Isadora7 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Erazm']Ślicznie Isadorko:loveu: To taki zarys tematu który obgadujemy. Wiesz zauważyłam ze w ogłoszeniach gdzie psiaki wystawiam w ten sposób jest ZDECYDOWANIE większy ruch. Nie skutkuje to póki co zdeklarowaną adopcją, ale ten ruch i ilość wejść wg mnie jest ważny po podnosi stronę w przeglądarce. Zwiększona oglądalność = bliżej do końcowego efektu Quote
Isadora7 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Erazm napisał(a):Masz absolutną rację O kurcze masz dzień dobroci dla zwierzat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Idę pozwiedzać sklepy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, blisko jest rewelacyjny sklep z akcesoriami dla zwierzaków;) Quote
Isadora7 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Erazm napisał(a):Idę pozwiedzać sklepy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, blisko jest rewelacyjny sklep z akcesoriami dla zwierzaków;) Baaaaardzo śmieszne :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Erazm Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Kupiłam świeżo upieczone ciasteczka yoorkowi:loveu:, yoorek zakopał je w pościeli:shake:. Quote
Isadora7 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Erazm napisał(a):Kupiłam świeżo upieczone ciasteczka yoorkowi:loveu:, yoorek zakopał je w pościeli:shake:. Wiesz ... u mnie nie ma dnia żebym nie wyciągneła z poscieli ciasteczek i innych skarbów, nie ma możliwości oduczenia tego Rambiego. A najlepsze, ze jak idę z nim do kogoś i dostaje łapówkę to ją zawsze chomikuje i jak wraca (nawet po miesiącu) gna w miejsce gdzie schował Quote
Erazm Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 W końcu mamy psy myśliwskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Erazm napisał(a):W końcu mamy psy myśliwskie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaa, nooooo, yhmmmmm:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
iwa77 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Myślę , ze niestety tak bo gdyby poszła do domku to Bella chyba by dala znać. Nawiązalam kontakt z ta osobą ,która interesowała sie pomocą dla malutkiej. To miła kobieta , mamy się spotkać w schronisku !!! i być może będzie troszkę jakoś w miarę możliwości pomagać :razz: (adopcja z jej strony nie wchodzi na razie w rachube ) Może jutro bede w schronie to zobacze co u malenkiej:-( Quote
Erazm Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Szkoda malenkiej, ale bądźmy dobrej myśli, cieszę się, że nawiązałyście kontakt Quote
iwa77 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Co takie słodkie laleczki jak ty robia jeszcze w schronie ? Szybciutko po domek ! Quote
iwa77 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Cioteczki nasze kochane śliczności grzeje już doopke w domku !!!!!! Wszystkim Wam bardzo dziękuje za pomoc i współprace. Quote
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :multi::loveu::loveu::loveu:super!!! A jakies fotki z domku będą :D ?;) Quote
Isadora7 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 O kurcze jamnisia teraz lalunia. Ufff jednak warto coś robić :) Quote
iwa77 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Nasze kochane lalunie zostały adoptowane bezposrednio ze schronu i nie mamy tu na dogo kontaktu ani wiedzy kto byl adoptującym. Czyli zero wiadomosci i zero zdjec. Więc pozostaje nam wierzyc , ze bedzie im sie wiodło i ze trafiły na dobrych ludzi. Quote
Erazm Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Może ta babeczka z Wrocławia co do mnie dzwoniła, ona się wybierała po małą, ale nie wiem czy mam jeszcze jej telefon:shake: Quote
iwa77 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Jeżeli myślisz o tej co mi podawałas jej numer - umówiłysmy sie i spotkałysmy sie dzisiaj w schronie i to na pewno nie ona adoptowala. Quote
Erazm Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie, nie mówię o Agnieszce to była inna babeczka Quote
Recommended Posts