Jump to content
Dogomania

Dwie urocze wrocławianki poszukują ... i znalazły.OBIE W DOMACH!!!

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Erazm']Ślicznie Isadorko:loveu:

To taki zarys tematu który obgadujemy. Wiesz zauważyłam ze w ogłoszeniach gdzie psiaki wystawiam w ten sposób jest ZDECYDOWANIE większy ruch. Nie skutkuje to póki co zdeklarowaną adopcją, ale ten ruch i ilość wejść wg mnie jest ważny po podnosi stronę w przeglądarce. Zwiększona oglądalność = bliżej do końcowego efektu

Posted

Erazm napisał(a):
Idę pozwiedzać sklepy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, blisko jest rewelacyjny sklep z akcesoriami dla zwierzaków;)

Baaaaardzo śmieszne :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Erazm napisał(a):
Kupiłam świeżo upieczone ciasteczka yoorkowi:loveu:, yoorek zakopał je w pościeli:shake:.

Wiesz ... u mnie nie ma dnia żebym nie wyciągneła z poscieli ciasteczek i innych skarbów, nie ma możliwości oduczenia tego Rambiego. A najlepsze, ze jak idę z nim do kogoś i dostaje łapówkę to ją zawsze chomikuje i jak wraca (nawet po miesiącu) gna w miejsce gdzie schował

Posted

Myślę , ze niestety tak bo gdyby poszła do domku to Bella chyba by dala znać.
Nawiązalam kontakt z ta osobą ,która interesowała sie pomocą dla malutkiej.
To miła kobieta , mamy się spotkać w schronisku !!! i być może będzie troszkę jakoś w miarę możliwości pomagać :razz: (adopcja z jej strony nie wchodzi na razie w rachube )
Może jutro bede w schronie to zobacze co u malenkiej:-(

Posted

Nasze kochane lalunie zostały adoptowane bezposrednio ze schronu i nie mamy
tu na dogo kontaktu ani wiedzy kto byl adoptującym.
Czyli zero wiadomosci i zero zdjec.
Więc pozostaje nam wierzyc , ze bedzie im sie wiodło i ze trafiły na dobrych ludzi.