Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oszukne to dla tego, że wskakuje, a w zasadzie wpełza z krzesła ale drobiazg xD
Jak by w końcu miała załapać to pewnie by z miejsca mie przesaiwała :lol:

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratuluję zapału do pracy z sunią :) Świetnie sobie radzicie :)

Czy mi się wydaje, czy troszkę jej futerko pociemniało na lato? Bo moja w zimę zawsze jest bielsza, przez biały podszerstek, a latem bardziej żółta.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

No więc wracam :cool3:
Wakacje były krótkie ale bardzo intensywne.
W czerwcu bawiłyśmy się dwa tygodnie nad morzem, tam zaczęłam slalom metodą tunelową i do dziś jej nie skończyłam. Od 3 do 11 lipca bawiłyśmy się pod jednym namiotem z Oliwią i Balbiną na obozie N4S, jeśli chodzi o to co wyniosłam z obozu to całkiem sporą wiedzę agilitową, ale nie miło sobie wspominam czwartkowa noc. Zostawie to dla siebie...
Jak w końcu dojechałam do domu byłam aż 5 dni w Warszawie! No i pojechałam już bez psa na stajnie. Tam tydzień jeździłam, wyjazd zakończył się zawodami gdzie nasi pokazali klase :cool3:
Następnie yyy o posiedziałam kilka dni w domu i znów wyjechałam tym razem na działkę do koleżanki. Mimo, ze nudziłąm się jak cholera to było fajnie i trochę pojeździłam. Wróciłam i następnego dnia jechałam do sklepu gdzie kupiłam sobie ekwipunek na zawody i pojechaliśmy z końmi do Wojnowa! Tam się odbył mój tragiczny debiut w WKKP czyli takie WKKW dla koników Polskich. Trochę nie z mojej winy zajęłam 12 miesjce na 18 koni. Ale i tak jestem dumna, ze zaliczylismy wsyztskie konkurencje :loveu:
Potem wróciłam i pare dni później pojechałam na obóz CAVANO!
No i tam w przeciwieństwie do poprzedniego agilitowego obozu tmosfera była świetna ;) Jednak nie ma to jak rodzina :lol:
Na obozowych zawodach oczywiscie się dwa razy zdetkowałyśmy :mad:
Ale z Monią, chyba wsyztskim agilitomanniakom znaną zajęłyśmy 2 miejsce w jumpingu :cool3: Wyprzedził nas czasowo szelciak. No ale na czysto no i pierwsyz raz w życiu z nią biegłam, więc jestem duuuuumna ;)
Potem wróciłam do Warszawy i następnego dnia poszłam an rozpoczęcie roku ;)
Ogolnie chwilowo jestesmy wypisane z agility, a raczej z treningów. Teraz temperujemy Ery charakter stawiamy na posłuszeństwo, moze kiedyś i wrócimy do agility ;)

Narazie tyle, ogólnie coś Mozilla się stawia i nie moge wklejać linków...

Posted

Bonni napisał(a):

Potem wróciłam i pare dni później pojechałam na obóz CAVANO!
No i tam w przeciwieństwie do poprzedniego agilitowego obozu tmosfera była świetna ;) Jednak nie ma to jak rodzina :lol:

No ba :evil_lol::cool3:
ja jestem bardzo ciekawa czemu na poprzednim obozie było niefajnie :diabloti:

Posted

Bzikowa napisał(a):

ja jestem bardzo ciekawa czemu na poprzednim obozie było niefajnie :diabloti:

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła:diabloti::diabloti::diabloti: