Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza13 napisał(a):

bardzo silna bestia, i uparata, nie puści pierwszy:cool3: a to efekt ćwiczeń mojego TZ ze Spajkusiem:razz: smieje sie ze on chcial miec pitbula, to choć ma jego namiastkę w postaci spajkusia;)
spajkuś uwielbia patyczki;)

Acctiually napisał(a):
No to fajnie się ma:)
A Ty skąd jesteś??

My jesteśmy z Zielonej Góry w woj lubuskim;)

Posted

Martinee napisał(a):
http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4917p.jpg cześć moje fistaszki co u was słychac jak praca

hej:) a u nas jakos leci pomalutku, Spajkuś ostatnio robi się pies obronny, pilnuje bardzo rzeczy które należą do pańci i nie pozwala zadnemu piskowi do nich podejsc;) i tak leci pomalutku. A pańcia wtym tygodniu ma uz bo oddałam drugą wersję pracy i czekam az sprawdzi;)

Helga&Ares napisał(a):
dzień dobry, ale tu fot:loveu:

witam:) staram się dbać w miare mozliwości o galeryjkę;)

Martunia napisał(a):
O następne foteczki. :cool3: :loveu:
Spajkunio jaki dostojny. :cool3: I jakie harce zakochanych, aż swoją dziurkę sobie znaleźli do szaleństw. :lol: :cool3:

Spajkus tę dziurkę znalazł, powiększył ją a niedobra Dumka chciała ją przejąć i mała wojna powstała;)

agaciaaa napisał(a):
Cześć:)

http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4917p.jpg jak pięknie okazują sobie miłość :evil_lol:

http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4907p.jpg przepiękne portreciki robisz!! :loveu::loveu:

no ich miłość ostatnio nabiera agresywnych barw...:razz: szczerzą zęby do siebie i o byle co się żrą, ale jak to mowią kto się lubi ten się czubi, co widac chyba na zdjeciach:cool3:;)
A portreciki uwielbiam robić, to moje ulubione zdjecia:loveu:ciesze się, że się podobają;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

Ciesze się ze sie podobaja portreciki;) miłośc pełnym pyszczkiem, prawda??:evil_lol:;)

deer_1987 napisał(a):
Eh Ci zakochani...

magda_drakkar napisał(a):

Acctiually napisał(a):
Ale Duma go podrywa:loveu:

dokładnie, to jest dzika miłość:loveu::loveu:

Helga&Ares napisał(a):
cześć kochani:loveu:

agaciaaa napisał(a):
Cześć:multi:

czesc laski:lol:

Martinee napisał(a):
część moje pracusie trzymamy kciukasy za pracee
w tym tyg nie jestesmy pracusie, odpoczywamy, bo praca się sprawdza;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ale fajne fotki zakochanych

dziekuję:loveu:

smallpati napisał(a):
Witamy ;)
Jak się piesio ma w takie upały?

hej;) piesio w takie upały snuje się po domu ospały jak ćma, mniej je, na dworze szybciej się męczy- generalnie niezabardzo mu służy taka pogoda:shake:

Posted

mało któremu taka pogoda służy, ale za to z drugiej strony to jest coś pozytywnego w tym :evil_lol: nie musisz tyle ognić za psem, bawić sie z nim i skakać bo on i tak pada ze zmęczenia :eviltong:

Moja to tylko w lesie teraz ma silę biegać, tam gdzie są drzewa i jest chłodno