szajbus Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Stefan, sio do domu!!!!!!!!!!!! Quote
ciapuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Stefan po raz pierwszy od ponad 6 miesięcy ma obserwatora na allegro Oby to coś znaczyło Quote
grzenka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ciapuś napisał(a):Stefan po raz pierwszy od ponad 6 miesięcy ma obserwatora na allegro Oby to coś znaczyło :thumbs::happy1::thumbs: Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ciapuś napisał(a):Stefan po raz pierwszy od ponad 6 miesięcy ma obserwatora na allegro Oby to coś znaczyło :multi::multi::multi: A wczoraj jak sprawdzałam, około 13, to jeszcze tego "ktosia" nie było. No i odwiedzin 800! Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Talcott napisał(a):Oj oby oby oby :lol: :thumbs::thumbs::thumbs:Ja to czymam mocno! Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przeszło 950 odwiedzin! I cały czas ten "ktoś". Wiem, że to moze nic nie znaczyć. :modla::modla::modla::modla::modla:O ja tak właśnie wygladam w tej chwili. Quote
grzenka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Prosimy pięknie o domek dla Stefanka! Quote
hanka456 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Stefan jest rozbrajający. Jak tylko widzi, ze ktoś się zbliża, robi "buch" na plecki, łapki do góry, brzuszek cały pokazuje, zeza robi i gada głaskaj człowieku i kochaj mnie. Nie można koło niego przejść spokojnie, bo on już z daleka szykuje się do przewrotu na plecy. Quote
elmira Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 hanka456 napisał(a):Stefan jest rozbrajający. Jak tylko widzi, ze ktoś się zbliża, robi "buch" na plecki, łapki do góry, brzuszek cały pokazuje, zeza robi i gada głaskaj człowieku i kochaj mnie. Nie można koło niego przejść spokojnie, bo on już z daleka szykuje się do przewrotu na plecy. Najpierw "dobre"informacje...Steafan ma ponad 1300 wizyt i jednego obserwatora. Pomimo, że wiem, że to nic nie znaczy i tak sie cieszę! Teraz gorsze, ale w sumie tez dobre;) Jeśli za dwie godziny skończy sie aukcja Stefana i do poniedziałku nikt sie nie odezwie:mad::mad::mad:, to robie nową aukcję. Prosze Was o wskazówki, co moze byc nie tak, np. w tresci, w kolorach ogłoszenia itp. Prosze również o akceptacje Cioteczke hanka456 na wyko(r)?zystanie:oops: zywcem zacytowanego tekstu. Quote
Talcott Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hycaj Stefanku! Mnie się wydaje że jest OK!!:loveu: Quote
hanka456 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Bardzo proszę wykorzystywać tekst ten, czy inne do woli, dla Stefana w nadzieii na nowy dom. Quote
elmira Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dzieki za rady i zezwolenia :) Nowe allegro, jak by co od poniedziałku (tfu, tfu, tfu) Niech ktos sie odezwie i da Stefankowi dom!!! Quote
szajbus Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ludziska, co z wami??????????????? Piekny psiak na was czeka !!!!!!!!!!! Quote
Aska25 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Bylam dzis ze Stefankiem na spacerze, wzielam tez 1 sunie bidke z ogolnego wyciagnieta. Nie mialam pojecia ze Stefek jest taki agresor. Ledwo co przekroczylismy brame schronu a ten bydlak mi sie na nia rzucil z zebami, na sunie. No ale sie nie poddalam i pierwsze pol spaceru byly chyba 3 spiecia, wszystkie sprowokowane przez niego. Potem juz chyba zrozumial ze nie wolno, bo mimo ze sunie obserwowal to juz jej nie zaatakowal wiecej...Jaki on byl szczesliwy, brykal po polu jak szaleniec, poczatkowo strasznie ciagnal, pozniej sie uspokoil, ale moze dlatego ze spacer byl dlugio tak z 30 min. Troche ciezko bo musialam rece miec rozstawione zeby sie mi psy nie stykaly, ale po porzadnym ochrzanie chyba zrozumial zee nie wolno sie rzucac. Na koniec byly nawet momenty ze szli kolo siebie i nic. Juz ja sie za niego wezme. W poniedzialek tez pojdziemy z ta sama sunia, Stefankowi trzeba pokazac ze suk sie nie gryzie tylko sie z nimi bawi, wiec nauke czas zaczac... Stefek mnie wycalowal, tak ze mialam wlosy wilgotne, umyl mi rece, szyje i wszystko co sie dalo. Przy budzie wywalal sie na plecki i brzucha do smyrania wystawial...Cudny psiak, jest teraz z przodu, wiec ma duze szanse ze go ktos zauwazy, ale trzeba sie zabrac za wychowanie tego slodkiego potworka :) Quote
Talcott Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Kochana Cioteczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Aska25']Bylam dzis ze Stefankiem na spacerze, wzielam tez 1 sunie bidke z ogolnego wyciagnieta. Nie mialam pojecia ze Stefek jest taki agresor. Ledwo co przekroczylismy brame schronu a ten bydlak mi sie na nia rzucil z zebami, na sunie. No ale sie nie poddalam i pierwsze pol spaceru byly chyba 3 spiecia, wszystkie sprowokowane przez niego. Potem juz chyba zrozumial ze nie wolno, bo mimo ze sunie obserwowal to juz jej nie zaatakowal wiecej...Jaki on byl szczesliwy, brykal po polu jak szaleniec, poczatkowo strasznie ciagnal, pozniej sie uspokoil, ale moze dlatego ze spacer byl dlugio tak z 30 min. Troche ciezko bo musialam rece miec rozstawione zeby sie mi psy nie stykaly, ale po porzadnym ochrzanie chyba zrozumial zee nie wolno sie rzucac. Na koniec byly nawet momenty ze szli kolo siebie i nic. Juz ja sie za niego wezme. W poniedzialek tez pojdziemy z ta sama sunia, Stefankowi trzeba pokazac ze suk sie nie gryzie tylko sie z nimi bawi, wiec nauke czas zaczac... Stefek mnie wycalowal, tak ze mialam wlosy wilgotne, umyl mi rece, szyje i wszystko co sie dalo. Przy budzie wywalal sie na plecki i brzucha do smyrania wystawial...Cudny psiak, jest teraz z przodu, wiec ma duze szanse ze go ktos zauwazy, ale trzeba sie zabrac za wychowanie tego slodkiego potworka :) Hmmmmm. Stefanku. No cóż pies już tak długo w schronie. I chyba stąd te jego humory. Ale , jak piszesz, w pełni do ogarnięcia i odwołania. Biedny, bez domu , musi walczyć, a przynajmniej próbować. Edit: Ruszam z nowym allegro: http://www.allegro.pl/item447782645_zaopiekuj_sie_mna_super_pies_stefan.html Quote
Recommended Posts