Margo05 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='majqa']To uważasz, że żaden wujek nas nie podczytuje? :razz: Hm...wystosowałaś apel nie lada, pomoc w szukaniu domku, ba znalezienie go, oznacza konieczność ujawnienia podczytującej/ - ego.:evil_lol:[/quote] Dla skrępowanych pw do dyspozycji :) Jako członek:crazyeye: Klubu zobowiązuję się zachować dyskrecję:loveu: na forum publicznym podam tylko wyniki :evil_lol: rozmów :lol: [quote name='majqa']Myślę, że można wyłącznie zaplanować takie sprawdzenie. Nad liczbą odwiedzin jest data więc spisać datę, sprawdzić też godzinę, a przy tym spisać liczbę odwiedzin. Zrobić pomiar za tydzień, dokładnie o tej samej godzinie i odjąć liczby. Wtedy będzie rzut tygodniowy.[/quote] Możemy prowadzić statystyki okresowe :evil_lol:, powiedzmy - miesięczne :diabloti: Quote
maggiejan Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='majqa']Myślę, że można wyłącznie zaplanować takie sprawdzenie. Nad liczbą odwiedzin jest data więc spisać datę, sprawdzić też godzinę, a przy tym spisać liczbę odwiedzin. Zrobić pomiar za tydzień, dokładnie o tej samej godzinie i odjąć liczby. Wtedy będzie rzut tygodniowy.[/quote] Masz głowę na karku, majga...:lol: Quote
majqa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 6/9 i podobno różni się nieco od d......:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 domek dla Libry trzeba znales- ale czy sie uda ? musi sie udac !!! ja dam szelki , obroże , miski, i przeciwpchelna obroże dla osoby coa ja pokocha- wiem ze to mało :roll: Quote
Basia i Barni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 jak niema o dupceniu to nikt juz nic tu nie powie :diabloti: pozdrawiam Dorotke Librunie i Julcie :diabloti: Quote
Margo05 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Basia i Barni']domek dla Libry trzeba znales- ale czy sie uda ? musi sie udac !!! ja dam szelki , obroże , miski, i przeciwpchelna obroże dla osoby coa ja pokocha- wiem ze to mało :roll:[/QUOTE] A więc Libra ma już posag :evil_lol: Panie i Panowie, kto przygarnie śliczną pannę na wydaniu z niemałym posagiem??? Quote
Basia i Barni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Margo05']A więc Libra ma już posag :evil_lol: Panie i Panowie, kto przygarnie śliczną pannę na wydaniu z niemałym posagiem???[/quote] a wiec opierunek stawiam -ale wiktem musi sie własciciel zajac - bo za duzo bid na swiecie:razz: Quote
Basia i Barni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 KLUB G - NAJLEPSZY JEST KLUB g - LIBRA NAJWAZNIEJSZA JEST KLUB G -DOROTA POTRZEBUJE - KLUB G NIE PROZNUJE LIBRA NA DT CZEKA- NIKT Z WATKU NIE ZWLEKA LIBRZE COS DAMY I NIGDY SIE NIE WYCOFAMY LIBRA - WOLNOSC MA- CO MAM TO DAM A DAM SZELKI- WITAMINKI KUPIE, KARME NA MIESIAC, COS NA PCHŁY - NIE POZWOLE ZGINĄĆ CI MOJA LIBRA MA KOCHANA - OBY USMIECH MIEC DO RANA Quote
Olena84 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Noi każda z członkim klubu G przesle wirtualnego buziaka temu kto wezmie Libre, mysle ze kobieta bedzie z buziaka rownie zadowolona:).. Quote
Basia i Barni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Olena84']Noi każda z członkim klubu G przesle wirtualnego buziaka temu kto wezmie Libre, mysle ze kobieta bedzie z buziaka rownie zadowolona:)..[/quote] klub G zawsze zadowolony bedzie gdy ktoś libre nabedzie klub g libry byle komu nie daje- on testuje pozniej decyduje :diabloti: libra musi byc kochana inaczej cała ideaa klubu G zachwiana :placz: Quote
Margo05 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Każdy będzie zadowolony po takich :evil_lol: buziakach :diabloti: A Librusi będzie miała super najlepszy domek, bo jak nie :mad::mad::mad: Quote
Basia i Barni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Margo05']Każdy będzie zadowolony po takich :evil_lol: buziakach :diabloti: A Librusi będzie miała super najlepszy domek, bo jak nie :mad::mad::mad:[/quote] dokładnie :placz::placz::placz: ten watek nie płaczliwy ale tkliwy :roll: klub G wie czego chce- a chcemy by Libra swój domek miała i tak dobrze jak my dupe grzała :diabloti: każda dupa zaspokojona - jesli niechce on - TO ZAWSZE ONA :diabloti: Quote
Olena84 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jak bede miała chwile czasu zbiore Basiu Twoje rymy w całość i wsadzi sie (:)) w jeden pościk by można było je kuć na pamięć. A Wy wszystkie tak przed kompem całe nocki spędzacie, to Wasi partnerzy chyba zaniedbani, chyba że obie rzeczy naraz:D Quote
Basia i Barni Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Olena84']Jak bede miała chwile czasu zbiore Basiu Twoje rymy w całość i wsadzi sie (:)) w jeden pościk by można było je kuć na pamięć. A Wy wszystkie tak przed kompem całe nocki spędzacie, to Wasi partnerzy chyba zaniedbani, chyba że obie rzeczy naraz:D[/quote] MÓJ MAŻ DZIŚ ZOBACZYŁ CO JA TU WYPISUJE - I OKREŚLIJ TYLKO JEDNO JA PIER...OLE !!!!:diabloti: ALE ZADOWOLONY - CO WEDLE NASZYCH ZASAD JAK NAJABRDZIEJ POZYTYWNIE :diabloti: IDE SPAC BUZIAKI DLA CAŁEGO KLUBU G DOMINIKA I INNYCH hAN & DOM Quote
Margo05 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Mój już nie zwraca uwagi :evil_lol: Kiedyś jego tata powiedział bardzo modrą rzecz "nie zaczynaj wojny, której nie możesz wygrać". Więc mój TŻ nie zaczyna :diabloti: Dobranoc wszystkim, idę spełniać klubowe statuty :evil_lol::eviltong: Quote
Lidan Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Mój [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108556] => bazarek na Librę został już zakończony [/url] Pieniądze za zakupione przedmioty już dostałam i dzisaj przelałam na konto Dotothy. Powodzenie Liberko :loveu: Quote
Han&Dom Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A ja koło południa przesyłam słoneczne pozdrowionka z Wrocka... KLUB-u G członkiniom:loveu: i innym odwiedzającym:loveu: życzę miłego popołudnia... a przy okazji w górę kochaną Librę:loveu::loveu::loveu:... Quote
Margo05 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Pięknie dziękujemy :loveu: Klub G Librę miłością darzy Klub G ją dobrze wyposaży i dzięki temu, kto domek wskaże w NAJLEPSZE ręce Ją przekaże :lol: [SIZE="1"](Basia i Barni, przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :oops:;))[/SIZE] Quote
Basia i Barni Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Margo05']Pięknie dziękujemy :loveu: Klub G Librę miłością darzy Klub G ją dobrze wyposaży i dzięki temu, kto domek wskaże w NAJLEPSZE ręce Ją przekaże :lol: [SIZE=1](Basia i Barni, przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :oops:;))[/SIZE][/quote] KLUB G nie przeprasza - do wspolnych pieszczot zaprasza :diabloti: KLUB G przed niczym sie nie powstrzymuje- klub G wszystko kontroluje:diabloti: mój bazarek na Libre jakas klapa :placz: pozdrawiamy naszych fanów :loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Fani poszli, zdaje się, dogłębnie :eviltong: anal:evil_lol:lizować statut klubowy :diabloti: Ale wrócą :loveu: Quote
Olena84 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 :multi::multi::multi: , no nareszcie ktoś wieczorkiem przeszedł! A Ty Margo anal izujesz?:diabloti: Quote
Margo05 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Basia i Barni'] mój bazarek na Libre jakas klapa :placz: :[/QUOTE] Basiu, a masz może inne fotki kolczyków? Albo te, ale w dużej rozdzielczości? Quote
Basia i Barni Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 KLUB G- anal :diabloti:lizowanie ma we krwi gdy dupa cie szczypie i chód twój szeroki- koniecznie rozglądaj się na boki nie znacie dnia ani godziny - więc myjcie się dziewczyny na śniadanie wielkiego ogóra-zapchana chnet bedzie twa dziura na obiad cos obfitego -więc do południa nie objadaj się kolego na kolacje gdy mrok zapada-gdzie tylko się da ktos ci coś wkłada :diabloti: [B]czy to marchewka czy tez ogórek [/B](ważne żeby nie były te produkty tarte :diabloti:) [B]ważne by zapchać cieknący kurek[/B] :razz: Quote
Recommended Posts