Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roki jest 8letnim owczarkiem szkockim.Aktualnie przebywa w schronisku dlazwierząt w Bydgoszczy.Jest to kolejna ofiara tzw."wielkich emigracji" za chlebem. Roki jest dość zdezorientowany,nie wie co się dzieje.Nie wie dlaczego państwo go zostawili po tylu latach..

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila, mówiłaś że tam ten domek ponoć nie wypalił, bo nie mogli po niego przyjechać. Za daleko. Poszukaj może na mapce dogo lub napisz ogł. na wątku transportowym że potrzebujesz transportu Bydgoszcz-Warszawa. Może ktoś będzie chętny:razz::razz:To nie jest aż tak daleko:cool3::cool3::eviltong::eviltong:

Posted

Ss napisał(a):
i kolejny collie.... ale ten wyjątkowo piękny i jak widać rozchwytywany :cool3:

Oby tylko dobrze trafił! Ja to bardzo nieufna jestem i musze wszystko dobrze posprawdzać:p

Posted

Kochani, zadzwoniła do mnie Miła Pani ze Zgorzelca:) w sprawie Cezara ale Cezar już ma potencjalny dom i tak tez powiedziałam Pani:) Owa Pani pozwoliła mi podac publicznie jej numer telefonu, bo chce adoptować Colie:)
Oto numer 693 959 512 :) Domek jeszcze nie sprawdzony.

Posted

Super! :)
Ale co z tamtymi chętnymi? Nie mogę podać swojego numeru telefonu do kontaktu (rodzice), dlatego jeszcze z nimi nie gadałam...
Im więcej kandydatów, tym lepiej... :)