Ana_Zbyska Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Dragon to piękny, duży mieszaniec owczarka niemieckiego długowłosego. Bardzo trudno określić ile psiak ma lat ponieważ ma bardzo zniszczone zęby – Dragon dotychczas nie przebywał w zbyt dobrych warunkach, poza tym uwielbia nosić w pysku kamienie, zatem zęby ścierają mu się dużo szybciej niż przeciętnemu psiakowi. Najprawdopodobniej urodził się około 2003 roku. W Azylu przebywa od 3 grudnia 2007 roku – od dłuższego czasu psiak błąkał się po Osiedlu Fazos w Tarnowskich Górach. Został pogryziony przez inne psy i w końcu bardzo zaniedbany trafił do schroniska. Miał dużą ranę na szyi (najprawdopodobniej w wyniku wrośnięcia nigdy nie ściąganej obroży). Z tego co udało nam się ustalić całe swoje dotychczasowe życie psiak spędził na łańcuchu przy budzie. Pomimo nie najlepszych doświadczeń Dragon jest bardzo łagodnym, spragnionym kontaktu z człowiekiem psem. Gdy tylko ktoś zwróci na niego uwagę przychodzi się poprzytulać, przednimi łapami pcha się na kolana. Jest przyjacielski w stosunku do innych psów, nie zwraca uwagi na koty. Bardzo lubi chodzić na spacery. Dragon jest zaszczepiony i wykastrowany. Potrafi chodzić na smyczy. Może zamieszkać zarówno w mieszkaniu jak i w domku z ogrodem. Na pewno będzie wiernym, bardzo dobrym kompanem. Fotki Dragona: Dragon przebywa w tarnogórskim schronisku Cichy Kąt. W sprawie adopcji Dragona prosimy o kontakt telefoniczny: 602 318 518 Quote
Macho Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Oooo! Dragon... :) może tu Cię Ktoś wypatrzy? :) Quote
Ana_Zbyska Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 On jest taki cudowny i bardzo łagodny:))))):loveu: Quote
San_(jagodowa:) Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ogłoszonka: http://www.adopcje.org/adopcja10511.html http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/15/117/ Quote
San_(jagodowa:) Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Draguś, nie daj się wyprzedzić innym;) Quote
Ana_Zbyska Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ojjjjjjjj, dawno mnie tu nie było.. Poprawię się Dragon!;) Quote
San_(jagodowa:) Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dragoniku nasz malutki, hmmmm zabrakło mi rymu:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Ja Cię kręcę, SAN!! Jaka wena:crazyeye::evil_lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Nie czuję, żebyś mnie kręciła:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts