gagata Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kiziaczku, ty się upomnij u Talcott - ona wczoraj ciasto chyba piekła, bo tak pachniało... Quote
albiemu Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 trzymajcie kciuki, jestem w kontakcie z Panem z Warszawy który jest zainteresowany Kizią. Bardzo rozsądnie i rozważnie podchodzą do adocpji i to mi bardzo się podoba. Mieli sunie, która odeszła w wieku 12 lat, trafili na Kizie która bardzo ich zainteresowała. No nic ... narazie czekam na jutrzejszy dzień bo prosiłam aby na spokojnie podjęli decyzję. Mam nadzieję Kizia spędzi zimę w dobrym domu, wśród swoich ludzi i cieple. Quote
albiemu Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='gagata']Dotyk Albiemu = dotyk Anioła...;)[/quote] Gagata nie cieszymy się jeszcze .... miałam nie pisac o tym, ale sama mam wielką nadzieję, że Kizia będzie miała dom. Wiem, że Ty i reszta cudownych dogomanów też czeka na dobre wiadomości więc napisałam. Nie cieszymy się jednak za wczasu bo potem przykro, narazie to zwyczajna informacja dla Was że coś się dzieje :) Quote
gagata Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Albiemu, nie zmienia to faktu,że statystycznie rzecz biorąc, Twoje dotknięcie na watkach i nie tylko owocuje nad wyraz dużą lością udanych adopcji...:loveu:Zresztą, kto inny czytałby Bacy książki o owcach?...Tylko aniol... Quote
Mikadominika1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Mówicie że Warszawa? :cool3:. Jak jej nie będzie chciał to podjadę do niego i wtedy :mad:. Oczywiście żartuję :eviltong:. Na razie lepiej się tak nie napalam Quote
albiemu Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='gagata']:loveu:Zresztą, kto inny czytałby Bacy książki o owcach?...Tylko aniol...[/quote] Dzisiaj mi się sniło, że nie umiem czytać - obudziłam się zlana potem jako analfabetka i autentycznie miałam ochotę coś przeczytać aby sprawdzić ... tak realny sen :evil_lol: .... I co by było? Jedynie opowiadanie bajek a nie czytanie Backowi :D Quote
izzie1983 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Trzymamy kciuki i wierzymy, że kiedyś spotkamy Kizię w Wawie na spacerze :lol: Quote
Talcott Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ta sunieczka - tak pełna wdzięku tak bardzo nie nadaje się do schroniskowych surowych warunków - czekam , baaardzo czekam:roll: Quote
albiemu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 dzisiaj pod wieczór będę miała telefon w sprawie Kizi :) Quote
Becia66 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Kiziulcu kochany, może to własnie ten domek ? :lol: Quote
Neczka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ...już prawie wieczór :roll::evil_lol: Quote
albiemu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 dosłownie wpadam bo juz z domu wypaść muszę KIZIA MA DOM i teraz sie ciesza dogomany i proszę to robic pieknie :D hehehe Jka wróce napisze więcej .... BUZIAKI i dzieki za wszystko!!!! Quote
Neczka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [CENTER]KIZIACZKU SŁYSZYSZ TO ?! :multi::sweetCyb::multi: [LEFT]Po tylu latach w schronisku, tylu miesiącach na DOGO.... wreszcie wymarzony domek ! :cunao: [/LEFT] [/CENTER] Quote
Becia66 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Maleństwo nasze kochane wreszcie domek miało będzie....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Oj Kiziulku zawsze o tobie pamietać będziemy, ty jesteś jedna z tych co zapada w sercu na zawsze....:loveu: Tylko znowu ten transport..... Quote
Mikadominika1 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 :laola::laola: Maleństwo kochane!!! Tu do Warszawy jedzie? Będziemy niemalże sąsiadkami :bigcool: Quote
Mikadominika1 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Będzie problem z transportem? Ja chętnie pomogę Quote
Recommended Posts