ewatonieja Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 byłam wczoraj u Stefanka razem z jego wirtualna opiekunką Olą, radosny jest i spragniony kontaktu z człowiekiem, wyszliśmy na spacerek dosyc krótki bo warunki były cięzki -zaspy po kolana, ale Stefan hasał i rozdawał buziaki więc jeśli tylko jesteście w stanie go odwiedzić zrobcie to, on ma kontakt tylko z właścicielka i bardzo go ciesza te nieliczne odwiedziny Quote
szajbus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Stefan gdzie ten wymarzony domek dla ciebie? Quote
ruda76 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ewatonieja napisał(a):Stefanek gdyby miał regularne spacery to pewnie by sie zaaklimatyzował w mieszkaniu, Agnieszka przeniosła go z boksu zewn do wewn. wiec coś jest na rzeczy, poza tym już chyba był u ludzi w mieszkaniu tylko dziecko zrobiło na nim mało korzystne wrażenie dobrze pamiętam? Stefana robi za to bardzo dobre wrażenie na osobach które dowiedzają nasze psiaki zachowuje się wspaniale na spacerach nawet mi pewien Pan cos obiecał i naciagnął na coś obiecując dom dla Stefana ale to podpucha była :/ paskudne rzeczy się dzieją :)) Ja bylam swiadkiem tej obietnicy tego Pana :/ moze jednak slowa dotrzyma Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dzieci to nie tylko Stefan nie lubi - Jamole ich nie cierpią hi hi! Quote
ewatonieja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ja tez nie bardzo przepadam za dziecmi :)) Stefanku pokazuj się w końcu piekniutki jestes i grzeczny możemy wychwalać Quote
Talcott Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Sienkiewicz jak mu bachory za oknem przeszkadzały pisać to mruczał że : "Herod to był mądry król " hi hi Quote
ciapuś Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Rozesłałam PW z prośbą o uregulowanie deklaracji Karolina P- 40zl to jasioslawinka wiec jest też uregulowane tylko w przelewie nie podała nicku z dogo Quote
rita60 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Czy moj pieniazek dla przystojniaczka dotarł ? Quote
szajbus Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Pierwsza stronę z wpłatami uzupełniam zaraz po tym, jak ciapus mi wkleja na watku wpływy na konto. Tymczasem pieknisiu wskakuj na górę Quote
szajbus Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 No to nocką też sobie pospacerujemy! Quote
ewatonieja Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 taka kudłata przytulanka czeka na dom Quote
ciapuś Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Przepraszam za offa ,ale jeśli chodzi o koty to nie bardzo umię szukać pomocy wiec zapraszam psie Cioteczki i proszę o pomoc w rozreklamowaniu tej aukcji http://www.allegro.pl/item884676347_..._chca_zyc.html Quote
ewatonieja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Stefanku słoneczko zaświeć mocno na dogomanii! Quote
szajbus Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Komu tego niesamowicie całuśnego sierściuszka? Quote
Recommended Posts