iwa77 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Kruszynki trzymajcie sie , szukamy domku! Quote
iwa77 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nikt nawet nie zajrzal do was dziewczynki - biedulki moje kochane..... Quote
iwa77 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dziewczyny najwyższy czas na kolejny spacer Quote
iwa77 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Isadora widze, ze tutaj to prawie tylko my dwie tak sobie gadamy i sie wyprowadzamy na te spacerki... Nie do wiary ,ze takie male i na prawde urocze sunieczki nie ciesza sie prawie w ogole zainteresowaniem. Idzie wiosna , moze wiecej ludzi zawita do schronu i je wypatrzy ktos. Moze... Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 iwa77 napisał(a):Isadora widze, ze tutaj to prawie tylko my dwie tak sobie gadamy i sie wyprowadzamy na te spacerki... Nie do wiary ,ze takie male i na prawde urocze sunieczki nie ciesza sie prawie w ogole zainteresowaniem. Idzie wiosna , moze wiecej ludzi zawita do schronu i je wypatrzy ktos. Moze... Mam cały czas nadzieję Iwonko że panny będą dostrzeżone Quote
Erazm Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Chciałyby same poplotkować, a tu nie dają:eviltong: Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Erazm napisał(a):Chciałyby same poplotkować, a tu nie dają:eviltong: śleeeeeeeeedzisz mnie? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A jak Ty zawsze wypatrzysz jakieś słodkie maluchy, już mi dawać dokładniejszy opis, zdjęcia, samo dogo to zdecydowanie za mało, można je zważyć? albo w przybliżeniu? Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Erazm']A jak Ty zawsze wypatrzysz jakieś słodkie maluchy, już mi dawać dokładniejszy opis, zdjęcia, samo dogo to zdecydowanie za mało, można je zważyć? albo w przybliżeniu? Iwonka jak sie pojawi to powie więcej. Iwonko słyszysz? Quote
iwa77 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 NO JEZDEM PRZECA ! Jutro bede w schronie wiec meldowac prosze co potrzeba? Quote
Isadora7 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='iwa77']NO JEZDEM PRZECA ! Jutro bede w schronie wiec meldowac prosze co potrzeba? No to postaraj się jak Erazm powiedziała, dowiedzieć sie ile pannice ważą, może lepsze fotki sie uda. Bo wiemy tyle: Zostaly znalezione i do 07.03.2008 bedą na kwarantannie . Obie są w wieku ok. 2-3 latek. Suczynki są bardzo podobne do siebie - prawie bliżniaczki. Obie sa tak maleńkie, filgranowe,porcelanowo kruchutkie i delikatne.Są bardzo łagodne, kontaktowe,kochane i spragnione czlowieka. Bardzo sa przerażone pobytem w schronisku i zostały zdominowane w boksie. Mimo , ze sa to malenkie psiaczynki(najczęsciej halasliwe) prawie nie szczekaja , boja sie podejsc do krat ,ustępują miejsca pozostalym i przerażonymi oczkami w napięciu obserwują co sie dzieje. Boją sie podejśc do misek z jedzeniem , a jak juz podjeda to w momencie jak sie zbliza inna suczka od razu uciekają.Podobnie jest z wejsciem do boksu wewnętrznego. Te kruszynki marzna bardzo i caly czas sa w strachu. Dla odrożnienia nadałam im imiona : EMMA - numer 341/08 GEMMA - numer 331/08 Tylko zdjęcia są takie nie najlepiej prezentujące dziewczyny. Może uda się cos lepszego wydziergać. I małe to małe, ale np info że to jest powiedzmy 3-4 kg daje większe wyobrażenie. Quote
iwa77 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 No to jutro bede fotografowac bez konca - dwie suczyny, Dymek + prosba od Agi Visenny o zdjecia 2 psiakow. Postaram sie o ta wage dziewczynek i moze cos sie jeszcze dowiem. Quote
iwa77 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Bardzo mi przykro ale nie bedzie dzisiaj zdjec dziewczynek . Byla kontrola w schronie , na dodatek Pan Bogdan ktory opiekuje sie tym sektorem boksow jest chory i go nie bylo w pracy.Inni pielegniarze mieli rece pelne roboty , wydali mi inne psy do zdjec ale dla biedulek zabraklo czasu.(zaznaczam ze nie mojego czasu!) Bylam u nich , ucieszyły sie , przywitały , polizaly mnie no i to wszystko niestety. Co do wagi to mysle ,ze one moze ok. 4 kg waza. Quote
Recommended Posts