Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak tam z całym dniem,bo przecież facet pracuje,ale i tak ma "niebo"a nie błoto i loterię z jedzeniem- będą dawać czy nie będą dziś dawać jeśc?A zamknięcie w mieszkaniu?Tam też siedział zamknięty,a szybciutko załapie ,ze gość wraca do niego,daje regularnie jedzonko,jest ciepło,sucho,a być moze bedzie jeżdził z Ike do pracy,a nawet smię oczekiwac ,ze tak,Holandia to nie Polska .

Posted

Najbardziej ciekawa jestem kąpieli,jak wyglądała.Mysle ,że spokojnie i z luboscią,poddawał sie czyszczeniu smrodku schr.Ale jest i opcja,ze wyszedł z wanna czy prysznicem,bo nie wiedział co za nowosć i eksperymenty. A siłe to on ma,zdażyłam jej zakosztować,ale zawsze wystopował w pore jak zawołałam.Na panikarza tez nie wyglądał,a zaufania do ludzi raczej nie stracił jeszcze i całe szczęście .Bo jazde pewnie pomimo 9-10 godz.zniósł spokojnie.Jestem dziwnie spokojna o niego,dobrze że Ike widziałam na własne oczy.Neczka,dziękuje,banerek benka usunęłam od razu,Amonio nie chciał zejsć.

Posted

[quote name='halcia']Neczka,dziękuje,banerek benka usunęłam od razu,Amonio nie chciał zejsć.[/quote]
Nie ma za co ;)
Amonek nawet na banerku się do Ciebie przywiązał :)

Posted

Chyba tak,z wzajemnością ,dumna jestem z niego.Ciekawe jak się zachowuje w mieszkaniu,mam nadzieję,że nie podpadł.Ale to rozumne psisko,ma duże wyczucie.

Posted

Amon ..... gościu ..... pomimo że z Halinką się nie zobaczysz ja wiem że wspominasz ją tak jak i ona Ciebie ... z Żabą również tulicie się w myślach ....

Ja jestem pod wrażeniem Halina że Twój ryk i walanie się po ziemi przy Peterze zaraziło go miłością do Amona .... ja tylko stałam patrzyłam i mówiłam ... CAŁA HALINA! Coś mi się wydaje że sprzedała psa ...

Chylę czoła i ciesze się STRASZNIE MOCNO :D!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halinko jeśli poczułaś przez chwilę słodki ciężar to byłam ja- chciałam Ci banerki dodać i coś mi się nie udaje ...... ja nie wiem dlaczego dogomania jest przeciwko mnie :(

Posted

A TO MOJE ULUBIONE ZDJĘCIE!!!

[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/8206/dscn7733tg4.jpg[/IMG]

Halinko i Beciu dzięki za akcję z Amonem ... nie było mnie ale sercem z Wami - ZAWSZE

Posted

Mam lakoniczne wieści o Amonku. Wszystko u niego w porządku, ma się świetnie, był dzisiaj u weta który stwierdził dużą niedowagę. Tak więc nasz Amonek będzie podtuczany....:eviltong::eviltong:

Posted

Teraz żałuje,że upierdliwie i namolnie ,nie podprowadzałam do Figaro.Ale wiesz,niby przyjechali po Amonka,a duzo psów im sie podobało.Była nuta niepewności,czy nie wezmą innego.A jak mi smutno i tęsknie za Amonkiem,to włączam takie myślenie:chciałam domku,ma.:multi:Z ogrodu mógłby drapnąć,ma duże mieszkanie.:multi:Chciałam by ten ktoś miał kase/np na opieke wet./-ma.:multi:Prosiłam o człowieka ,który z nim "pogada"a nie cepaka i ma.,nawet w 4 językach .:multi:/a moja mądrala rozumie wszystko/Amon,chce wykonywać polecenia,wrecz ich nasłu****e i to wszystko,co pragnęłam ma.:multi:Jedynie z odległością nie wyszło,liczyłam na to,że może go bedę widywać:shake:Ale to już moje nadzieje,a ważny jest Amonek.Wszystko ma.I najważniejsza wiadomość,że szczęśliwie dojechali!!!!:loveu:

Posted

Moja perełka,taka jestem zadowolona,że ma sucho,ciepło ,bez błota,pewnie spi na jakimś wypasionym pontoniku,lub koszyku z materacykiem i wreszcie je i je...

Posted

Fotki obiecane ale nie chcę podśpieszać tym bardziej że Ike ponoć mało komputerowy...:evil_lol: / tak jak ja 2 lata temu/ i może miec problem z ich wstawieniem....:eviltong: Dajmy im trochę czasu, a i wiadomości pewnie będzie więcej...

Posted

Amon nadal zostal,przy swoim imieniu ,tylko narodowosc zmienil na holenderska ,ma juz wyrobiony paszport i ksiazeczkę Weterynarz stwierdzil duża niedowage,minimum 5 kg ,wiec teraz jest podtluczany
Amon jezdzi z ikiem do pracy ,i po tez wiec jest caly czas pod opieka
Zdjecia Aneta ma mi wyslac to podesle
Ztego co wiem Amon jest bardzo pojetnym psiakiem w mig pojal jez.obcy ,w domu szaleje a to znaczy ze sie zaklimatyzowal ,no i lubi jezdzic samochodem
Wieczorm bede dzwonic do Holandii to spytam sie jak pierwsza kapiel Amona

Posted

Moje cudne,a gdy przy nas wsiadał do auta to tak niepewnie.Ale jego ufnośc do ludzi ,karnosc i madre oczy nie dawały mi spac,teraz jestem spokojna.Cholera, Amon zna wiecej języków niż ja.Aga ty nie wiesz co nam sie w głowi roi.Tego kudłatego pieknego Figaro tez tam chcemy wysłać.Chłopaki nie mają jakiegos kolegi,któremu sie marzy duzy ładny psiak?Wskazane jeszcze zapędy wych.- treserskie,bo Figaro mniej umie,lubi przymierzać sie do wzrostu człowieka,więc to nie może być mikrus