Jump to content
Dogomania

Kara.... uratuj mnie od szaleństwa!! Kara juz w kochajacym domku u Neczki :)

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neczka']tak, tak :-) pomogą za co baaardzo dziękujemy :P jesteśmy waszymi dłużniczkami ;D[/quote]

Neczka o czym ty piszesz ? my nie jestesmy panie z Kundelka tylko wolontariuszki z Orzechowców.:lol: A jedziesz własnie ze mną....:lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']:o jutro jedziecie ???[/quote]

Jeśli będzie pogoda w miarę i nie bedzie padac to jutro . Potrzebuję suche niebo do dobrych ujęć..... Mama Neczki też z nami ma jechać.:lol:

Posted

Znowu mnie bedzie nosiło w pracy ...:-/ beciu jak uda sie pojechac prosze Cie zrob pare fot białemu mixowi amstafa z betoniakow.... on do ludzi jest łagodny tylko do psow nie bardzo :-/

Posted

[quote name='becia66']Neczka o czym ty piszesz ? my nie jestesmy panie z Kundelka tylko wolontariuszki z Orzechowców.:lol: A jedziesz własnie ze mną....:lol:[/quote]
usp :oops: coś mi się pomyliło :D

..mam nadzieję, że się rozpogodzi

Posted

Mamy wielka prosbe:Help_2:jak bedziecie w Orzechowcach prosze zapytajcie kierowniczke,czy ma zaswiadczenie o szczepieniu Sarki-Zorki na wscieklizne,bo mowila,ze ma ale mi nie dala i jak mozecie to prosze wezcie:modla::modla::modla:a ja je odbiore z Rzeszowa.Nie chce mojej Suni narazac na kolejny stres,ale jak nie da to niestety...:placz:kolejne klucie.A za Karusie trzymamy kciuki:kciuki:oby okazala sie taka wspaniala jak moja Sarka:sweetCyb:

Posted

Zaświadczenie weżmiemy - oczywiście jak będzie. Jutro jedziemy z Neczką bez względu na pogodę bo od wtorku zapowiadają jeszcze większe pogorszenie i śnieg. Kara musi spędzić święta już w nowym domku. :cool1:

Posted

Kara już jest w nowym domku....:multi::multi::multi: Własnie wróciłysmy, mam sporo zdjęć ale teraz musze iśc zrobic szybki obiad dla rodzinki bo mnie :mad:.
A Karunia jest cudowna....

Posted

Karunię z naszym Amisiem zapoznaliśmy na podwórku przed blokiem, później wspólny spacer, na którym Ami był nią bardzo zaciekawiony ;)
W domu wszystko już było w porządku, oprócz kuchni.. zakładam, że o to miejsce będą toczyć się przez najbliższy czas wojny, bo Amiś zawsze pilnuje lodówki (czy to przed królikiem, czy przed kimś znajomym) a Karusia też ma temperament (już zdążyła Amiego właśnie w sprawie miski okrzyczeć :P ).
..a teraz leży sobie przy komputerze i obserwuje szczurka :)

Jeszcze raz dziękujemy Beci za dobre serducho ;)

Posted

Cieszymy sie razem z Wami:multi::multi::multi:Mysle,ze wspaniale psy nam sie trafily:klacz:Moja Sarka juz sie troche uspokoila i czuje,ze jest taka cudowna jak i Karusia:loveu::loveu::loveu:Pozdrawiamy:bye:

Posted

:) ustala relacje i bedzie dobrze ale nie mozesz pokazac ze ktorys pies ma wieksze prawa bo dopiero bedzie problem;) mozesz zapodac jakas foteczke bo ja jestm maniaczka psow w nowych domach ;)