Neczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kiziu, Kiziu, Kiziu.... nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, bo uwierzyć nie mogę, aleee......... coś się chyba wyszykowało :razz::loveu: EDIT// li1, z nieba nam spadłaś ! :loveu::loveu: Quote
albiemu Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ja rękę dokładam do bialasa z gór bo przyznaje na sercu też mi siedzi, do czego się przydam do tego mnie bierzcie :D I teraz tylko czekać jak z głodnym mnie zamkniecie w boksie :) ... a niech się albiemu do czegoś przyda! :shake::p Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jak takie towarzystwo prezne do pomocy w znalezieniu domku dla podhalana, to czuje , ze Kizia prawie moja. Jesli becia 66 znowu napisze za pare dni, ze tym razem Kizia znalazla inna pancie, ktora chce ja zabrac, to ja mam liste rezerwowych. Quote
Becia66 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='SZPiLKA23']:o czyli 3 psy maja domy ? :o[/quote] Szpileczko jeszcze nie mają....najpierw podhalana musimy sprzedać....:eviltong::evil_lol: A z Funia to nic pewnego, Pani mailowo spytała tylko o Funię i Lolka że bierze ich pod uwagę do adopcji po obejrzeniu stronki. Miała dzisiaj bądż jutro podjechać do schroniska i zdecydować. Może sie okazac na miejscu że wybierze zupełnie innego psiaka ale nam to wszystko jedno którego bo każda bida schroniskowa na domek zasługuje...:lol: Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jedno jest pewne: wy sprzedajecie podhalana a ja kupuje 2 suczki, czyli 3 psy maja domy. Najwazniejsze, to miec cel i do niego dazyc. Quote
Ola164 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 li1 - jesteś wspaniała :loveu: I Kiziuka też :loveu: Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 O Kizi rozpisalysmy sie dzisiaj na watku Funi. Tak tylko informuje, zeby nie pomyslec, ze o niej zapomnialysmy. Quote
li1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A my caly czas piszemy o Kizi na watku Funi i Lolka. Dlatego tutaj taka cisza. Quote
SZPiLKA23 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='li1']A my caly czas piszemy o Kizi na watku Funi i Lolka. Dlatego tutaj taka cisza.[/quote] No tak Kiz taka cicha ze u iej nikt nie gada:roll: Quote
Becia66 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='li1']A my caly czas piszemy o Kizi na watku Funi i Lolka. Dlatego tutaj taka cisza.[/quote] Bo druga w nocy jest.....:eviltong::evil_lol: Quote
Neczka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Co tam druga, pisałyśmy jeszcze dłużej, aż nas li1 rozgoniła :evil_lol::evil_lol: Quote
li1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Rozgonila , bo dla dobra psow musimy byc zdrowe i wyspane. Bo Kizia to na pewno spi w nocy. Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Oj tak bo sforka nie pyta tylko ŻĄDA!!!!:lol::lol::lol: Quote
li1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No to spij po nocach , bo bedziesz miala worki pod oczmi i brak sil na spelnienie zadan sforki. Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Najwyżej woreczki - worki sie na mojej szczurzej mordce nie zmieszcząHi Hi:diabloti: Quote
li1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Musisz byc ladna, jezeli jestes podobna do szczurka, bo szczurki sa piekne. Naprawde. Zastanawiam sie, do czego Kizia podobna ? Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kiziak jest absolutnie podobna dotej rasy.... no Wiesz taka miniaturka Collie - mam zaćmienie umysłowe:angryy: - z niedospania oczywiscie Hi Hi:diabloti: Jak one się nazywają????? Quote
Neczka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Hm... miniaturka Colie... czyżby Sheltie ? :eviltong: Quote
li1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Jezeli Kizia do czegos NIE jest podobna , to wlasnie Shetland. No , ale Ty ja chyba widzialas w rzeczywistosci, to wiesz lepiej. Jak ja zobacze na zywo, to sprawdze "rase". Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 EEE "rasa" Najważniejsze że Cuuuudna Panna i już! A na żywo nie widziałam:shake: bo ja z zupełnie innej bajki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
li1 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 W moich okolicach ludzie pytaja sie, co to za rasa ? O dziwo, wszyscy sa tu oblatani z psami i jak do tej pory wszyscy zgodnie, jednakowo typuja jakimi mieszankami ras przypomina im np moj pies. W 100 % pokrywa sie to z moja ocena. To jest oczywiscie zabawowo, ale nieraz musze okreslic np typ/charakter psa( do ubezpieczenia ) , czy kupic odpowiednia szczotke do czesanie. A teraz wiem , ze dla Kizi bedzie szczotka jak dla hmm.... Shetlanda Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nasza Bulcia - taka psia ociupina o pięknym pysiu, podwójnie zakręconym ogoniku i wrednym charakterku - też budzi takie zainteresowanie - co to za rasa wtedy mój Mąż - którego jest ulubienicą - nieodstępną - odpowiiada - Vistula Riwer Border Terrier!! I Już:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Neczka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja widuję Kiziaka i szczerze mówiąc tak, jak to mówi li1, nie widzę żadnego podobieństwa do Shetly, no ale cóż......:eviltong: Quote
Recommended Posts