Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amon niepodobać? niemożliwe ....
Ilość zainteresowanych niezbyt ważna .... wystarczyłby ten jeden , jedyny .....
Ja myślę że dla tak pięknego i mądrego psiaka ten jedyny ( jedyna ) sie znajdzie :)

ps Widzę że nie tylko mój to pupil :)

Posted

Ha ,to Ty nie słyszałeś,ze my ze Szpilką adorujemy przystojniaczka?Cieszy nas ,ze Ty też!Trygo.....też ma mu pomagać szukać domku/ja dostaje plątawicy jak mam to poprawnie napisać lub wypowiedzieć/Dobra,trzymamy sie w czwórke,choć myśle,ze Żaba,też jest nim zauroczony.

Posted

Amonku kochany,zamiast święcic zagladam czy nie ma dobrych wieści,np ze masz domek! moze sie skrzykniemy Żabie pomóc w ogrodzeniu,tm sposobem amon miałby własciciela,jakiego możemy sobie tylko wymarzyć.

Posted

To co jeszcze potrzebujesz jak zrobimy CI ogrodzenie?Domek trzeba postawić?Żaba!Podnosisz wymagania!Było o ogrodzeniu i zrozumiałam,ze Amon miałby dom/nawet tymczas/ żartuje,serce masz,a to najwazniejsze.Amon,,Żaba coś kręci,wiec domku trzeba szukać dalej.....

Posted

Gdyby nie te szczury ja czasem tez o tym myslałam,Amonku,kochającego domku,wyżerki po pas i wycieczek w las/pod opieka kochajacego własciciela oczywiscie!/to moje świąteczne życzenia dla ciebie.