Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']jemu ta czuprynka pasuje :) mojemu spanielowi tak rosła śmiesznie że robił mu się przedziałek ala Adolf Hitler :evil_lol:mnie właśnie też się ona podoba, ale jestem ciekawa jak bedzie wyglądał bez;) teraz póki taka mała to jeszcze ładnie wyglada, ale jak widze, jak niektore spaniele mają taka dużą grzywe to juz mi sie nie podoba:shake:

[quote name='panienkabubu']http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4344p.jpg
śłiczniasty:loveu:
Dziękuję:)

Posted

mnie właśnie też się ona podoba, ale jestem ciekawa jak bedzie wyglądał bez;) teraz póki taka mała to jeszcze ładnie wyglada, ale jak widze, jak niektore spaniele mają taka dużą grzywe to juz mi sie nie podoba:shake:

mojemu właśnie taka duża rosła, więc wolałam ją zgolić (tzn pani fryzjerka poszła na łatwiznę i goliła, a ja jeszcze nie wiedziałam że to się wyskubuje :angryy:).
Na razie ma fajną, ciekawe jak później mu urośnie ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Cześć :) Często chodzicie na wspólne spacerki z Dumą? ;)

http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4344p.jpg nasz przystojniaczek :loveu:

dosyc cześto, czasami codziennie, a czasami co 2-3 dzień;)

[quote name='smallpati']mojemu właśnie taka duża rosła, więc wolałam ją zgolić (tzn pani fryzjerka poszła na łatwiznę i goliła, a ja jeszcze nie wiedziałam że to się wyskubuje :angryy:).
Na razie ma fajną, ciekawe jak później mu urośnie ;)
Ja wyskubuje;)

[quote name='deer_1987']Dwa szczesliwe psiaki ;)
pewnie ze szczesliwe:)
[quote name='Patikujek']Ale fotogeniczne te psiaki, a jaką ładną parę tworzą:loveu:
dziękuję:)

Ale dziś przezyłam horror, musiałam jechać z rana do innej miejscowości pozałatwiać kilka spraw. Nagle dostaje smsa- PIES CHORY!!JADE DO WETERYNARZA!!
Masakra, myslalam, że umre z przerazenia:( Spajkus dostał okropnego rozwolnienia, cały się trząś a z pyszczka leciała mu slina:( byłam przerazona!!
na szczescie normalnie zrządzenie losu ze moj chłopak miał dzis wolne i pojechał z nim do weterynarza. Dostał 3 zaszczyki i przeszło mu. Teraz szaleje i wszystko jest dobrze. A wiece cyba od czego??Wczoraj na wieczór dałam mu niecałą połowę puszczki, innej niz zwykle- animondy. I chyba jego żołądek tak gwałtownie zareagował na te zmiane:( GłUPIA BABA ZE MNIE!!!
Ale najwazniejsze ze juz jest ok:multi::multi: ale jutro jeszcze raz jade do weta, bo dzis był u innego a jutro jedziemy do naszego!!! Masakra, naryczałam się jak wół:(
Teraz idziemy na spacerek z dumą, ale dziś bez szalenstw;)

Posted

Witam. ;)
Jej, jakiego musiałaś mieć stracha! :-o Dobrze, że teraz jest z nim wszystko w porządku i jakie szczęście, że Twój chłopak akurat miał wolne! Biedny Spajkuś, musiał trochę cierpieć. :( Wymiziaj go ode mnie. :loveu:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
dosyc cześto, czasami codziennie, a czasami co 2-3 dzień;)

o to super :) my nie mamy z kim chodzić :roll:

Ale musiałaś mieć stracha!! Dobrze, że już wszystko ok, mam nadzieje, że Spajkuś już zupełnie wydobrzał :) Daj mu ode mnie buziaka ;) :loveu:

Posted

Dziewczyny takiego stracha jak dzis to chyba jeszcze nigdy nie miałam:shake: Ale najważniejsze, że słoneczko wróciło do zdrówka:multi::multi: tak przynajmniej mi sie wydaje...ma apetyt, nawet bardzo, ale staram sie nie dawać mu narazie za duzo jedzonka, żebytroszkę ten brzuszek odpoczął i bardzo dużo pije. Humorek też mu dopisuje:multi: poszlismy na spacerek o 17 to wrocilismy przed 21;)oczywiscie z Dumą;) wręcz dostał jakiegoś pałera po tym zdarezniu, nawet panciunia dumy zauważyła;) szalał cały czas z Dumą i nie chcial do domu wracac;) Ale i tak jutro jade jeszzce raz do weta, upewnic się czy wszystko juz ok, tak tez nam kazal przyjsc. oby nigdy wiecej takiego strachu!!!!!!

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Dobrze, że Spajkusiowi nie stał się nić poważnego:loveu::)

no nie stało się na szczescie!!! Ale wyglądało na bardzo poważnie:shake::shake: Na szcescie moje małe serduszko już się czuje dobrze, bylismy dziś u weta jeszcze i dostał jakies leki ochronne na watrobe i powinno byc git:multi::multi:

Posted

Witam. :hand:
Jak dobrze, że już ze Spajkuniem jest wszystko w porządku. :loveu: Niezłego stracha Ci musiał napędzić. ;)
No, ale za to wyszalał się pewnie ze swoja ukochaną Dumcią. :cool3:
Będą jakieś foty? :eviltong:

Posted

[quote name='Acctiually']To dobrze że Spajkusiowi już lepiej:loveu:

[quote name='Martunia']Witam. :hand:
Jak dobrze, że już ze Spajkuniem jest wszystko w porządku. :loveu: Niezłego stracha Ci musiał napędzić. ;)
No, ale za to wyszalał się pewnie ze swoja ukochaną Dumcią. :cool3:
Będą jakieś foty? :eviltong:

Też się bardzo cieszę, że juz jest dobrze!!!!!:multi::multi:
A zdjęcia jeśli będą to poxnym wieczorkiem, chociaż nie obiecuje bo mam mase rzeczy do zrobienia:(

Posted

żeby to wyglądało tylko na rozwolnienie to nie przezywałabym tego tak. A to rozwolnienie, cały trzesący się osłabiony pies i cieknące sople sliny z pyszczka:( coś okropnego:shake:
a teraz lecimy na spacer z dumcią i spajkim;) przerwa w pracy;)