Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkolić pozytywnie!

Zapraszamy na wykłady na temat pozytywnego szkolenia psów, które zostaną przeprowadzone przez specjalistów w danych dziedzinach, reprezentujących wrocławskie środowisko kynologiczne.
Oto terminy i tematy spotkań:
17.03.2008 – pies w przedszkolu
31.03.2008 – szkolenie metodą klikerową
14.04.2008 – szkolenie metodą naturalną
28.04.2008 – szkolenie i formy pracy psów ratowniczych
12.05.2008 – szkolenie i formy pracy psów wykorzystywanych w dogoterapii
Wszystkie wykłady rozpoczynają się o godzinie 18:00 w Dużej Sali Wykładowej Instytutu Zoologicznego Uniwersytetu Wrocławskiego
ul. Sienkiewicza 21, 50-335 Wrocław.
Więcej informacji znajdziecie na stronie: www.szkolicpozytywnie.blog.pl
Serdecznie zapraszamy!

Organizatorzy: Studenckie Koło Naukowe Etologów „Teneo” Uniwersytet Wrocławski

ps. przekazcie dalej:)

Posted

Rozumiem, że wykłady są bezpłatne :razz:. Chciałabym się zapytać, czy obowiązują jakieś wcześniejsze zapisy, czy każdy, kto przyjdzie będzie wpuszczony? I jeszcze jedno-jak długo, mniej więcej oczywiście, może trwać taki wykład?

Posted

Oczywiscie ze bezpłatne, otwarte dla wszystkich nawet dla spóźnialskich ;) ideą jest propagowanie pozytywnego szkolenia, więc otwartość wykładów jest obowiązkowa:) nie trzeba sie zapisywac, nasz sala wykładowa jest duza i pojemna - wystarczy przyjsc - najlepiej ze znajomymi:) czas trwania samego wykładu to od godziny do godziny trzydzieści - potem czas na pytania. Serdecznie zapraszamy!

Guest Mrzewinska
Posted

Czy moge prosić o informację kto będzie prowadzic wyklad na temat ratownictwa?

Zofia

Posted

:crazyeye: Niesamowita sprawa :). Wg mnie coś takiego powinno być organizowane na terenie całej Polski, żeby wreszcie uświadomić ludziom, że wszystko da się osiągnąć i to przy dobrej zabawie także właściciela psiaka. Ogólnie całokształt bardzo mi się podoba. Ehh, szkoda że tak daleko.
Pozdrawiam i gratuluje pomysłu :D.

Posted

A w jaki sposób to można zrobić?
Idealnym rozwiązaniem byłoby porbić takie spotkania w całej Polsce, ale wiadomo - odległość, czas, i dojaz tych ludzi, którzy by to prowadzili. To tylko takie moje ciche marzenie :oops:, bo sprawa naprawdę świetna.

• 2 weeks later...
Posted

Jak zawsze się zgapiłam..Wspaniały pomysł. Och, czemu tak daleko :( Nie mam mozliwości pojechać,a tak bym chciała :( :( Pomysł organizacji takich wukłądów w całej Polsce jest cudowny ;)

• 4 weeks later...
Posted

Najbardziej interesuje mnie wykład na temat ratownictwa, może się zjawię (60 km :cool1:). Czy istnieje możliwość późniejszego zadawania pytań, ale tak hmm... osobiście, zastanawiam się nad wyborem zawodu przewodnika psa ratowniczego i tak jakoś, fajnie by było :roll:.

Sepia21 napisz w tytule, że we Wrocławiu, bo nie każdy ma czas wchodzić na wszystkie wątki, a jak mieszka we Wrocku to może się skusi ;)

Posted

tak, jest czas na zadawanie pytan, a mysle ze nie bedzie problemu zeby po wykladzie pogadac osobiscie (na poprzednich nie bylo). zminie tytul jak tylko powiesz mi jak:)pozdrawiam!