Bonni Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 oszukne to dla tego, że wskakuje, a w zasadzie wpełza z krzesła ale drobiazg xD Jak by w końcu miała załapać to pewnie by z miejsca mie przesaiwała :lol: Quote
Martens Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Gratuluję zapału do pracy z sunią :) Świetnie sobie radzicie :) Czy mi się wydaje, czy troszkę jej futerko pociemniało na lato? Bo moja w zimę zawsze jest bielsza, przez biały podszerstek, a latem bardziej żółta. Quote
Bonni Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Ona ogólnie ciemnieje. Kiedyś prawie tego czarnego nie było teraz ma prawie całe plecy xD a DZIĘKUJEMY DZIĘKUJEMY ;) Quote
Izabela124. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Hejos No chociaż kilka foteczków obejrzałam Quote
ewka i haker Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ola wyjechala nad morze a potem odrazu na oboz jedzie Quote
ewka i haker Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ciekawe czy Ola sie tu pojawi jeszcze Quote
łapeczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 heyooo jak tu fajnie zapraszamy do siebie Quote
ewka i haker Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 sa gdzies zdjecia Ery ale nie bede przekleja bez pozwolenia moze ola zajrzy Quote
Bonni Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 No więc wracam :cool3: Wakacje były krótkie ale bardzo intensywne. W czerwcu bawiłyśmy się dwa tygodnie nad morzem, tam zaczęłam slalom metodą tunelową i do dziś jej nie skończyłam. Od 3 do 11 lipca bawiłyśmy się pod jednym namiotem z Oliwią i Balbiną na obozie N4S, jeśli chodzi o to co wyniosłam z obozu to całkiem sporą wiedzę agilitową, ale nie miło sobie wspominam czwartkowa noc. Zostawie to dla siebie... Jak w końcu dojechałam do domu byłam aż 5 dni w Warszawie! No i pojechałam już bez psa na stajnie. Tam tydzień jeździłam, wyjazd zakończył się zawodami gdzie nasi pokazali klase :cool3: Następnie yyy o posiedziałam kilka dni w domu i znów wyjechałam tym razem na działkę do koleżanki. Mimo, ze nudziłąm się jak cholera to było fajnie i trochę pojeździłam. Wróciłam i następnego dnia jechałam do sklepu gdzie kupiłam sobie ekwipunek na zawody i pojechaliśmy z końmi do Wojnowa! Tam się odbył mój tragiczny debiut w WKKP czyli takie WKKW dla koników Polskich. Trochę nie z mojej winy zajęłam 12 miesjce na 18 koni. Ale i tak jestem dumna, ze zaliczylismy wsyztskie konkurencje :loveu: Potem wróciłam i pare dni później pojechałam na obóz CAVANO! No i tam w przeciwieństwie do poprzedniego agilitowego obozu tmosfera była świetna ;) Jednak nie ma to jak rodzina :lol: Na obozowych zawodach oczywiscie się dwa razy zdetkowałyśmy :mad: Ale z Monią, chyba wsyztskim agilitomanniakom znaną zajęłyśmy 2 miejsce w jumpingu :cool3: Wyprzedził nas czasowo szelciak. No ale na czysto no i pierwsyz raz w życiu z nią biegłam, więc jestem duuuuumna ;) Potem wróciłam do Warszawy i następnego dnia poszłam an rozpoczęcie roku ;) Ogolnie chwilowo jestesmy wypisane z agility, a raczej z treningów. Teraz temperujemy Ery charakter stawiamy na posłuszeństwo, moze kiedyś i wrócimy do agility ;) Narazie tyle, ogólnie coś Mozilla się stawia i nie moge wklejać linków... Quote
olifka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Na prośbę Oli :) http://pl.youtube.com/watch?v=DpToHTRJobg Quote
taxelina Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ooo wrocilas!! ide filmik ogladac! Quote
Bzikowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Bonni napisał(a): Potem wróciłam i pare dni później pojechałam na obóz CAVANO! No i tam w przeciwieństwie do poprzedniego agilitowego obozu tmosfera była świetna ;) Jednak nie ma to jak rodzina :lol: No ba :evil_lol::cool3: ja jestem bardzo ciekawa czemu na poprzednim obozie było niefajnie :diabloti: Quote
olifka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bzikowa napisał(a): ja jestem bardzo ciekawa czemu na poprzednim obozie było niefajnie :diabloti: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olifka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Bonni napisał(a):E tam, było super :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bonni Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Zdjęć, nie ma przydka pogoda, po za tym nie moge wklejać linków na dogo... Oliwia z czego Ty się tak szatańsko śmiejesz? :lol: Quote
ewka i haker Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 dlaczego nie mozesz dawac linkow?? Quote
Recommended Posts