Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Super wiadomość z Poznania: [SIZE=3][COLOR=Red][B]LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, Zwyc. Młodzieży!!!:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=_undefined"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_6.gif[/IMG][/URL] To pierwszy wniosek Sajdi na Mł.Ch.PL!!! [CENTER] Pzdr.[/quote][B]Gratuluję:multi::multi::multi: [/B][/CENTER] Quote
Russellka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ogromne gratulacje dla Sajduni!!!! :multi::multi::multi::multi::loveu: [SIZE="4"] BRAWKA!!![/SIZE] :loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::Rose: Quote
INU Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [SIZE="6"][COLOR="Lime"][B]RÓWNIEŻ GRATULUJEMY!!! [/B][/COLOR][/SIZE] :multi::multi::multi: Quote
bety Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Były GRATKI na żywca to teraz wirtualne - super Sajdi :multi::multi::multi: Miło było poznać obie dziewczynki :razz: osobiście. Sajdunia to ciekawskie stworzonko i bardzo miłe w obejściu :lol: Serdecznie pozdrawiamy Kaśka i Beata Quote
Agappe Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 jamnicze!! [B][SIZE=4][COLOR=Green]Wielkie GRATULACJE!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
cropka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Oczywiście my też baaaardzo gratulujemy słodkiej dziewczynce, nie da się w niej nie zakochać :loveu:. Naprawdę super było mieć takie fajne towarzystwo wystawowe i turystyczne ;). A jamnicze pewnie teraz wyczekana kawkę pije :lol:. Quote
jamnicze Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [SIZE=4]Witajcie cioteczki (i wujaszku ;)), nareszcie w domu :multi::multi::multi:[/SIZE] Wszystkim bardzo, bardzo, bardzo, ...... dziękujemy za trzymanie kciuków i gratulacje :lol::Rose::Rose::Rose:. Gdyby nie wasze wsparcie, nie wiem czy zdecydowałabym się na wystawienia Saidi w Poznaniu. Wybaczcie, że nie odpowiadam imiennie ale brak multicytatu mnie dobija. Quote
jamnicze Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='cropka']Oczywiście my też baaaardzo gratulujemy słodkiej dziewczynce, nie da się w niej nie zakochać :loveu:. Naprawdę super było mieć takie fajne towarzystwo wystawowe i turystyczne ;). A jamnicze pewnie teraz wyczekana[B] kawkę pije[/B] :lol:.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A żebyś wiedziała :evil_lol:, właśnie opita i objedzona pysznym ciastem zostałam łaskawie puszczona do kompa ;):lol:. Sajduchna objedzona (ale nie ciastem) śpi :loveu: Quote
jamnicze Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Chciałam też bardzo podziękować Ani, Tomkowi i ich mamie za miłą gościnę i sympatyczne rozmowy, a futrzastej trójcy, że nie zjadły mojego Sajdelka (choć dwa miały na to ochotę :evil_lol:) :buzi::Rose: A szczególne podziękowania przesyłam dla cropki (i Myjamota) za urocze towarzystwo i wsparcie. Beato i Kasiu mi również było niezmiernie miło Was osobiście poznać :iloveyou: (i z niecierpliwością czekam choć na jedną fotkę :oops:) Quote
Iwa-R Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Gratulacje również i ode mnie dla Asiaczkowego "maleństwa" Brawo! I oby tak dalej :) Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Tyle gratulacje, a [B]jamnicze[/B] milczy... Pewnie śpi wymęczona po wystawie...:lol: Pzdr. Quote
Matusz Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [COLOR=Navy][B]Gratulacje jamnicze !! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
jamnicze Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Iwa-R[quote]Gratulacje również i ode mnie dla Asiaczkowego "maleństwa" Brawo! I oby tak dalej :)[/quote] Matusz[quote][COLOR=Navy][B]Gratulacje jamnicze !! :multi::multi::multi::multi::multi::loveu::multi:: multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/quote] Dziękujemy :p Asiaczek[quote]Tyle gratulacje, a [B]jamnicze[/B] milczy... Pewnie śpi wymęczona po wystawie...:lol:[/quote] Nie śpię (jeszcze, choć już na nosek padam ;)), byłam w kościółku :lol:, a teraz pomykam na stronę wystawy, bo taka zakręcona byłam, że prawie nic nie zobaczyłam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Tak,[B] jamnicze[/B] sama zaprezentowała Sajdunię na ringu! Pzdr. Quote
agaciaaa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Wow, ogromne gratulacje!!! Idziecie jak burza! :multi: Quote
jamnicze Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Z tą burzą bym nie przesadzała, to dopiero pierwsza młodzieżówka :oops: Tak, wystawiałam sama i dlatego nie mogłam robić zdjęć. Zresztą próbowałam na początku robić fotki pieskom, ale kiepsko to wyszło moim aparatem. Quote
Jupi Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [B][COLOR="Red"]GRATULACJE![/COLOR][/B] :multi::multi::multi:bardzo się cieszę:lol:brawo!:loveu: Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 A będzie fotorelacja z wystawy?:razz: Quote
betel Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Nie trzymałam kciuków , bo byłam "wyjechana", ale za to gorąco gratuluję i niecierpliwie czekam na zdjęcia słodkiej Saidi. Buziaczki:loveu: Quote
jamnicze Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Jupi'][B][COLOR=Red]GRATULACJE![/COLOR][/B] :multi::multi::multi:bardzo się cieszę:lol:brawo!:loveu:[/quote] Dzięki, ja również gorąco gratuluję Wam sukcesów :multi: Quote
jamnicze Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Izabela124.']A będzie fotorelacja z wystawy?:razz:[/quote] Mam tylko parę fotek na krzyż i to marnej jakości, ale może inni robili i coś tu wrzucą ;). Ja później dodam trochę zdjęć z samego wyjazdu :p Quote
Recommended Posts