Anka_ZG Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 no pieszczoty tak, ale wiesz jak pies potrafi sie krecic wokol ciebie przez caly dzien zeby sie tylko z nim bawic, to czasem jest to troszke uciazliwe, bo sa tez inne rzeczy do zrobienia, trzeba ogarnac chate itp;) a ten zachowuje sie jakby był pępkiem świata, cały czas ktos musi ko lo niego skakać:shake: Ale i tak jest kochany:loveu: Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Anka_ZG napisał(a):no pieszczoty tak, ale wiesz jak pies potrafi sie krecic wokol ciebie przez caly dzien zeby sie tylko z nim bawic, to czasem jest to troszke uciazliwe, bo sa tez inne rzeczy do zrobienia, trzeba ogarnac chate itp;) a ten zachowuje sie jakby był pępkiem świata, cały czas ktos musi ko lo niego skakać:shake: Ale i tak jest kochany:loveu: No wiesz co, przecież pies JEST PĘPKIEM ŚWIATA :) Wczoraj chciałam się kimnąć popołudniu. Kładę się, zamykam oczy, a tu mnie ktoś liznął w nos. Fialka. Pieszczot się zachciało. Pomiziałam. Zamykam oczy, a ta mnie nosem. I tak dobre pół godziny, aż schowałam głowę pod koc ;P Quote
Anka_ZG Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 jbk napisał(a):No wiesz co, przecież pies JEST PĘPKIEM ŚWIATA :) Wczoraj chciałam się kimnąć popołudniu. Kładę się, zamykam oczy, a tu mnie ktoś liznął w nos. Fialka. Pieszczot się zachciało. Pomiziałam. Zamykam oczy, a ta mnie nosem. I tak dobre pół godziny, aż schowałam głowę pod koc ;P No więc wiesz o czym mówie:evil_lol: ja tez tak mam nie raz, klade sie, a ten mnie za kołdre i nie ma spania. Albo budzi mnie rano mokry, liżący mnie jezyk:cool3: ale on wie, ze pani to zawsze go wyczochra, wysciska:) Quote
Cockermaniaczka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :loveu:miziaste psiaki sa najlepsze:loveu::loveu: Quote
taxelina Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Sherry - jak to jamniki - to pies podkolderkowy, lozko i koldra to jego srodowisko naturalne. latwo sie w nocy pod koldre od razu wslizguje, jak wraca z porannego spaceru to sie dpo lozka znow pakuje i zaczyna lizac Tz.. a ten chce spac.. Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jakby się nie chciały miziać, to by smutno było bardzo :) Quote
ewelinabuck Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kropek wody nie lubi nawet kałuze omija szerokim łukiem:diabloti: ale musze go przekonac do wody...:cool3: Quote
agaciaaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Cześć:) super zdjęcia, takie jesienne :loveu: Spajkuś w całości bardzo ładnie się prezentuje! :) Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dzień dobry :) Jakieś świeże foteczki może? Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 no to dla chetnych, wstawiam c.d. foteczek z ostatniego spaceru;) Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 podejście na drzewo:cool3: na dzis to tyle;) Spajki tak mnie nastraszyl jak wlazil na te drzewo:shake: ja stoje na dole, robie im zdjęcia, nagle patrze a ten bach, skacze, niczym wiewiórka, myslalam ze serce mi do gardla podejdzie:shake: ale na szzcescie było tam miękko bo była masa lisci i nic mu sie nie stalo. Ale zaskoczyl mnie na maksa, normalnie jak wiwióra biegał po tych drzewach, a nisko az tak to nie bylo:crazyeye: Quote
Magot Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_7952_filtered.jpg Wow, ale Spajki ma śliczny ciemny kolor i dopiero teraz to widać, po trymowaniu:loveu: Taki... wiewiórowaty:diabloti: Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 no wkoncu Madzia nas odwiedzila, ale się cieszę:multi::multi: Fakt, spajkuś ma dość ciemny kolor, juz kilka osob mi to mówiło i faktycznie jak patrze na spaniele u mnie na osiedlu złote, to Spajki jest najciemniejszy:) A juz wlasnie zamierzam zamowic sobie na allegro fajny trymerek, cockermaniaczka od Negrusi polecila;) Czekam tylko az ta pani znowu wystawi na allegro, a juz z nia rozmawialam i obiecala, ze na dniach sie pokaze;) Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Helga najpiekniejszy z wszystkich jakie mam, czyli z tej całej ekipy jaka jest on sam:evil_lol: Quote
Martunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wygląda na to, że Spajki ma naturę wiewiórki. :evil_lol: Łazi i skacze po drzewach.. ^^ A jak ładnie kolorystycznie wyszły te zdjęcia razem ze Spajkim. Prawie takie same kolory. :) Quote
Helga&Ares Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_7902_filtered.jpg najpiękniejszy:loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Martunia faktycznie spajki "zlewa" się z tymi liściami:lol: ale mial ubaw jak biegal po tych drzewach;) posty znowu skacza:razz: Quote
Cockermaniaczka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :loveu::loveu:spaniel nadrzewny:eviltong::loveu:swietny jest:loveu: Quote
taxelina Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Prawie go nie widac, zlewa sie kolorystycznie! Quote
LadyK Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Wszystkie spaniele drzewa lubią :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Owczarkowa']Wszystkie spaniele drzewa lubią :eviltong: no akurat u Spajkusia dopiero sie to ujawnilo:eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 anka_zg napisał(a):no wkoncu madzia nas odwiedzila, ale się cieszę:multi::multi: Fakt, spajkuś ma dość ciemny kolor, juz kilka osob mi to mówiło i faktycznie jak patrze na spaniele u mnie na osiedlu złote, to spajki jest najciemniejszy:) a juz wlasnie zamierzam zamowic sobie na allegro fajny trymerek, cockermaniaczka od negrusi polecila;) czekam tylko az ta pani znowu wystawi na allegro, a juz z nia rozmawialam i obiecala, ze na dniach sie pokaze;) jaki? :d ..... Quote
Bartiśkowa_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jej ale piękny :loveu::loveu: http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_7952_filtered.jpg Quote
agaciaaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Złoty Spajkuś na tle złotych liści..... :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts