Jump to content
Dogomania

Jej milczenie usłyszałam gdy szczekały wszystkie psy ..... KIZIA - W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Kiziu, Kiziu, Kiziu.... nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, bo uwierzyć nie mogę, aleee......... coś się chyba wyszykowało :razz::loveu:

EDIT//

li1, z nieba nam spadłaś ! :loveu::loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja rękę dokładam do bialasa z gór bo przyznaje na sercu też mi siedzi, do czego się przydam do tego mnie bierzcie :D

I teraz tylko czekać jak z głodnym mnie zamkniecie w boksie :) ... a niech się albiemu do czegoś przyda! :shake::p

Posted

Jak takie towarzystwo prezne do pomocy w znalezieniu domku dla podhalana, to czuje , ze Kizia prawie moja. Jesli becia 66 znowu napisze za pare dni, ze tym razem Kizia znalazla inna pancie, ktora chce ja zabrac, to ja mam liste rezerwowych.

Posted

[quote name='SZPiLKA23']:o czyli 3 psy maja domy ? :o[/quote]

Szpileczko jeszcze nie mają....najpierw podhalana musimy sprzedać....:eviltong::evil_lol:
A z Funia to nic pewnego, Pani mailowo spytała tylko o Funię i Lolka że bierze ich pod uwagę do adopcji po obejrzeniu stronki. Miała dzisiaj bądż jutro podjechać do schroniska i zdecydować. Może sie okazac na miejscu że wybierze zupełnie innego psiaka ale nam to wszystko jedno którego bo każda bida schroniskowa na domek zasługuje...:lol:

Posted

Jedno jest pewne: wy sprzedajecie podhalana a ja kupuje 2 suczki, czyli 3 psy maja domy. Najwazniejsze, to miec cel i do niego dazyc.

Posted

Kiziak jest absolutnie podobna dotej rasy.... no Wiesz taka miniaturka Collie - mam zaćmienie umysłowe:angryy: - z niedospania oczywiscie Hi Hi:diabloti: Jak one się nazywają?????

Posted

Jezeli Kizia do czegos NIE jest podobna , to wlasnie Shetland. No , ale Ty ja chyba widzialas w rzeczywistosci, to wiesz lepiej. Jak ja zobacze na zywo, to sprawdze "rase".

Posted

W moich okolicach ludzie pytaja sie, co to za rasa ? O dziwo, wszyscy sa tu oblatani z psami i jak do tej pory wszyscy zgodnie, jednakowo typuja jakimi mieszankami ras przypomina im np moj pies. W 100 % pokrywa sie to z moja ocena. To jest oczywiscie zabawowo, ale nieraz musze okreslic np typ/charakter psa( do ubezpieczenia ) , czy kupic odpowiednia szczotke do czesanie. A teraz wiem , ze dla Kizi bedzie szczotka jak dla hmm.... Shetlanda

Posted

Nasza Bulcia - taka psia ociupina o pięknym pysiu, podwójnie zakręconym ogoniku i wrednym charakterku - też budzi takie zainteresowanie - co to za rasa wtedy mój Mąż - którego jest ulubienicą - nieodstępną - odpowiiada - Vistula Riwer Border Terrier!! I Już:diabloti::diabloti::diabloti: