lucas Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Duśka napisał(a):Hop do góry! Mam nadzieję, że się szybko odnajdzie, to juz tyle czasu:-( strasznie duzo czasu. ale co zrobic. do gory do gory. Quote
Duśka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Codziennie mijam te ogloszenia o jego zaginięciu i mam nadzieję, że się wreszcie odnajdzie.Piekny pies... Czy mi się wydaje czy on ma LYSSETK-ę przy obroży? W chwili zaginięcia też ją miał? Znam kilka psów(a nawet i kota), którzy wrócili do swojego właściciela dzięki niej. Quote
lucas Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Duśka napisał(a):Codziennie mijam te ogloszenia o jego zaginięciu i mam nadzieję, że się wreszcie odnajdzie.Piekny pies... Czy mi się wydaje czy on ma LYSSETK-ę przy obroży? W chwili zaginięcia też ją miał? Znam kilka psów(a nawet i kota), którzy wrócili do swojego właściciela dzięki niej. w dniu zaginiecia niestety nie mial. :-( Quote
Duśka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Szkoda...:sad: Byłaby bardzo pomocna... Cezar wracaj do domku! Quote
lucas Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Duśka napisał(a):Szkoda...:sad: Byłaby bardzo pomocna... Cezar wracaj do domku! ja mysle ze w tej sytuacji to tylko GPS wszczepiony pod skore moglby cos powiedziec. Quote
Duśka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jednak mogłaby posłużyć jako 'adresownik'. Pewnej pani zaginął kot.Bardzo długo go szukała.Okazało się że kota znaleźli ludzie i się nim zaopiekowali.Gdy zaczęło się z nim coś dziać przyszli do lecznicy.Wspomnieli coś o 'medaliku' okazało sie że to była właśnie Lyssetka.Kotek szczęśliwie wrócił do swojej pani:) Dodam jeszcze, że ten kotek był od dłuższego czasu poszukiwany. Hop do góry i szybciutko wracaj do domku:) Quote
lucas Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Duśka napisał(a):Jednak mogłaby posłużyć jako 'adresownik'. Pewnej pani zaginął kot.Bardzo długo go szukała.Okazało się że kota znaleźli ludzie i się nim zaopiekowali.Gdy zaczęło się z nim coś dziać przyszli do lecznicy.Wspomnieli coś o 'medaliku' okazało sie że to była właśnie Lyssetka.Kotek szczęśliwie wrócił do swojej pani:) Dodam jeszcze, że ten kotek był od dłuższego czasu poszukiwany. Hop do góry i szybciutko wracaj do domku:) ja mam nadzieje ze Cezar tez wroci :-) Quote
Duśka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ja też mam taką nadzieję i trzymam mocno kciuki, że wróci do domku;) Quote
karolina1 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Podrzucam HOP, i cały czas zaciskam kciuki aby psina wróciła do domu. Quote
lucas Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 karolina1 napisał(a):Podrzucam HOP, i cały czas zaciskam kciuki aby psina wróciła do domu. dzieki i do gory!!! Quote
lucas Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 karolina1 napisał(a):A tu co nikt nie zaglda ?? :-( HOOP zaglada zaglada, przez weekend szybko sie spada Quote
lucas Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Szczurosława napisał(a):I jak? Wciąż cisza? Cisza cisza. jak narazie ani slychu ani widu. A u was nic tam podobnego nie trafilo? Quote
Szczurosława Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 lucas napisał(a):Cisza cisza. jak narazie ani slychu ani widu. A u was nic tam podobnego nie trafilo? Niestety nie:shake: Quote
lucas Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Szczurosława napisał(a):Niestety nie:shake: :-( ale rozumiem ze masz na mysli jak by co odrazu dzwon 0 660 740 218 Quote
Szczurosława Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Telefon już mam wklepany, jak coś będe dzwonić.... Quote
lucas Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Szczurosława napisał(a):Telefon już mam wklepany, jak coś będe dzwonić.... dzieki. w i gore. Quote
Recommended Posts