Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duśka napisał(a):
Hop do góry! Mam nadzieję, że się szybko odnajdzie, to juz tyle czasu:-(

strasznie duzo czasu. ale co zrobic. do gory do gory.

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Codziennie mijam te ogloszenia o jego zaginięciu i mam nadzieję, że się wreszcie odnajdzie.Piekny pies...
Czy mi się wydaje czy on ma LYSSETK-ę przy obroży? W chwili zaginięcia też ją miał? Znam kilka psów(a nawet i kota), którzy wrócili do swojego właściciela dzięki niej.

Posted

Duśka napisał(a):
Codziennie mijam te ogloszenia o jego zaginięciu i mam nadzieję, że się wreszcie odnajdzie.Piekny pies...
Czy mi się wydaje czy on ma LYSSETK-ę przy obroży? W chwili zaginięcia też ją miał? Znam kilka psów(a nawet i kota), którzy wrócili do swojego właściciela dzięki niej.

w dniu zaginiecia niestety nie mial. :-(

Posted

Duśka napisał(a):
Szkoda...:sad: Byłaby bardzo pomocna...
Cezar wracaj do domku!

ja mysle ze w tej sytuacji to tylko GPS wszczepiony pod skore moglby cos powiedziec.

Posted

Jednak mogłaby posłużyć jako 'adresownik'.
Pewnej pani zaginął kot.Bardzo długo go szukała.Okazało się że kota znaleźli ludzie i się nim zaopiekowali.Gdy zaczęło się z nim coś dziać przyszli do lecznicy.Wspomnieli coś o 'medaliku' okazało sie że to była właśnie Lyssetka.Kotek szczęśliwie wrócił do swojej pani:)
Dodam jeszcze, że ten kotek był od dłuższego czasu poszukiwany.

Hop do góry i szybciutko wracaj do domku:)

Posted

Duśka napisał(a):
Jednak mogłaby posłużyć jako 'adresownik'.
Pewnej pani zaginął kot.Bardzo długo go szukała.Okazało się że kota znaleźli ludzie i się nim zaopiekowali.Gdy zaczęło się z nim coś dziać przyszli do lecznicy.Wspomnieli coś o 'medaliku' okazało sie że to była właśnie Lyssetka.Kotek szczęśliwie wrócił do swojej pani:)
Dodam jeszcze, że ten kotek był od dłuższego czasu poszukiwany.

Hop do góry i szybciutko wracaj do domku:)

ja mam nadzieje ze Cezar tez wroci :-)