Neczka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 nie wiecie jeszcze kiedy mogłybyśmy pojechać po sunię ? :> Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ja w sprawach transportowych nie pomoge bo musze zawsze meczyc cioteczki o transport Quote
Neczka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 rozmawiałyśmy o tym właśnie niedawno, tylko panie nie znały dokładnie daty ;) Quote
SZPiLKA23 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Myslalam ze Kundelkowe ciocie Kare wezma przy okazji pobytu? Quote
Neczka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 tylko kiedy będzie to "przy okazji" ;) //edit// no to jutro albo w niedzielę Karusia bedzie w domku :) Quote
halcia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ja też tak zrozumiałam,ze panie z Kundelka pomogą i przywiozą. Quote
Neczka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 tak, tak :-) pomogą za co baaardzo dziękujemy :P jesteśmy waszymi dłużniczkami ;D Quote
SZPiLKA23 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Miałam byc w ta sobote w schronie tak chociaz na troche ale niestety praca....:( Quote
Becia66 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Neczka']tak, tak :-) pomogą za co baaardzo dziękujemy :P jesteśmy waszymi dłużniczkami ;D[/quote] Neczka o czym ty piszesz ? my nie jestesmy panie z Kundelka tylko wolontariuszki z Orzechowców.:lol: A jedziesz własnie ze mną....:lol: Quote
Becia66 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:o jutro jedziecie ???[/quote] Jeśli będzie pogoda w miarę i nie bedzie padac to jutro . Potrzebuję suche niebo do dobrych ujęć..... Mama Neczki też z nami ma jechać.:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Znowu mnie bedzie nosiło w pracy ...:-/ beciu jak uda sie pojechac prosze Cie zrob pare fot białemu mixowi amstafa z betoniakow.... on do ludzi jest łagodny tylko do psow nie bardzo :-/ Quote
Neczka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [quote name='becia66']Neczka o czym ty piszesz ? my nie jestesmy panie z Kundelka tylko wolontariuszki z Orzechowców.:lol: A jedziesz własnie ze mną....:lol:[/quote] usp :oops: coś mi się pomyliło :D ..mam nadzieję, że się rozpogodzi Quote
SZPiLKA23 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Nie wyglada na to ...:( ale jakbyscie jechały jutro i byłoby miejsce to moze bym sie zabrała ;) Quote
Drufi-Magda Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Mamy wielka prosbe:Help_2:jak bedziecie w Orzechowcach prosze zapytajcie kierowniczke,czy ma zaswiadczenie o szczepieniu Sarki-Zorki na wscieklizne,bo mowila,ze ma ale mi nie dala i jak mozecie to prosze wezcie:modla::modla::modla:a ja je odbiore z Rzeszowa.Nie chce mojej Suni narazac na kolejny stres,ale jak nie da to niestety...:placz:kolejne klucie.A za Karusie trzymamy kciuki:kciuki:oby okazala sie taka wspaniala jak moja Sarka:sweetCyb: Quote
Becia66 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Zaświadczenie weżmiemy - oczywiście jak będzie. Jutro jedziemy z Neczką bez względu na pogodę bo od wtorku zapowiadają jeszcze większe pogorszenie i śnieg. Kara musi spędzić święta już w nowym domku. :cool1: Quote
halcia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 o której jedziecie,mam kołnierze do podania dla sun po zabiegach/jak będa zakładać psiaki nie wyciągną sobie szwów,a to sie zdarza.? Quote
SZPiLKA23 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 :angryy::angryy::angryy: sama przez siebie nie pojechałam:angryy: Ale Kara juz bedzie w domku :multi: Quote
Becia66 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kara już jest w nowym domku....:multi::multi::multi: Własnie wróciłysmy, mam sporo zdjęć ale teraz musze iśc zrobic szybki obiad dla rodzinki bo mnie :mad:. A Karunia jest cudowna.... Quote
SZPiLKA23 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Super wiesci szkoda ze nie pojechałam :( Quote
Neczka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Karunię z naszym Amisiem zapoznaliśmy na podwórku przed blokiem, później wspólny spacer, na którym Ami był nią bardzo zaciekawiony ;) W domu wszystko już było w porządku, oprócz kuchni.. zakładam, że o to miejsce będą toczyć się przez najbliższy czas wojny, bo Amiś zawsze pilnuje lodówki (czy to przed królikiem, czy przed kimś znajomym) a Karusia też ma temperament (już zdążyła Amiego właśnie w sprawie miski okrzyczeć :P ). ..a teraz leży sobie przy komputerze i obserwuje szczurka :) Jeszcze raz dziękujemy Beci za dobre serducho ;) Quote
Drufi-Magda Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Cieszymy sie razem z Wami:multi::multi::multi:Mysle,ze wspaniale psy nam sie trafily:klacz:Moja Sarka juz sie troche uspokoila i czuje,ze jest taka cudowna jak i Karusia:loveu::loveu::loveu:Pozdrawiamy:bye: Quote
halcia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 No to jeszcze przystojne chłopaki muszą znależć domki! Quote
Neczka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ale Kara przestawia Amisia ;D strasznie zazdrosna jest, mam nadzieje, że się przyzwyczai ;) a właśnie, już nie Kara, tylko Deyla :-) Quote
SZPiLKA23 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 :) ustala relacje i bedzie dobrze ale nie mozesz pokazac ze ktorys pies ma wieksze prawa bo dopiero bedzie problem;) mozesz zapodac jakas foteczke bo ja jestm maniaczka psow w nowych domach ;) Quote
Recommended Posts