Frytela Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 No i jest problem... 3 razy dzwonilam do ojca czy napewno moge zglosic psy, czy nie ma nic zaplanowanego.. Oczywiscie powiedzial ze planow nie ma zebym zglaszala... Dzis dzwoni do mnie ze on ze mna do szczecina nie jedzie bo ona ma wtedy spływ kajakowy...... Więc.... [B][COLOR=Red]POSZUKUJE TRANSPORTU DO SZCZECINA NA SOBOTĘ!!!!!!! [/COLOR][/B] Quote
Paula&Goofi Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Przykro mi :( Ja niestety nie mogę ci pomóc, trzymam kciuki, żebyś przyjechała !!! P.S. Będę w sobotę i w niedziele :) Quote
Frytela Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 błagam pomozcie zalezy mi na tej wystawie... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Kaya Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Moze zapytaj się w związku, albo jedź pociągiem? :-( Quote
Frytela Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 chce jechac pociagiem ale rodzice samej mnie nie puszcza... to nie jest te 60 km tak jak do lublina czy radomia to ponad 650 km... Moze znacie kogos z wawy albo lodzi kto tam jedzie, juz chociaz mnie do lodzi sama puszcza Quote
sylwiaskalska Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Słuchajcie gdzie można znaleźć o której godzinie rasa się wystawia bo zgłupiałam. Quote
McDzik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Najwidoczniej jeszcze tego nie umieścili o ile w ogóle umieszczą, bo nie muszą. Quote
Natalia_W Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [quote name='sylwiaskalska']Słuchajcie gdzie można znaleźć o której godzinie rasa się wystawia bo zgłupiałam.[/QUOTE] Policz sobie ile psów jest do Twojej rasy i pomnóż to razy 3-4 minuty... zazwyczaj tak to się liczy :) Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Natalia_W']Policz sobie ile psów jest do Twojej rasy i pomnóż to razy 3-4 minuty... zazwyczaj tak to się liczy :)[/quote] Taka mądra to ja też jest tylko że ja jestem sama w stawce :roll::evil_lol: chodzi mi o której moja rasa się rozpoczyna Quote
Frytela Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 chodzilo o to zebys policzyla wszystkie psy jakie przed wami są (inne rasy) i pomnoz przez te 3-4 minuty ;) [COLOR=Red][B] DOBRA WIADOMOŚĆ xD Jednak jade do szczecina!!! ojciec ma chore gardło i zrezygnował ze spływu kajakowego, wiec zawiezie mnie ufff, ;) [/B][/COLOR] Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Pogoda na jutro : Słoneczko z chmurkami bez deszczu :) [URL]http://pogoda.meteor24.pl/[/URL] Quote
Sandi Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Oczywiście, że można, jak najbardziej ;) wiadomo tylko, że trzeba bilecik kupić Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Sandi']Oczywiście, że można, jak najbardziej ;) wiadomo tylko, że trzeba bilecik kupić[/quote] Dokładnie normalny bilet 8 PLN ulgowy 4 PLN Quote
McDzik Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nooo powodzenia, to juz jutro! :) Wszyscy dostali potwierdzenia? :) Quote
Frytela Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ja mam :) jeszcze tylko psa uprac i gotowe :PP Quote
McDzik Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 oooo jednak z tatą :) no to super ;) szczescie w nieszczesciu :P no to zmiażdżycie tam jutro :P czuje nosem podium :P Quote
AmiX Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Witam :) Czy ktoś sie orientuje czy na wystawie będzą pawilony dla wystawców?? Pytam bo w Gorzowie były i nie musiałam targać swojego ;) Pozdrawia i życze wszystkim powodzenia :) Ania Quote
AnkaW Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Frytela']chodzilo o to zebys policzyla wszystkie psy jakie przed wami są (inne rasy) i pomnoz przez te 3-4 minuty ;) [B][COLOR=red]DOBRA WIADOMOŚĆ xD[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Jednak jade do szczecina!!! ojciec ma chore gardło i zrezygnował ze spływu kajakowego, wiec zawiezie mnie ufff, ;)[/COLOR][/B] [/quote] ufff bo już miałam pisać że trzymam kciuki za dojazd a tak muszę tylko za główne pudło ;) :multi: POWODZENIA Quote
Frytela Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='McDzik']oooo jednak z tatą :) no to super ;) szczescie w nieszczesciu :P no to zmiażdżycie tam jutro :P czuje nosem podium :P[/quote] [quote name='AnkaW']ufff bo już miałam pisać że trzymam kciuki za dojazd a tak muszę tylko za główne pu POWODZENIA[/quote] HAHAHA jak my wygramy w klasie to bede :multi::multi: na wiecej nie licze znajac nasze zasrane szczescie :P:lol::lol: Quote
Kaya Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 My tez trzymamy kciuki i łapki za jutrzejszych wystawców :-) my dopiero w niedziele, ale jutro wyjeżdżamy Quote
Katarama Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 O której w ogóle sie wszystko jutro zaczyna?? Quote
sylwiaskalska Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Katarama']O której w ogóle sie wszystko jutro zaczyna??[/quote] W kurierze szczecińskim napisali że od 10:30. Trzymajcie kciuki aby nie padało Quote
Recommended Posts