SZPiLKA23 Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Zaba tu juz nie wejdzie:( Amon był "jego" psem.... Strasznie sie cieszeeeeeeeeeeeeee:multi: Quote
Becia66 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='halcia']Żaba,Żaba! tu ziemia! Amon w Holandi.Żyjesz?[/quote] Halciu żaba maturę jutro pisze więc pewnie zaksiążkowany....:evil_lol: Quote
halcia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 boje sie,ze przeżywa ,że nie zobaczy Amona,wiesz jak jest,radosć mieszana z pustką,my wracamy i mamy swoje psy,On ma te ze schronu Quote
Neczka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Myślę, że mimo wszystko jest ta radość, że ukochany pies jest wreszcie pod wspaniałą opieką codziennie i przez cały dzień ;) Quote
halcia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nie wiem jak tam z całym dniem,bo przecież facet pracuje,ale i tak ma "niebo"a nie błoto i loterię z jedzeniem- będą dawać czy nie będą dziś dawać jeśc?A zamknięcie w mieszkaniu?Tam też siedział zamknięty,a szybciutko załapie ,ze gość wraca do niego,daje regularnie jedzonko,jest ciepło,sucho,a być moze bedzie jeżdził z Ike do pracy,a nawet smię oczekiwac ,ze tak,Holandia to nie Polska . Quote
Becia66 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nasz Amon chrapie już pewnie w Holandii.....:sleep: A rano zaczyna nowe życie....:multi::multi::multi: Quote
halcia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Najbardziej ciekawa jestem kąpieli,jak wyglądała.Mysle ,że spokojnie i z luboscią,poddawał sie czyszczeniu smrodku schr.Ale jest i opcja,ze wyszedł z wanna czy prysznicem,bo nie wiedział co za nowosć i eksperymenty. A siłe to on ma,zdażyłam jej zakosztować,ale zawsze wystopował w pore jak zawołałam.Na panikarza tez nie wyglądał,a zaufania do ludzi raczej nie stracił jeszcze i całe szczęście .Bo jazde pewnie pomimo 9-10 godz.zniósł spokojnie.Jestem dziwnie spokojna o niego,dobrze że Ike widziałam na własne oczy.Neczka,dziękuje,banerek benka usunęłam od razu,Amonio nie chciał zejsć. Quote
Neczka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='halcia']Neczka,dziękuje,banerek benka usunęłam od razu,Amonio nie chciał zejsć.[/quote] Nie ma za co ;) Amonek nawet na banerku się do Ciebie przywiązał :) Quote
halcia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Chyba tak,z wzajemnością ,dumna jestem z niego.Ciekawe jak się zachowuje w mieszkaniu,mam nadzieję,że nie podpadł.Ale to rozumne psisko,ma duże wyczucie. Quote
albiemu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Amon ..... gościu ..... pomimo że z Halinką się nie zobaczysz ja wiem że wspominasz ją tak jak i ona Ciebie ... z Żabą również tulicie się w myślach .... Ja jestem pod wrażeniem Halina że Twój ryk i walanie się po ziemi przy Peterze zaraziło go miłością do Amona .... ja tylko stałam patrzyłam i mówiłam ... CAŁA HALINA! Coś mi się wydaje że sprzedała psa ... Chylę czoła i ciesze się STRASZNIE MOCNO :D!!!!!!!!!!!!!!!!! Halinko jeśli poczułaś przez chwilę słodki ciężar to byłam ja- chciałam Ci banerki dodać i coś mi się nie udaje ...... ja nie wiem dlaczego dogomania jest przeciwko mnie :( Quote
albiemu Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A TO MOJE ULUBIONE ZDJĘCIE!!! [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/8206/dscn7733tg4.jpg[/IMG] Halinko i Beciu dzięki za akcję z Amonem ... nie było mnie ale sercem z Wami - ZAWSZE Quote
Becia66 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mam lakoniczne wieści o Amonku. Wszystko u niego w porządku, ma się świetnie, był dzisiaj u weta który stwierdził dużą niedowagę. Tak więc nasz Amonek będzie podtuczany....:eviltong::eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Dobrze mowiłam ze jest o duzo za chudy... Halinka sprzedaj Figara :) Quote
halcia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Teraz żałuje,że upierdliwie i namolnie ,nie podprowadzałam do Figaro.Ale wiesz,niby przyjechali po Amonka,a duzo psów im sie podobało.Była nuta niepewności,czy nie wezmą innego.A jak mi smutno i tęsknie za Amonkiem,to włączam takie myślenie:chciałam domku,ma.:multi:Z ogrodu mógłby drapnąć,ma duże mieszkanie.:multi:Chciałam by ten ktoś miał kase/np na opieke wet./-ma.:multi:Prosiłam o człowieka ,który z nim "pogada"a nie cepaka i ma.,nawet w 4 językach .:multi:/a moja mądrala rozumie wszystko/Amon,chce wykonywać polecenia,wrecz ich nasłu****e i to wszystko,co pragnęłam ma.:multi:Jedynie z odległością nie wyszło,liczyłam na to,że może go bedę widywać:shake:Ale to już moje nadzieje,a ważny jest Amonek.Wszystko ma.I najważniejsza wiadomość,że szczęśliwie dojechali!!!!:loveu: Quote
halcia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A ja sobie dalej myśle o tobie i moim marzeniem jest widziec zdjęcia na których masz szczęśliwe śmiejące oczy.Moja psineczko. Quote
halcia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Moja perełka,taka jestem zadowolona,że ma sucho,ciepło ,bez błota,pewnie spi na jakimś wypasionym pontoniku,lub koszyku z materacykiem i wreszcie je i je... Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Nie moge sie doczekac fotek z nowego domku:) Quote
Becia66 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Fotki obiecane ale nie chcę podśpieszać tym bardziej że Ike ponoć mało komputerowy...:evil_lol: / tak jak ja 2 lata temu/ i może miec problem z ich wstawieniem....:eviltong: Dajmy im trochę czasu, a i wiadomości pewnie będzie więcej... Quote
Neczka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 a Amon pozostał Amonem czy nazywa się już inaczej ? :roll: Quote
aga73 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Amon nadal zostal,przy swoim imieniu ,tylko narodowosc zmienil na holenderska ,ma juz wyrobiony paszport i ksiazeczkę Weterynarz stwierdzil duża niedowage,minimum 5 kg ,wiec teraz jest podtluczany Amon jezdzi z ikiem do pracy ,i po tez wiec jest caly czas pod opieka Zdjecia Aneta ma mi wyslac to podesle Ztego co wiem Amon jest bardzo pojetnym psiakiem w mig pojal jez.obcy ,w domu szaleje a to znaczy ze sie zaklimatyzowal ,no i lubi jezdzic samochodem Wieczorm bede dzwonic do Holandii to spytam sie jak pierwsza kapiel Amona Quote
SZPiLKA23 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Hura..... dziekujemy za dobre wiesci:) :multi: Quote
halcia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Moje cudne,a gdy przy nas wsiadał do auta to tak niepewnie.Ale jego ufnośc do ludzi ,karnosc i madre oczy nie dawały mi spac,teraz jestem spokojna.Cholera, Amon zna wiecej języków niż ja.Aga ty nie wiesz co nam sie w głowi roi.Tego kudłatego pieknego Figaro tez tam chcemy wysłać.Chłopaki nie mają jakiegos kolegi,któremu sie marzy duzy ładny psiak?Wskazane jeszcze zapędy wych.- treserskie,bo Figaro mniej umie,lubi przymierzać sie do wzrostu człowieka,więc to nie może być mikrus Quote
Recommended Posts