Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Klaudia :-)']Magda jak najbardziej za:-) o ile ośrodek wyrazi a to zgodę no i będą chętni:-)[/quote]
Na stronie są zdjęcia,że jest wyznaczone miejsce na ognisko:-D

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, hej! Przypominam, że za zawody należy z góry zapłacić startowe - opłaty na miejscu nie będą przyjmowane. Cytuję z ogłoszenia o zawodach:
[quote][B]UWAGA: Opłaty na miejscu nie będą przyjmowane - bardzo prosimy o dokonywanie przelewem lub przekazem pocztowym z dopiskiem AGILITY.

Oplaty prosimy przesylac na konto:
Związek Kynologiczny w Polsce o/ Radom
26-607 Radom, ul.Wernera 29/31 (skrytka poczt. 252)
BS O/Radom 77 9147 0009 0000 0853 2000 0001

Dla sprawnego przyjmowania zawodników prosimy o przedstawienie na miejscu potwierdzenia dowody wpłaty na konto.[/B][/quote]

Posted

Jeszcze jedno ogłoszenie dla osób jadących z Warszawy:

Bożena Kośka ma miejsce dla jednej osoby z jednym psem do Kozienic i z powrotem. Kontakt do Bożeny: 605044166.

Posted

[quote name='Mudik']A ja nie mam drukarki i nie mam jak wydrukować potwierdzenia przelewu:-([/quote]Możesz
1. iść do banku i poprosić o potwierdzenie
2. mailem przesłać potwierdzenie do kogoś z drukarką i poprosić o wydrukowanie
3. zadzwonić do banku i poprosić, żeby potwierdzenie Ci przysłali (na tę opcję może być już troszkę za późno, zważywszy na funkcjonowanie poczty...)

Posted

[quote name='Mudik']To jest konto internetowe a bank ma siedzibę w Łodzi więc to odpada[/quote]Odpada tylko metoda nr 1 - zostają jeszcze metody nr 2 i 3, powyżej, albo
4. pożyczenie od kogoś drukarki i wydrukowanie potwierdzenia
5. nagranie potwierdzenia na jakiś nośnik (dyskietkę na przykład) i wizyta w kafejce internetowej w celu wydrukowania
6. przesłanie potwierdzenia mailem samej sobie na konto dostępne przez internet i wizyta w kafejce internetowej w celu wydrukowania
7. zakup drukarki... ;)

i pewnie wiele innych możliwości, które mi obecnie nie przychodzą do głowy. Dla chcącego nic trudnego. ;)

Posted

Znajomi wysyłali mailem do organizatorów to i ja tak zrobiłam.
Kafejki nie zamierzam szukać,bo tu w okolicy nie ma ja do późna pracuje nie będę do centrum po nocy jeździć. Mogę w sumie obok w firmie wydrukować(zapomniałam)ale myśle,że mail wystarczy skoro inni tak robili i było ok.

Posted

[B]Zielsko[/B]
Blue zlamala palec i nie bedzie startowac, wiec mozna ja wykreslic z listy. Czy jest jakas mozliwosc odzyskania zaplaconego startowego lub przkazania go na kogos kto ma jeszcze nie zaplacone (dogadalam sie z Pikusiowa) ?
Prosze o odpowiedz bo jak na razie to Pikusiowa nie wie czy ma wplacac swoja dole czy nie..

Posted

[quote name='Mudik']Znajomi wysyłali mailem do organizatorów to i ja tak zrobiłam.
Kafejki nie zamierzam szukać,bo tu w okolicy nie ma ja do późna pracuje nie będę do centrum po nocy jeździć. Mogę w sumie obok w firmie wydrukować(zapomniałam)ale myśle,że mail wystarczy skoro inni tak robili i było ok.[/quote]

Prześlij do mnie potwierdzenie na mail klubowy to Ci wydrukuję.

Posted

Ale - na pocieszenie, lub nie:razz:, ŁÓdź stawi się w komplecie 3-osobowym:
2 bordery ( Watażka w "L1" i Mika w "L0") oraz szpic Unga w L0.
nA dzień dzisiejszy ( odpukać w niemalowane ) jesteśmy bez kontuzji.

Michał i Unga

Posted

[quote name='campanulla']A Vetka zrobiła sobie dziurę w udzie i nas też nie będzie. Również można wykreślić z listy.[/quote]

szkoda, że Was nie będzie :-(

[quote name='Olusia']
Ja będę jako widz. Tylko w niedzielę. Także fotek trochę przywiozę. :)[/quote]

Oluś, wiesz w jakiego psa obiektywem celować :evil_lol:

Posted

[quote name='Bzikowa']

Oluś, wiesz w jakiego psa obiektywem celować :evil_lol:[/quote]

W białego zapewne. :evil_lol::loveu: Oj, tylko, żeby się nie przepalił. :razz:

Posted

[quote name='Olusia']W białego zapewne. :evil_lol::loveu: Oj, tylko, żeby się nie przepalił. :razz:[/quote]
Tak, biały to fajny kolor :lol: