Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']To uważasz, że żaden wujek nas nie podczytuje? :razz: Hm...wystosowałaś apel nie lada, pomoc w szukaniu domku, ba znalezienie go, oznacza konieczność ujawnienia podczytującej/ - ego.:evil_lol:[/quote]

Dla skrępowanych pw do dyspozycji :) Jako członek:crazyeye: Klubu zobowiązuję się zachować dyskrecję:loveu: na forum publicznym podam tylko wyniki :evil_lol: rozmów :lol:

[quote name='majqa']Myślę, że można wyłącznie zaplanować takie sprawdzenie. Nad liczbą odwiedzin jest data więc spisać datę, sprawdzić też godzinę, a przy tym spisać liczbę odwiedzin. Zrobić pomiar za tydzień, dokładnie o tej samej godzinie i odjąć liczby. Wtedy będzie rzut tygodniowy.[/quote]

Możemy prowadzić statystyki okresowe :evil_lol:, powiedzmy - miesięczne :diabloti:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Myślę, że można wyłącznie zaplanować takie sprawdzenie. Nad liczbą odwiedzin jest data więc spisać datę, sprawdzić też godzinę, a przy tym spisać liczbę odwiedzin. Zrobić pomiar za tydzień, dokładnie o tej samej godzinie i odjąć liczby. Wtedy będzie rzut tygodniowy.[/quote]
Masz głowę na karku, majga...:lol:

Posted

[quote name='Basia i Barni']domek dla Libry trzeba znales- ale czy sie uda ? musi sie udac !!!
ja dam szelki , obroże , miski, i przeciwpchelna obroże dla osoby coa ja pokocha- wiem ze to mało :roll:[/QUOTE]

A więc Libra ma już posag :evil_lol: Panie i Panowie, kto przygarnie śliczną pannę na wydaniu z niemałym posagiem???

Posted

[quote name='Margo05']A więc Libra ma już posag :evil_lol: Panie i Panowie, kto przygarnie śliczną pannę na wydaniu z niemałym posagiem???[/quote]
a wiec opierunek stawiam -ale wiktem musi sie własciciel zajac - bo za duzo bid na swiecie:razz:

Posted

KLUB G - NAJLEPSZY JEST
KLUB g - LIBRA NAJWAZNIEJSZA JEST
KLUB G -DOROTA POTRZEBUJE - KLUB G NIE PROZNUJE
LIBRA NA DT CZEKA- NIKT Z WATKU NIE ZWLEKA
LIBRZE COS DAMY I NIGDY SIE NIE WYCOFAMY
LIBRA - WOLNOSC MA- CO MAM TO DAM

A DAM SZELKI- WITAMINKI KUPIE, KARME NA MIESIAC, COS NA PCHŁY - NIE POZWOLE ZGINĄĆ CI
MOJA LIBRA MA KOCHANA - OBY USMIECH MIEC DO RANA

Posted

[quote name='Olena84']Noi każda z członkim klubu G przesle wirtualnego buziaka temu kto wezmie Libre, mysle ze kobieta bedzie z buziaka rownie zadowolona:)..[/quote]

klub G zawsze zadowolony bedzie gdy ktoś libre nabedzie
klub g libry byle komu nie daje- on testuje pozniej decyduje :diabloti:
libra musi byc kochana inaczej cała ideaa klubu G zachwiana :placz:

Posted

[quote name='Margo05']Każdy będzie zadowolony po takich :evil_lol: buziakach :diabloti:

A Librusi będzie miała super najlepszy domek, bo jak nie :mad::mad::mad:[/quote]

dokładnie :placz::placz::placz:

ten watek nie płaczliwy ale tkliwy :roll:

klub G wie czego chce- a chcemy by Libra swój domek miała i tak dobrze jak my dupe grzała :diabloti:

każda dupa zaspokojona - jesli niechce on - TO ZAWSZE ONA :diabloti:

Posted

Jak bede miała chwile czasu zbiore Basiu Twoje rymy w całość i wsadzi sie (:)) w jeden pościk by można było je kuć na pamięć. A Wy wszystkie tak przed kompem całe nocki spędzacie, to Wasi partnerzy chyba zaniedbani, chyba że obie rzeczy naraz:D

Posted

[quote name='Olena84']Jak bede miała chwile czasu zbiore Basiu Twoje rymy w całość i wsadzi sie (:)) w jeden pościk by można było je kuć na pamięć. A Wy wszystkie tak przed kompem całe nocki spędzacie, to Wasi partnerzy chyba zaniedbani, chyba że obie rzeczy naraz:D[/quote]
MÓJ MAŻ DZIŚ ZOBACZYŁ CO JA TU WYPISUJE - I OKREŚLIJ TYLKO JEDNO
JA PIER...OLE !!!!:diabloti:
ALE ZADOWOLONY - CO WEDLE NASZYCH ZASAD JAK NAJABRDZIEJ POZYTYWNIE :diabloti:
IDE SPAC BUZIAKI DLA CAŁEGO KLUBU G DOMINIKA I INNYCH hAN & DOM

Posted

Mój już nie zwraca uwagi :evil_lol:

Kiedyś jego tata powiedział bardzo modrą rzecz "nie zaczynaj wojny, której nie możesz wygrać". Więc mój TŻ nie zaczyna :diabloti:

Dobranoc wszystkim, idę spełniać klubowe statuty :evil_lol::eviltong:

Posted

Mój [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108556] => bazarek na Librę został już zakończony [/url] Pieniądze za zakupione przedmioty już dostałam i dzisaj przelałam na konto Dotothy.

Powodzenie Liberko :loveu:

Posted

A ja koło południa przesyłam słoneczne pozdrowionka z Wrocka...
KLUB-u G członkiniom:loveu: i innym odwiedzającym:loveu:
życzę miłego popołudnia...
a przy okazji w górę kochaną Librę:loveu::loveu::loveu:...

Posted

Pięknie dziękujemy :loveu:
Klub G Librę miłością darzy
Klub G ją dobrze wyposaży
i dzięki temu, kto domek wskaże
w NAJLEPSZE ręce Ją przekaże :lol:

[SIZE="1"](Basia i Barni, przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :oops:;))[/SIZE]

Posted

[quote name='Margo05']Pięknie dziękujemy :loveu:
Klub G Librę miłością darzy
Klub G ją dobrze wyposaży
i dzięki temu, kto domek wskaże
w NAJLEPSZE ręce Ją przekaże :lol:

[SIZE=1](Basia i Barni, przepraszam, nie mogłam się powstrzymać :oops:;))[/SIZE][/quote]

KLUB G nie przeprasza - do wspolnych pieszczot zaprasza :diabloti:
KLUB G przed niczym sie nie powstrzymuje- klub G wszystko kontroluje:diabloti:

mój bazarek na Libre jakas klapa :placz:

pozdrawiamy naszych fanów :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Basia i Barni']
mój bazarek na Libre jakas klapa :placz:
:[/QUOTE]

Basiu, a masz może inne fotki kolczyków? Albo te, ale w dużej rozdzielczości?

Posted

KLUB G- anal :diabloti:lizowanie ma we krwi

gdy dupa cie szczypie i chód twój szeroki- koniecznie rozglądaj się na boki
nie znacie dnia ani godziny - więc myjcie się dziewczyny
na śniadanie wielkiego ogóra-zapchana chnet bedzie twa dziura
na obiad cos obfitego -więc do południa nie objadaj się kolego
na kolacje gdy mrok zapada-gdzie tylko się da ktos ci coś wkłada :diabloti:

[B]czy to marchewka czy tez ogórek [/B](ważne żeby nie były te produkty tarte :diabloti:) [B]ważne by zapchać cieknący kurek[/B] :razz: