Jump to content
Dogomania

Kara.... uratuj mnie od szaleństwa!! Kara juz w kochajacym domku u Neczki :)

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą wróciliśmy ze spaceru.. i powiem szczerze, że więcej takich nie chce. Nie wiem jakim cudem urwała się smycz i Deyla pobiegła z dziką radością przed siebie po parkingu, dobrze, żę nic nie jechało.. :shake:
Nie złapałabym jej chyba, gdyby jakiś człowiek nie wyrzucił pod blokiem jedzenia, na które sunia szczególnei leci..
Jejku jak ja się boję o tego wariata :smhair2: mam nadzieję, żę to już się nie powtórzy..

Posted

Na psy duzych ras sa z mocnymi karabinczykami i podwójna tasma taka jak ja miałam dzisiaj ta zielonkawa, jest mocna i ma wstawki podwojne... taks robi bardzo wytrzymałei wstawia odpowiednie karabinczyki

Posted

mam dokładnie taką samą jak Ty, coprawda nie urwała się ona dzisiaj, ale urwał ją wcześniej mój Amiś ;) na te psy chyba nie ma dosyć wytrzymałych smyczy :D

Posted

Jak moge wtracic to kup jej pejcz skorzany dla duzych psow-powinny byc kolo Leclerca w Rzeszowie w tych budkach i na spacer poki co zakladaj kolczatke,az nauczy sie chodzic na smyczy:painting:Moja Sarka wyszla z szelek,obrozy i kolczatki-taka spryciula,a w tej chwili ma tylko kolczatke i chodzi super na smyczy:klacz:

Posted

:D... mysle ze halti dobrze dobrana jest lepsza nic kolczatka (pozatym pies bedzie sie uczył chodzenia w kagancu co sie moze czasami przydac), co najmniej u mnie sie sprawdziła ale z kolczatka nie probowałam, mam sporo smycz i obrozy a wiec zadna nie jest czesto używana moze dlatego zadna sie nie zerwała....:roll:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']pies bedzie sie uczył chodzenia w kagancu co sie moze czasami przydac[/quote]
ona nosi kaganiec ;) sama chce, żeby jej zakładać, bo kojaży się to jej ze spacerem :eviltong:

Posted

Dla mnie halti wygląda jak uzdo dla konia :lol:
Na początku zastanawiałam się nad rozciąganą smyczą, ale to byłby błąd w tym przypadku, bo taka smycz przetrwałaby jeszcze krócej :eviltong: