majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ...a jeśli do tego dołączy się jeszcze wyciszenie kory rozkoszną dawką dobrego wina i górę weźmie atawizm układu limbicznego to...eh...niech żyje dzikość serc i dolnych partii...;) Quote
maggiejan Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jak długo trwa związek oparty na tak niewzruszonych podstawach...?:cool1: Quote
Marka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 u ludzi - maksymalnie dwa lata - potem się rozpada albo ewoluuje (w jaką formę - zależy od cech osobniczych partnerów ;-)) Quote
maggiejan Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dwa lata to i tak nieźle. Myślałam, że do końca orga*mu :diabloti: Quote
Dorothy Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 po prostu odjechalam, to sie nadaje do kabaretu:roflt::roflt::roflt: Quote
Marka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 no i o to chodziło - żeby Cię rozbawić "smutna królewno" ;) (choć kto by pomyślał, że naukowe teorie mogą być takie zabawne :eviltong:) PS. [B]A kiedy będą jakieś nowe zdjęcia Libry z uśmiechniętym pyskiem? [/B]:) Quote
Basia i Barni Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Marka']no i o to chodziło - żeby Cię rozbawić "smutna królewno" ;) (choć kto by pomyślał, że naukowe teorie mogą być takie zabawne :eviltong:) PS. [B]A kiedy będą jakieś nowe zdjęcia Libry z uśmiechniętym pyskiem? [/B]:)[/quote] tak tak tak Libra pokaż sie mordeczko :loveu: a juz chciałam powiedziec ze powiało wiosną ...a tu patrz -sniegu u nas po kostki :shake: Quote
Olena84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Orgazmy:crazyeye:! Dziewczynki nie było mnie pare postów a tu do tego doszłyście....:razz:... znaczy d o s z ł y ś c i e do tej myśli jedynie:roflt:.. Quote
Bachnach Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ojojoj... ale WĄTEK .:crazyeye: Libra do góry.:multi: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Olena84']Noi co zrobiłyście - wstyd mi teraz:oops:[/quote] A mnie nie. Ja tam lubię dochodzić! ;) Quote
Olena84 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Męża?? No co Wy takie nowoczesne nie jesteście:D... żartuje;) Quote
Margo05 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jedno można z całą pewnością o tym wątku powiedzieć: drugiego takiego niema :diabloti::diabloti::diabloti: Widzę, że "dochodzenie" w różnych, że tak powiem "sprawach" mamy nieźle opanowane :evil_lol: A naukowe wytłumaczenie mnie powaliło :sweetCyb::ylsuper::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='majqa']Wypadało by założyć fanclub punktu G.!:razz:[/quote] chciałam oświadczyc ,że klub punktu G został otwarty post wyżej :diabloti: i jestem jego drugą uczestniczką. oczywiście jak w każdym klubie muszą byc zasady-niech każda z sióstr miłośników punktu G cos doda od siebie ,żeby każdy punkt G był zadowolony bo to o to głównie chodzi:diabloti: numer 1) przede wszystkim zadowolenie ,zadowolenie i jeszcze raz zadowolenie -ważny jest cel nie środek jakim sie posługujemy do jego uzyskania:diabloti::evil_lol: numer 2 wymysla nastepna osoba ;) Quote
Dorothy Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Boze co tu sie wyprawia....:-o:-o:-o Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Basia i Barni'](...)numer 1) przede wszystkim zadowolenie ,zadowolenie i jeszcze raz zadowolenie -ważny jest cel nie środek jakim sie posługujemy do jego uzyskania:diabloti::evil_lol: A NIE PRAWDA!!! ŚRODEK MUSI BYĆ DELIKATNY I CZYSTY!!! numer 2 wymysla nastepna osoba ;)[/quote] Punkt 2) Znaleźć zagubione, a na pewno obecne, punkty A, B, C, D, E, F. Trudno by numeracja zaczynała się od G!!! Ciekawe, czy te poprzedzające mamy identycznie rozlokowane???:razz: A propos Librusiu! Jak czuje się bidunia? Co z wydatkami (lub brakiem na nie) Dorotko? Quote
Basia i Barni Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 punkt 3) każdy punkt znaleziony i sprawdzony musi być koniecznie ujawniony i opisany w szczegółach by każda z sióstr mogła go wypróbować ps:Libra jest najważniejsza więc czekamy na wieści i kolejne punkty do naszego dekalogu klubu punktu G:diabloti: Quote
anetta Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: :crazyeye: Wątek nr#1 na dogo :roflt: Wariatki :loveu: Czy pan doktor to wie o tym wątku?? :razz: Quote
Basia i Barni Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 juz dawno nie było watku weta ;) punkt 4) miłośc przede wszystkim a gdy jej niema na nasze bolaczki -proponuje masaż "szybkiej raczkii " :sweetCyb::kciuki: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 5) Marzę o dłoniach w dotyku zwinnych, w swej zmysłowości nieco niewinnych, których paluszki ogień rozniecą, a więc do dzieła, niech iskry lecą!!! Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 PUNKT 6 ) PRZYSTRZYŻ PAZURY I HOP DO MEJ DZIURY badaj teren amatorze -och juz blisko panie Bosze :diabloti: gdy brak ci cierpliwości to niezapraszaj więcej takich gości :diabloti::-o Quote
Bachnach Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Doroto , żaden górol nie potrzebuje mixa Samoyeda z Akitą .? Widziałaś nowe zdjęcia jest piękny :cool3: , Libra ma wątek stulecia , nie ...wet. musi to zobaczyć! Może zaproś weta na jajko i przy okazji taki wątek :evil_lol: .... Quote
samoglow Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Punkt 7) ( z klasyka) [I]I w tym caly jest ambaras, zeby dwoje chcialo naraz :evil_lol:[/I] Jak tam Libra ;) Quote
Recommended Posts