Neczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Figa, gdzie jesteś ? :eviltong: proszę... przyjdź wraz z Kiziowym domkiem:modla: Quote
Figa Bez Maku Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Gdyby Figa domek miała:p toby Kizi domek dała:multi: ale Figa ma figę z makiem:cool1: więc musicie się obejść smakiem:p Figa tylko ludzisków pyta:oops: a upierdliwa z niej czasem kobita;) czy komuś może czegoś brakuje:cool3: i może ktoś Kizi właśnie potrzebuje.... Quote
Becia66 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Czekamy póki co na Lidkę która wybierze drugą sunię i wtedy będzie wiadomo czy tą szczęściarą jest Kizia....:lol: Quote
Figa Bez Maku Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wybierz Kizię Lidko:multi: wiem to przecież brzydko:oops: bo ta druga sunia także jest biedunia:placz: ale jak na Kizię chcesz się zdecydować:oops: to będę potem tej drugiej kibicować:p Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 I coś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: wiadomo??????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Becia66 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 chyba nic z tego...:shake: Na wątku Funi [B]li1 [/B]nie wspomina już o drugiej suni....:roll: Quote
Neczka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Beciu, ciiii.... może się jeszcze nie zdecydowała:roll: :kciuki: Quote
li1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 becia66 ! Na watku Funi pisze przede wszystkim o Funi. A dlaczego Ty wysylasz posty z reklama MOJEJ FUNI, zeby ja ktos pokochal. Nie wystarczy , ze ja ja kocham. Zostaw Funie w spokoju dla mnie i zrob reklame podhalana, bo Was bede po nocach straszyc. Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A nie masz tam może jeszcze troszkę miejsca w sercu dla Kiziaka????:crazyeye::crazyeye: Quote
Becia66 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='li1']becia66 ! Na watku Funi pisze przede wszystkim o Funi. A dlaczego Ty wysylasz posty z reklama MOJEJ FUNI, zeby ja ktos pokochal. Nie wystarczy , ze ja ja kocham. Zostaw Funie w spokoju dla mnie i zrob reklame podhalana, bo Was bede po nocach straszyc.[/quote] :evil_lol::evil_lol: Ja nawet telefon dzisiaj miałam w sprawie Funi. Dzwoniła jakas pani spod jeleniej Góry że jej sie Funia bardzo podoba tylko co z tym transportem, kto ją dowiezie ? Po moich wnikliwych i podchwytliwych pytaniach okazało sie , że Funia miałaby mieszkać w budzie i zawsze miałaby świeżą wodę. W domu ma pekińczyka ktory jest wstretny dla innych psów i dlatego ona potrzebuje psa podwórkowego bo ten którego ma jest juz stary...:mad: Odparłam grzecznie że Funia to piesek domowy i musi mieszkac z rodziną bo tak mieszkała do tej pory i pani się wyłączyła...na szczęście bo już zaczynalam tracic cierpliwośc...:mad: Quote
li1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Czy mozemy zrobic handel wymienny ? Biore Kiziaka czy Perelke , albo jedno i drugie a Ty znajdujesz miejsce dla podhalana. Wiem , ze jestem upierdliwa ( czy wolno tak pisac ?), ale podhalan musi miec dom, a ja nie moge go wziac. Quote
li1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Widze, ze nareszcie zostawilas Funie dla mnie i juz jej nie rozglaszasz. Dzieki. Quote
Talcott Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='becia66']:evil_lol::evil_lol: Ja nawet telefon dzisiaj miałam w sprawie Funi. Dzwoniła jakas pani spod jeleniej Góry że jej sie Funia bardzo podoba tylko co z tym transportem, kto ją dowiezie ? Po moich wnikliwych i podchwytliwych pytaniach okazało sie , że Funia miałaby mieszkać w budzie i zawsze miałaby świeżą wodę. W domu ma pekińczyka ktory jest wstretny dla innych psów i dlatego ona potrzebuje psa podwórkowego bo ten którego ma jest juz stary...:mad: Odparłam grzecznie że Funia to piesek domowy i musi mieszkac z rodziną bo tak mieszkała do tej pory i pani się wyłączyła...na szczęście bo już zaczynalam tracic cierpliwośc...:mad:[/quote] A to ......... :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Becia66 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='li1']Czy mozemy zrobic handel wymienny ? Biore Kiziaka czy Perelke , albo jedno i drugie a Ty znajdujesz miejsce dla podhalana. Wiem , ze jestem upierdliwa ( czy wolno tak pisac ?), ale podhalan musi miec dom, a ja nie moge go wziac.[/quote] Zrobimy wszystko [B]li1 [/B]żeby podhalanowi domek znależc. Obiecuję że jak będę w schronisku obfocimy go dokładnie na zewnątrz boksu / mam nadzieje że nie będzie problemu :eviltong:/ i wystawimy na wszystkich portalach jakich sie tylko da. I trzymam cie za słowo - bierzesz wtedy Kiziaka i Perełkę...:eviltong: Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To mi sie podoba, becia66. Dobry domek dla podhalana, a ja biore do mojego domku Kiziaka i Perelke. Lubie robic z Wami interesy. Quote
Neczka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 li1, czekaj, czekaj... Kiziak i Perełka ? A co z Funią ? Quote
li1 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Dowiedzialam sie dzis rano, ze jakas dobra kobieta chce wziac Funie i zapytano sie mnie, czy ona moze mi Funie podwedzic. Stara jestem i bic sie nie bede, to zgodzilam sie. Szefowa becia66 powiedziala, ze na pewno nie zostane bez psa. Quote
Recommended Posts