panienkabubu Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 XLII KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH TERMIN WYSTAWY - 8 czerwiec 2008 r. MIEJSCE WYSTAWY - Stadion "START", Al. Piłsudskiego 22, LUBLIN OBSADA SĘDZIOWSKA : Anna Redlicka - I grupa Iwona Magdziarska - owczarki niemieckie Viva Maria Soleckyj-Szpunar - sznaucery, pinczery Aleksandra Tarczyńska-Mizak - molosy krótkowłose Mirosław Redlicki - molosy typ górski + pudle i cavaliery Piotr Bachurzewski - boksery + II grupa pozostałe rasy Aleksandra Sękowska-Miros - west highland white terrier, yorkshire terrier Olga Sheritsa (Moldovia) - III grupa pozostałe teriery Karolina Wójcik - IV grupa Zygmunt Jakubowski - V grupa Magdalena Musiał - VI grupa Bogusława Szydłowicz-Polańczyk- VII grupa Monika Cyperling - retrievery Viva Maria Soleckyj-Szpunar - VIII grupa pozostałe rasy Adam Ostrowski - IX grupa (z wyłączeniem pudli i cavalierów) Bogusława Szydłowicz-Polańczyk - X grupa UWAGA! Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmiany obsady sędziowskiej. OPŁATY: Zgłoszenie Opłata Za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł Za każdego następnego psa 60 zł Klasa szczeniąt (bez katalogu) 30 zł Rasy polskie, klasa weteranów oraz interchampiony – bezpłatnie (pod warunkiem doprowadzenia psa do oceny) Zgłoszenie opłacane w dniu wystawy – 100 zł TERMINY: Czytelnie wypełnione zgłoszenia prosimy wysyłać w terminie zapewniającym wpływ do dnia 22.05.2008 r. Do zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię rodowodu oraz kserokopię dowodu wpłaty! NASZ ADRES: Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Lublinie ul. Dolna Panny Marii 53, 20-010 Lublin, Polska tel./fax (+48) 81 532 75 50 e-mail: [email protected] Quote
Błyskotka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Gdybym nie miała tak daleko też bym przyjechała :-(. Quote
AnkaW Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Viris napisał(a):A ja prawdopodobnie. :multi::multi::multi: będą fotki :loveu::loveu: Quote
gregory Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witam wszystkich. Tradycyjnie zawsze jestem na wystawach lubelskich a teraz zmienili miejsce. Chyba nie na gorsze? Quote
Viris Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja bym poprosiła parę zdjęć miejsca. AnkaW napisał(a)::multi::multi::multi: będą fotki :loveu::loveu: Prawdopodobnie ;P Quote
Viris Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super, dzięki wielkie. Zobaczymy jak to będzie, ale moja siostra była zachwycona jak byłyśmy w zeszłym roku i już pytała czy w tym też do niej przyjadę i ją zabiorę na wystawę:evil_lol: Więc jest duża szansa że się pojawię. Tak w przeciągu miesiąca się jeszcze zastanowię czy by jakiś nagródek nie przywlec ze sobą.. Quote
gregory Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Mołdi napisał(a):Jeśli chcesz to moge wrzucić pare fotek stadionu - nie będą to fotki najlepsze bo z zawodów ale będzie można mniej więcej się zorientować jak wygląda stadion. Moge też wrzucić mapke z miejscem stadionu jakby ktoś chciał. Bardzo dziękuję, miejsce wygląda obiecująco, znacznie wiecej przestrzeni jak na MOSIR. Mam nadzieję, że pogoda dopisze bo w ubiegłym roku było w strugach deszczu. Quote
Viris Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Oj tam deszczyk przeszedł koło 12-13 chyba i była śliczna pogoda...:razz: Quote
gonpak Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Viris a aparacik weźmiesz? i bedziesz focić? to ja sie zapisuje na sesyjkę foto...:lol::cool3::cool3::cool3: Quote
gregory Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Viris napisał(a):Oj tam deszczyk przeszedł koło 12-13 chyba i była śliczna pogoda...:razz: Pewnie, że deszczyk nie straszny, ważne są efekty ale focić w słońcu chyba lepiej...:lol: Quote
gonpak Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Viris napisał(a):Oczywiście że tak ;) ooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: to wpadnij na ring terrierów (a szczególnie airedale terrier) ze swoją armatą bardzo Cię proszę!!!!!!!!!!!!:sweetCyb: Quote
Viris Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 greg123 napisał(a):Pewnie, że deszczyk nie straszny, ważne są efekty ale focić w słońcu chyba lepiej...:lol:No ja tylko focę, ale i tak mi było wsio jedno bo głównie cykałam na hali... gonpak napisał(a):ooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: to wpadnij na ring terrierów (a szczególnie airedale terrier) ze swoją armatą bardzo Cię proszę!!!!!!!!!!!!:sweetCyb:Jak będę pewna że się zjawię to pozbieram sobie numery ringów i numerki i w ogóle ;) Quote
Cordia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ja tez bede na 90% :D i mam pytanie czy jezeli jest przyjmowanie psow od tam przypusmy 8-10 a samoyedy sa na koncu to moge przyjsc o 12 i potwierdzic?? nie bylo by problemu? bo nie chce tyle psa meczyc Quote
gregory Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Cordia napisał(a):ja tez bede na 90% :D i mam pytanie czy jezeli jest przyjmowanie psow od tam przypusmy 8-10 a samoyedy sa na koncu to moge przyjsc o 12 i potwierdzic?? nie bylo by problemu? bo nie chce tyle psa meczyc W takim terminie ( 8-10) jest ekipa weterynaryjna na wejściu a po tym terminie są tylko "bramkarze", pewnie Cię wpuszczą jak nie będą złosliwi:razz: Quote
Recommended Posts