda nr 1 - zostają jeszcze metody nr 2 i 3, powyżej, albo 4. pożyczenie od kogoś drukarki i wydrukowanie potwierdzenia 5. nagranie potwierdzenia na jakiś nośnik (dyskietkę na przykład) i wizyta w kafejce internetowej w celu wydrukowania 6. przesłanie potwierdzenia mailem samej sobie na konto dostępne przez internet i wizyta w kafejce internetowej w celu wydrukowania 7. zakup drukarki... ;) i pewnie wiele innych możliwości, które mi obecnie nie przychodzą do głowy. Dla chcącego nic trudnego. ;) Quote
Mudik Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Znajomi wysyłali mailem do organizatorów to i ja tak zrobiłam. Kafejki nie zamierzam szukać,bo tu w okolicy nie ma ja do późna pracuje nie będę do centrum po nocy jeździć. Mogę w sumie obok w firmie wydrukować(zapomniałam)ale myśle,że mail wystarczy skoro inni tak robili i było ok. Quote
yassue Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [B]Zielsko[/B] Blue zlamala palec i nie bedzie startowac, wiec mozna ja wykreslic z listy. Czy jest jakas mozliwosc odzyskania zaplaconego startowego lub przkazania go na kogos kto ma jeszcze nie zaplacone (dogadalam sie z Pikusiowa) ? Prosze o odpowiedz bo jak na razie to Pikusiowa nie wie czy ma wplacac swoja dole czy nie.. Quote
campanulla Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A Vetka zrobiła sobie dziurę w udzie i nas też nie będzie. Również można wykreślić z listy. Quote
Ludek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Mudik']Znajomi wysyłali mailem do organizatorów to i ja tak zrobiłam. Kafejki nie zamierzam szukać,bo tu w okolicy nie ma ja do późna pracuje nie będę do centrum po nocy jeździć. Mogę w sumie obok w firmie wydrukować(zapomniałam)ale myśle,że mail wystarczy skoro inni tak robili i było ok.[/quote] Prześlij do mnie potwierdzenie na mail klubowy to Ci wydrukuję. Quote
wendka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja osobiscie sprawy wykreslen z listy nie zalatwialabym na forum Dogomanii wyslalabym maila na adres podany w potwierdzeniu :cool3: Quote
Mudik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Ludek']Prześlij do mnie potwierdzenie na mail klubowy to Ci wydrukuję.[/quote] wysłałam ,klikając na ikone mail w Twoim poście. Quote
yassue Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [B]Wendka[/B], jasne tylko ze na maila z poniedzialku nikt mi nie odpowiada a Monia nie wie czy ma wplacac kase. Szukam wiec innej drogi kontaktu :) Quote
Olusia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No właśnie :o:( Ja będę jako widz. Tylko w niedzielę. Także fotek trochę przywiozę. :) Quote
Aussie Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ech, strasznie się te psy łatwo psują :shake: Szkoda, że Was nie będzie :-( Quote
tulasy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ale - na pocieszenie, lub nie:razz:, ŁÓdź stawi się w komplecie 3-osobowym: 2 bordery ( Watażka w "L1" i Mika w "L0") oraz szpic Unga w L0. nA dzień dzisiejszy ( odpukać w niemalowane ) jesteśmy bez kontuzji. Michał i Unga Quote
Bzikowa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='campanulla']A Vetka zrobiła sobie dziurę w udzie i nas też nie będzie. Również można wykreślić z listy.[/quote] szkoda, że Was nie będzie :-( [quote name='Olusia'] Ja będę jako widz. Tylko w niedzielę. Także fotek trochę przywiozę. :)[/quote] Oluś, wiesz w jakiego psa obiektywem celować :evil_lol: Quote
Olusia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Bzikowa'] Oluś, wiesz w jakiego psa obiektywem celować :evil_lol:[/quote] W białego zapewne. :evil_lol::loveu: Oj, tylko, żeby się nie przepalił. :razz: Quote
Mudik Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 focenie czarnych psow to wieksze wyzwanie:eviltong::eviltong::evil_lol::cool3::cool3::razz: Quote
Guciek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Najlepiej się rude foci :eviltong: co z tego, że nie biega... :eviltong: Quote
Mudik Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ludek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Olusia']W białego zapewne. :evil_lol::loveu: Oj, tylko, żeby się nie przepalił. :razz:[/quote] Tak, biały to fajny kolor :lol: Quote
Recommended Posts