panienkabubu Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4344p.jpg śłiczniasty:loveu: Quote
Anka_ZG Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 [quote name='smallpati']jemu ta czuprynka pasuje :) mojemu spanielowi tak rosła śmiesznie że robił mu się przedziałek ala Adolf Hitler :evil_lol:mnie właśnie też się ona podoba, ale jestem ciekawa jak bedzie wyglądał bez;) teraz póki taka mała to jeszcze ładnie wyglada, ale jak widze, jak niektore spaniele mają taka dużą grzywe to juz mi sie nie podoba:shake: [quote name='panienkabubu']http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4344p.jpg śłiczniasty:loveu: Dziękuję:) Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Cześć :) Często chodzicie na wspólne spacerki z Dumą? ;) http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4344p.jpg nasz przystojniaczek :loveu: Quote
NightQueen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 mnie właśnie też się ona podoba, ale jestem ciekawa jak bedzie wyglądał bez;) teraz póki taka mała to jeszcze ładnie wyglada, ale jak widze, jak niektore spaniele mają taka dużą grzywe to juz mi sie nie podoba:shake: mojemu właśnie taka duża rosła, więc wolałam ją zgolić (tzn pani fryzjerka poszła na łatwiznę i goliła, a ja jeszcze nie wiedziałam że to się wyskubuje :angryy:). Na razie ma fajną, ciekawe jak później mu urośnie ;) Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ale fotogeniczne te psiaki, a jaką ładną parę tworzą:loveu: Quote
Anka_ZG Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć :) Często chodzicie na wspólne spacerki z Dumą? ;) http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4344p.jpg nasz przystojniaczek :loveu: dosyc cześto, czasami codziennie, a czasami co 2-3 dzień;) [quote name='smallpati']mojemu właśnie taka duża rosła, więc wolałam ją zgolić (tzn pani fryzjerka poszła na łatwiznę i goliła, a ja jeszcze nie wiedziałam że to się wyskubuje :angryy:). Na razie ma fajną, ciekawe jak później mu urośnie ;) Ja wyskubuje;) [quote name='deer_1987']Dwa szczesliwe psiaki ;) pewnie ze szczesliwe:) [quote name='Patikujek']Ale fotogeniczne te psiaki, a jaką ładną parę tworzą:loveu: dziękuję:) Ale dziś przezyłam horror, musiałam jechać z rana do innej miejscowości pozałatwiać kilka spraw. Nagle dostaje smsa- PIES CHORY!!JADE DO WETERYNARZA!! Masakra, myslalam, że umre z przerazenia:( Spajkus dostał okropnego rozwolnienia, cały się trząś a z pyszczka leciała mu slina:( byłam przerazona!! na szczescie normalnie zrządzenie losu ze moj chłopak miał dzis wolne i pojechał z nim do weterynarza. Dostał 3 zaszczyki i przeszło mu. Teraz szaleje i wszystko jest dobrze. A wiece cyba od czego??Wczoraj na wieczór dałam mu niecałą połowę puszczki, innej niz zwykle- animondy. I chyba jego żołądek tak gwałtownie zareagował na te zmiane:( GłUPIA BABA ZE MNIE!!! Ale najwazniejsze ze juz jest ok:multi::multi: ale jutro jeszcze raz jade do weta, bo dzis był u innego a jutro jedziemy do naszego!!! Masakra, naryczałam się jak wół:( Teraz idziemy na spacerek z dumą, ale dziś bez szalenstw;) Quote
Martinee Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4348p.jpg co za grzywaa ;) Quote
Martunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Witam. ;) Jej, jakiego musiałaś mieć stracha! :-o Dobrze, że teraz jest z nim wszystko w porządku i jakie szczęście, że Twój chłopak akurat miał wolne! Biedny Spajkuś, musiał trochę cierpieć. :( Wymiziaj go ode mnie. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jak dobrze, że już wszystko ok. :multi: :p Chyba rzeczywiście żołądek Spajkusia źle zareagował na tę karmę. :roll: Quote
Helga&Ares Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 lomatko ale zrzadzenie losu!:-o Dobrze, że wszystko wróciło do normy...:loveu: Quote
agaciaaa Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Anka_ZG napisał(a):dosyc cześto, czasami codziennie, a czasami co 2-3 dzień;) o to super :) my nie mamy z kim chodzić :roll: Ale musiałaś mieć stracha!! Dobrze, że już wszystko ok, mam nadzieje, że Spajkuś już zupełnie wydobrzał :) Daj mu ode mnie buziaka ;) :loveu: Quote
Anka_ZG Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Dziewczyny takiego stracha jak dzis to chyba jeszcze nigdy nie miałam:shake: Ale najważniejsze, że słoneczko wróciło do zdrówka:multi::multi: tak przynajmniej mi sie wydaje...ma apetyt, nawet bardzo, ale staram sie nie dawać mu narazie za duzo jedzonka, żebytroszkę ten brzuszek odpoczął i bardzo dużo pije. Humorek też mu dopisuje:multi: poszlismy na spacerek o 17 to wrocilismy przed 21;)oczywiscie z Dumą;) wręcz dostał jakiegoś pałera po tym zdarezniu, nawet panciunia dumy zauważyła;) szalał cały czas z Dumą i nie chcial do domu wracac;) Ale i tak jutro jade jeszzce raz do weta, upewnic się czy wszystko juz ok, tak tez nam kazal przyjsc. oby nigdy wiecej takiego strachu!!!!!! Quote
Magot Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dobrze, że Spajkusiowi nie stał się nić poważnego:loveu::) Quote
Anka_ZG Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 magda_drakkar napisał(a):Dobrze, że Spajkusiowi nie stał się nić poważnego:loveu::) no nie stało się na szczescie!!! Ale wyglądało na bardzo poważnie:shake::shake: Na szcescie moje małe serduszko już się czuje dobrze, bylismy dziś u weta jeszcze i dostał jakies leki ochronne na watrobe i powinno byc git:multi::multi: Quote
Martunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witam. :hand: Jak dobrze, że już ze Spajkuniem jest wszystko w porządku. :loveu: Niezłego stracha Ci musiał napędzić. ;) No, ale za to wyszalał się pewnie ze swoja ukochaną Dumcią. :cool3: Będą jakieś foty? :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Acctiually']To dobrze że Spajkusiowi już lepiej:loveu: [quote name='Martunia']Witam. :hand: Jak dobrze, że już ze Spajkuniem jest wszystko w porządku. :loveu: Niezłego stracha Ci musiał napędzić. ;) No, ale za to wyszalał się pewnie ze swoja ukochaną Dumcią. :cool3: Będą jakieś foty? :eviltong: Też się bardzo cieszę, że juz jest dobrze!!!!!:multi::multi: A zdjęcia jeśli będą to poxnym wieczorkiem, chociaż nie obiecuje bo mam mase rzeczy do zrobienia:( Quote
taxelina Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 oj widze ze sie przypalentalo rozwolnienie, no ale juz dobrze Quote
Anka_ZG Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 żeby to wyglądało tylko na rozwolnienie to nie przezywałabym tego tak. A to rozwolnienie, cały trzesący się osłabiony pies i cieknące sople sliny z pyszczka:( coś okropnego:shake: a teraz lecimy na spacer z dumcią i spajkim;) przerwa w pracy;) Quote
taxelina Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Milego spaceru, u nas tak goraco ze dlugo sie psiakom nie chcialo byc... Quote
Izabela124. Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witanko Oj biedny Spajkus, dobrze, ze ejst juz zdrowy Quote
agaciaaa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Czekamy na fotki ;) Ciesze sie, że Spajkuś już dobrze sie czuje :loveu: Quote
Recommended Posts