Jump to content
Dogomania

Jej milczenie usłyszałam gdy szczekały wszystkie psy ..... KIZIA - W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymajcie kciuki, jestem w kontakcie z Panem z Warszawy który jest zainteresowany Kizią. Bardzo rozsądnie i rozważnie podchodzą do adocpji i to mi bardzo się podoba. Mieli sunie, która odeszła w wieku 12 lat, trafili na Kizie która bardzo ich zainteresowała. No nic ... narazie czekam na jutrzejszy dzień bo prosiłam aby na spokojnie podjęli decyzję. Mam nadzieję Kizia spędzi zimę w dobrym domu, wśród swoich ludzi i cieple.

Posted

[quote name='gagata']Dotyk Albiemu = dotyk Anioła...;)[/quote]

Gagata nie cieszymy się jeszcze .... miałam nie pisac o tym, ale sama mam wielką nadzieję, że Kizia będzie miała dom. Wiem, że Ty i reszta cudownych dogomanów też czeka na dobre wiadomości więc napisałam. Nie cieszymy się jednak za wczasu bo potem przykro, narazie to zwyczajna informacja dla Was że coś się dzieje :)

Posted

Albiemu, nie zmienia to faktu,że statystycznie rzecz biorąc, Twoje dotknięcie na watkach i nie tylko owocuje nad wyraz dużą lością udanych adopcji...:loveu:Zresztą, kto inny czytałby Bacy książki o owcach?...Tylko aniol...

Posted

[quote name='gagata']:loveu:Zresztą, kto inny czytałby Bacy książki o owcach?...Tylko aniol...[/quote]

Dzisiaj mi się sniło, że nie umiem czytać - obudziłam się zlana potem jako analfabetka i autentycznie miałam ochotę coś przeczytać aby sprawdzić ... tak realny sen :evil_lol: .... I co by było? Jedynie opowiadanie bajek a nie czytanie Backowi :D

Posted

dosłownie wpadam bo juz z domu wypaść muszę

KIZIA MA DOM i teraz sie ciesza dogomany i proszę to robic pieknie :D hehehe Jka wróce napisze więcej .... BUZIAKI i dzieki za wszystko!!!!

Posted

[CENTER]KIZIACZKU SŁYSZYSZ TO ?!

:multi::sweetCyb::multi:

[LEFT]Po tylu latach w schronisku, tylu miesiącach na DOGO.... wreszcie wymarzony domek ! :cunao:

[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Maleństwo nasze kochane wreszcie domek miało będzie....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Oj Kiziulku zawsze o tobie pamietać będziemy, ty jesteś jedna z tych co zapada w sercu na zawsze....:loveu:
Tylko znowu ten transport.....