Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Basia i Barni']ojjj kochana to będziesz miała pełne usta roboty :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote]

nie wiem, mam nadzieję, że nie tylko ja będę musiała to przełknąć :evil_lol::evil_lol::eviltong:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gameta']nie wiem, mam nadzieję, że nie tylko ja będę musiała to przełknąć :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/quote]
klub G zawsze solidaryzuje się :evil_lol:
Klub G nigdy nie opuszcza swoich członków, chyba ,że oddaje w dobre ręce :cool3:

Klub G przełknie jakoś tą sytuację i z pewnością nic nie zwróci :evil_lol:

Posted

Jesoooo

ucieklam do stajni czytajac Wasze zboczone wywody, wracam a tu dalej
sie dzieje :diabloti:

trudno mi sobie wyobrazic co zastane jutro wieczorem, jesli w ogole dostane sie do kompa (jade sedziowac na zawodach):razz:

Posted

[quote name='Dorothy']Jesoooo

ucieklam do stajni czytajac Wasze zboczone wywody, wracam a tu dalej
sie dzieje :diabloti:

trudno mi sobie wyobrazic co zastane jutro wieczorem, jesli w ogole dostane sie do kompa (jade sedziowac na zawodach):razz:[/quote]

nooo kochana to nam się nie wywiniesz :mad: my tu o nagich cycuchach na koniach a tutaj nasza członkini sędziowaniem się raczy :diabloti:
/jeszcze mi nie mów ,że koników ? :razz:
Bo w tym wypadku trzeba by było znaleźć konesera damskich piersi do jury :lol:

Posted

[quote name='Basia i Barni']klub G zawsze solidaryzuje się :evil_lol:
Klub G nigdy nie opuszcza swoich członków, chyba ,że oddaje w dobre ręce :cool3:

Klub G przełknie jakoś tą sytuację i z pewnością nic nie zwróci :evil_lol:[/quote]

Dziękuję :loveu: Na to liczyłam :multi:

A z innej beczki - jest lab - piękny, ale czsu ma niewiele :shake::
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/czarny-labradorowaty-kolo-klodzka-nie-ma-czasu-tymczas-na-wczoraj-s-o-s-144088/[/URL]

Czy któraś wie, kto jest od labów i mogła by podesłać wątek odpowiednim dogomaniaczkom ?

Posted

[quote name='gameta']Dziękuję :loveu: Na to liczyłam :multi:

A z innej beczki - jest lab - piękny, ale czsu ma niewiele :shake::
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/czarny-labradorowaty-kolo-klodzka-nie-ma-czasu-tymczas-na-wczoraj-s-o-s-144088/[/URL]

Czy któraś wie, kto jest od labów i mogła by podesłać wątek odpowiednim dogomaniaczkom ?[/quote]

zabiję cię !!!! Jak kto do cholery prezes waszego klubu :mad::mad::mad:

To ja BAsia i Barni :roll: nie nooooo już działam

Posted

[quote name='Basia i Barni']zabiję cię !!!! Jak kto do cholery prezes waszego klubu :mad::mad::mad:

To ja BAsia i Barni :roll: nie nooooo już działam[/quote]

Oooo matko :oops: W odwdzięce i przeprosinach mogę się z Tobą wymienić na wacki - jak mi przypadnie lepszy to Ci go oddam :roll:

Posted

[quote name='gameta']Oooo matko :oops: W odwdzięce i przeprosinach mogę się z Tobą wymienić na wacki - jak mi przypadnie lepszy to Ci go oddam :roll:[/quote]
ha ha ha ha ha :evil_lol::evil_lol: to było zajefajne , dobra dziewczyny spadam tymczasik załatwiać :razz:

Posted

Na czym by nie polegało, to ja się piszę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]Mam nadzieję, że 3x tego nie czyta...:roll: i Gremlin jej nie doniesie...:eviltong:[/SIZE]

Ale jakby kto zorganizował pokaz wacków, to też się piszę do sędziowania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A w ogóle, to tak sobie pomyślałam dzisiaj, że skoro Gameta odczuwa pociąg do puzderek i tym podobnych, to ja mogę jej wypożyczać do głaskania puzderka kocie...A jakby jednak było mało, to mam pełne skarbów puzderka mojego spaniela :diabloti:
Na pewno obaj panowie nie mieliby nic naprzeciw :diabloti:

Posted

Scarabe, dziękuję, ale kotów nie mogę trugać póki co, a puzderko psie mam nawet teraz pod nogami :p Co prawda puste, ale lepszy wróbel w garści niż spaniel gdzieś w Polsce ;)

Posted

A cóż to za dyskryminacja kocich puzderek? Jakieś gorsze niby? Że za małe może jeszcze, co? :mad:

I phi, a do punktu kopulacyjnego to całą Polskę gotowa jest zjechać, a do takiego spanielka nie chce...:eviltong:

Posted

[quote name='Kosmyczek Kamyczek']widze,że Basia zreaktywowała klub G, mi jak najbardziej potrzebny! Teraz natychhmiast, to gdzie i kiedy ta manifestacja z gołym biustem?:)[/quote]
właściwie to MArgo :evil_lol: alez jakże nam to było baby potrzebne.

więc jeżeli chodzi o te gołe cycuszki to w moim wypadku nie ma co pokazywac ,a równie dobrze mogę wam dać obfocić sobie plecy :roll:

Dobra statut klubu G jest gotowy teraz potrzebuję wasze zdjęcia do strony głównej - chodzi dokładnie o te syjamskie głowy - cycuszki :oops:

a i jakiegoś wacka proszę mi przesłac na pocztę ,bo koledzy obiecują ,a żaden wacuś jeszcze mi do rąk nie wpadł :roll:

Posted

[quote name='Basia i Barni']Jako ,że Gremlin jest popierany przez naszą członkinie , proszę o szczegółowy opis tego członka , oraz jego możliwości :evil_lol:[/QUOTE]
aaaatam opis.. po co nam opis.. nie lepiej, zeby zdjęcie wkleił ?? :eviltong:
[quote name='Basia i Barni']ojjj kochana to będziesz miała pełne usta roboty :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]
[quote name='gameta']nie wiem, mam nadzieję, że nie tylko ja będę musiała to przełknąć :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

:crazyeye: [IMG]http://www.forum-macierzynstwo.pl/images/smilies/e/mdleje.gif[/IMG]zemdlałam
jak wpadnie tu moderator, to lecimy wszystkie... [IMG]http://www.forum-macierzynstwo.pl/images/smilies/e/hihi.gif[/IMG] [IMG]http://www.forum-macierzynstwo.pl/images/smilies/e/smiech_histeryczny.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Margo05']Więc nie zapraszajmy modów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Basia [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/004.gif[/IMG] :loveu:[/quote]

ha ha ha nooo baaa :loveu:

proszę każdą z członkiń o sprawdzenie w swoich domowych pieleszach powyższych warunków :evil_lol:

Posted

Ależ skąd:) Mody dadzą rade, my tu sie tylko domagamy ciepła i miłości, w żadnym wypadku jakiejś perwersji :eviltong:

A moze byś zdjęcie sprzed paru lat?:)

Basia, czy plecy czy nie plecy, każde sa super:) Wiesz, że przecież nie kazdy lubi jabłuszka czu arbuziki, niektórzy lubią czeresienki, nie?:)

Posted

no nie przesadzajmy, mysle ze my obie z Basia miescimy sie w kategorii B- kuce :evil_lol: (skojarzenie bo dzis jade sedziowac konne zawody dalej)
Co powiesz Basia na kategorie kucyków w dyscyplinie posiadania biustu? :cool3:

rzucam temat co w takim razie z kategoriami wacków i uciekam na zawody, wieczorem pewnie bede miala co czytac :lol: