Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Charly napisał(a):
;)....tego watku juz nie moge zapodac pani sponsor:-?

a obiecalam ze zapodam. cos mi sie o uszy obiło, że istnieje jeszcze jeden watek maniusia jako smutek. ja w takim razie zapodam tamten:errrr:;)

Ja już posprzątałem, wystarczy, że zrobią to też inni.

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zamiast sie cieszyc ze pies ma swoja szanse na zdrowie to wy dalej jak przekupy na rynku drazycie sprwe sprawozdanie sprawozdanie .....co was to obchodzi to sprawa wewnetrzna tej fundacji ........dajcie juz spokoj bo to jest nudne .......

ma pies kase ma to jest najwazniejsze

czekamy na relacje z zabiegu i wkoncu pozytywne nurty na tym watku

...moze krzyczki sie rozlicza z kasy co ???????

czekam na odzew ...zartowałam bo lata mi to kolo mojej czesci ciala ....d..

Posted

ANETTTA napisał(a):
zamiast sie cieszyc ze pies ma swoja szanse na zdrowie to wy dalej jak przekupy na rynku drazycie sprwe sprawozdanie sprawozdanie .....co was to obchodzi to sprawa wewnetrzna tej fundacji ........dajcie juz spokoj bo to jest nudne .......

ależ wszyscy bardzo się cieszą z tego powodu.

A my drążymy kwestię sprawozdania /które nie ma nic wspólnego z Mańkiem/, bo nas interesuje, Ciebie nie musi. Sprawozdanie nie jest wewnętrzną sprawą fundacji - udostępnienie go jest obligatoryjne dla każdej fundacji. A jeżeli ta ostatnia nie ma nic do ukrycia to w czym jest problem, że albo go nie ma albo jest umieszczany jakiś dziwoląg w postaci "informacji"?

Posted

ja wplacam do emir jakies tam sunki i jakos mnie to nie interesuje wazne ze pomagja masie psów ....

a co krzyczki mają do udostepnienia ...............sprawozdanie gdzie ono jest ................i jakie dane tam sa przychód ...tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo rozchód .....zero psy zdychaja z głodu ...?????//co o tym powiesz .

Posted

ANETTTA napisał(a):
ja wplacam do emir jakies tam sunki i jakos mnie to nie interesuje wazne ze pomagja masie psów ....

a co krzyczki mają do udostepnienia ...............sprawozdanie gdzie ono jest ................i jakie dane tam sa przychód ...tylko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo rozchód .....zero psy zdychaja z głodu ...?????//co o tym powiesz .

ależ wpłacaj i nie interesuj się niczym, nie musisz, nigdzie nie jest napisane, że musisz wiedzieć co kto robi z Twoimi pieniędzmi. Nie znaczy to jednak, że inni nie mogą wiedzieć. Ciebie może interesować zbieranie znaczków a mnie czytanie sprawozdań. Czy ja się Ciebie pytam dlaczego z uporem maniaka zbierasz znaczki?

Posted

uderz w stół .........no to ja z uporem maniaka pytam gdzie jest kasa w krzyczkach ...prosze sprawozdanie na cito .................................

jestem ksiegową ...niestety znam sie na tym .....niestety :angryy:

Posted

[quote name='ANETTTA']uderz w stół .........no to ja z uporem maniaka pytam gdzie jest kasa w krzyczkach ...prosze sprawozdanie na cito .................................

jestem ksiegową ...niestety znam sie na tym .....niestety :angryy:

na cito sprawozdanie z Chrycynnego ... ! tak samo bezsensu rządanie od Ciebie

Pytanie chyba do Krzyczek a nie do Tweety, a Tweety pyta u źródła. W ogóle ciekawa sprawa, że nie ma sprawozdania Emira bo to co jest tam obecnie to tylko żenada bo żadnej fomy prawnej nie spełnia.

a przypomnę

"Sprawozdanie przesłane ministrowi powinno być przez fundację udostępnione do publicznej wiadomości (art. 12 ust. 3 ustawy o fundacjach). Zatem każdy może przeczytać sprawozdanie. W praktyce na pewno oznacza to, że fundacja musi je udostępnić każdemu, nawet "osobie z ulicy". Fundacja, która dba o własny wizerunek, która chce uzyskać większe fundusze od sponsorów może (ale nie musi) opublikować sprawozdanie w prasie, a oprócz tego dołączać je do wniosków o wsparcie finansowe. Źródło:http://prawo.ngo.pl/x/9315"

Posted

Nie bedzie zadnej wplaty na Maniusia oraz na inne psy tez nie.

Okazuje sie ze ma fatalnie chory opuchniety staw, ktory wymaga interwencji lekarza. Byl 2 tygodnie w klinice i nikt tego nie zauwazyl. Na zdjeciach z kliniki widoczny staw jak byk.

Pieniadze najprawdopodobniej pojda z powrtoem na leczenie Bisia.
To na dzien dzisiejszy. Zreszta nie jego forum

Posted

Charly napisał(a):
na dzien dzisiejszy jest to bardzo chwiejne. nie chce juz nic pisac.
mam dosc. zglosze sie jutro.

oki, czekamy, tak często bywa, że sponsor jest, wszyscy się cieszą a potem ...wraca szara rzeczywistość.
A może akurat będzie dobrze ...

Posted

Gdyby sponsor rzeczywiście się wycofał to trzeba będzie wyczyścić ten wątek albo założyć Mańkowi nowy. Pies z taką nogą nie może zostać bez pomocy :shake:, niezależnie od tego co kto z Was i o kim sądzi.

To na sggw nie zauważyli tego stawu?

Posted

Frotka napisał(a):
Gdyby sponsor rzeczywiście się wycofał to trzeba będzie wyczyścić ten wątek albo założyć Mańkowi nowy. Pies z taką nogą nie może zostać bez pomocy :shake:, niezależnie od tego co kto z Was i o kim sądzi.

Maniunisiu, kuchnia nie masz szczęścia:placz:

Posted

Frotka napisał(a):

:shake::shake::shake: u paru innych psow/kotow tez chorob nie zauwazyli.

Licz sam na siebie, to stara prawda wiec Polacy do roboty, leczmy sami nasze psy!

Posted

Frotka napisał(a):

Pani Ewa sponsorka Bisia zaplacila 1600 zl za pobyt 2 tygodniowy psa w klinice. Pies byl nie byl na SGGW. Byl w tej mniejszej klinice.
Panie z Niemiec psa wzielyby takze i bez nogi. W koncu widzialy zdjecia Biska i wiedzialy jakiego psiaka biora oraz skad.
Ale oczekuje sie ze pies po wyjsciu z kliniki bedzie mial trafna diagnoze na oczywiste i widoczne schorzenia.

Nikt nie oddaje psa, ale spadla moja wiarygodnosc. Bo nikt nie uwierzy, ze tak moze byc w prywatnej klinice. A jesli spadla wiarygodnosc to i takiej osobie nie powierza sie pieniedzy. Mam nadzieje ze do jutra emocje opadna. Ale na teraz ja decydowac niestety nie moge.
Zaraz jutro jak bede cos wiedziec nowego dam tu na watku znac. Czekam na odpowiedz.

Posted

[quote name='ANETTTA']podsumowanie kasa jest i termin operacji tez .........

Przy odbiorze Bisia ( z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105435 ) panie z Niemiec przekazały mi 200 euro, które mam przeznaczyć na część kosztów poniesionych przez lamie2 w związku z ratowaniem Bisia, a reszta pieniędzy ma zostać przekazana na operację łapy Mańka.

W związku z powyższym za moment przelewam 200 zł na konto lamii i czekam do czwartku na informację od komety na konto której lecznicy mam wpłacić resztę pieniędzy. Jeśli nie uzyskam innych informacji pieniądze zostaną w czwartek wpłacone na SGGW na operację zaplanowaną na 2 kwietnia na godzinę 8.00.

Posted

Poprosiłam Czarok by te pieniązki wpłaciła do lecznicy na Kosiarzy na STERYLKI I KASTRACJE PSÓW Z KRZYCZEK, BO.....

MANIUŚ WYJEŻDŻA ZA TYDZIEŃ DO HOLANDII, GDZIE BEDZIE MIAŁ NAPRAWDE FACHOWĄ OPIEKĘ MEDYCZNĄ I ZOSTANIE ZOPEROWANY PRZEZ SPECJALISTÓW!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kometa']Poprosiłam Czarok by te pieniązki wpłaciła do lecznicy na Kosiarzy na STERYLKI I KASTRACJE PSÓW Z KRZYCZEK, BO.....

MANIUŚ WYJEŻDŻA ZA TYDZIEŃ DO HOLANDII, GDZIE BEDZIE MIAŁ NAPRAWDE FACHOWĄ OPIEKĘ MEDYCZNĄ I ZOSTANIE ZOPEROWANY PRZEZ SPECJALISTÓW!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu: a czy Maniek moze tak 'od reki" wyjechac do Holandii czy jakas kwarantanna, dluzsza poszczepienna, go nie obowiazuje?