Jump to content
Dogomania

Jej milczenie usłyszałam gdy szczekały wszystkie psy ..... KIZIA - W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby Figa domek miała:p
toby Kizi domek dała:multi:
ale Figa ma figę z makiem:cool1:
więc musicie się obejść smakiem:p
Figa tylko ludzisków pyta:oops:
a upierdliwa z niej czasem kobita;)
czy komuś może czegoś brakuje:cool3:
i może ktoś Kizi właśnie potrzebuje....

Posted

becia66 ! Na watku Funi pisze przede wszystkim o Funi.
A dlaczego Ty wysylasz posty z reklama MOJEJ FUNI, zeby ja ktos pokochal. Nie wystarczy , ze ja ja kocham. Zostaw Funie w spokoju dla mnie i zrob reklame podhalana, bo Was bede po nocach straszyc.

Posted

[quote name='li1']becia66 ! Na watku Funi pisze przede wszystkim o Funi.
A dlaczego Ty wysylasz posty z reklama MOJEJ FUNI, zeby ja ktos pokochal. Nie wystarczy , ze ja ja kocham. Zostaw Funie w spokoju dla mnie i zrob reklame podhalana, bo Was bede po nocach straszyc.[/quote]

:evil_lol::evil_lol: Ja nawet telefon dzisiaj miałam w sprawie Funi. Dzwoniła jakas pani spod jeleniej Góry że jej sie Funia bardzo podoba tylko co z tym transportem, kto ją dowiezie ? Po moich wnikliwych i podchwytliwych pytaniach okazało sie , że Funia miałaby mieszkać w budzie i zawsze miałaby świeżą wodę. W domu ma pekińczyka ktory jest wstretny dla innych psów i dlatego ona potrzebuje psa podwórkowego bo ten którego ma jest juz stary...:mad: Odparłam grzecznie że Funia to piesek domowy i musi mieszkac z rodziną bo tak mieszkała do tej pory i pani się wyłączyła...na szczęście bo już zaczynalam tracic cierpliwośc...:mad:

Posted

Czy mozemy zrobic handel wymienny ? Biore Kiziaka czy Perelke , albo jedno i drugie a Ty znajdujesz miejsce dla podhalana. Wiem , ze jestem upierdliwa ( czy wolno tak pisac ?), ale podhalan musi miec dom, a ja nie moge go wziac.

Posted

[quote name='becia66']:evil_lol::evil_lol: Ja nawet telefon dzisiaj miałam w sprawie Funi. Dzwoniła jakas pani spod jeleniej Góry że jej sie Funia bardzo podoba tylko co z tym transportem, kto ją dowiezie ? Po moich wnikliwych i podchwytliwych pytaniach okazało sie , że Funia miałaby mieszkać w budzie i zawsze miałaby świeżą wodę. W domu ma pekińczyka ktory jest wstretny dla innych psów i dlatego ona potrzebuje psa podwórkowego bo ten którego ma jest juz stary...:mad: Odparłam grzecznie że Funia to piesek domowy i musi mieszkac z rodziną bo tak mieszkała do tej pory i pani się wyłączyła...na szczęście bo już zaczynalam tracic cierpliwośc...:mad:[/quote]
A to ......... :mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='li1']Czy mozemy zrobic handel wymienny ? Biore Kiziaka czy Perelke , albo jedno i drugie a Ty znajdujesz miejsce dla podhalana. Wiem , ze jestem upierdliwa ( czy wolno tak pisac ?), ale podhalan musi miec dom, a ja nie moge go wziac.[/quote]

Zrobimy wszystko [B]li1 [/B]żeby podhalanowi domek znależc. Obiecuję że jak będę w schronisku obfocimy go dokładnie na zewnątrz boksu / mam nadzieje że nie będzie problemu :eviltong:/ i wystawimy na wszystkich portalach jakich sie tylko da.
I trzymam cie za słowo - bierzesz wtedy Kiziaka i Perełkę...:eviltong:

Posted

Dowiedzialam sie dzis rano, ze jakas dobra kobieta chce wziac Funie i zapytano sie mnie, czy ona moze mi Funie podwedzic. Stara jestem i bic sie nie bede, to zgodzilam sie. Szefowa becia66 powiedziala, ze na pewno nie zostane bez psa.