Anka_ZG Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko No to czekamy na relacje z nauki chodzenia w szeleczkach powiem szczerze, że narazie jest ok, nie jest to co prawda jeszcze idealne chodzenie, ale nie ciagnie tak jak na zwyklej obrozy. chyba musi sie jeszcze nauczyć w nich chodzić. a jeszcze coś wam powiem, w niedziele bylismy u znajomych co mają 2 letnią córeczke, powiedzieli żebysmy przyjechali z pieskiem, no to przyjechalismy ze Spajkusiem:) I musze wam powiedzieć ze byłam bardzo mile zaskoczona, bo Spajkus nie miał jeszcze nigdy doczynienia z tak małym dzieckiem a zachowywał się mozna rzecz ze prawie wzorowo:loveu: Mała szalała z nim jak opętana, robiła sobie z nim praktycznie co chciała a ten tylko się cieszył i co najwyżej polizał ją kilka razy po buźce, za co w nagrode od Oli dostał kilka ray do polizania lizaka i kilka ciasteczek:loveu: Było to dla nas nowe doświadczenie i mozna rzecz, że bardzo miłe:) Teraz będę spokojniejsza, że jak kiedyś zdecyduje się na dzidziulke, to że spajkuś nie zrobi krzywdy:) Trzeba tylko popracowa nad jego skakaniem, bo czasami z tej radości to boje się ze skoczy na dziecko i zrobi jakąs krzywde.Ale to jeszcze troche czasu minie zanim w naszym domku dzidziulka zagości;) Quote
Tepes Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No no cóż za opiekuńczy Spajkuś:D Daj no tu jakieś fotki:) Quote
Martunia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No ale Spajkuś się popisał. :loveu: Wzorowy chłop! ;) Tak, czekamy na foteczki. :cool3: Quote
malgooska Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Aniu wierzę w Ciebie, że uda Ci się pogodzić pracę z nauką :cool3: No proszę jaki Spajkuś jest delikatny :loveu::loveu::loveu: Czekamy na relację ze zmiany kolcztki na szelki ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 No no no jaki Spajkuś jest kochaniutki. :loveu: :loveu: :loveu: Nie to co mój diabeł, ucieka przed dziećmi w najdalszy kąt. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Witanko To Spajkuś taki jak Bobiś tylko, że na podwórku to nie za bardzo lubi dzieci, ale jak jesteśmy u rodziny z dziecmi lub oni do nas przyjeżdżają to jest grzeczny Quote
Anka_ZG Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Helga&Ares napisał(a):Kaj się podziewacie?;) kochana jak juz wczesniej mowilam, do 6 czerwca bardzo zadko bedziemy bywac na dogo, nie mam czasu porostu, bo musze sie uczyc do obrony:( Quote
agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Brawo dla Spajkunia! :loveu: wygłaskaj go ode mnie ;) Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Anka_ZG napisał(a):kochana jak juz wczesniej mowilam, do 6 czerwca bardzo zadko bedziemy bywac na dogo, nie mam czasu porostu, bo musze sie uczyc do obrony:( trzymam mocno, na pewno obronisz ;)! Quote
aneczka0106 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Fajnie, ze Spajkuś ładnie dziecię potraktował;) delikatnosć to kwestia przyzwyczajeń. Najlepiej byłoby teraz go juz nauczyć spokojnego obcowania z maluchami-nie macie jakichś znajomych co by poćwiczyć? Zulka na początku wciaż biegała za Julą, skakała, przeniegała przed nogami-teraz tylko dla asysty biegnie za nią...ale nauczyła się za młodu. Pomyslcie o tym:razz: Aniu, na pewno się obronisz;) Powodzonka! Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 jesteś:razz: daj jakieś foteczki, tak na szybko;) Quote
Anka_ZG Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 aneczka0106 napisał(a):Fajnie, ze Spajkuś ładnie dziecię potraktował;) delikatnosć to kwestia przyzwyczajeń. Najlepiej byłoby teraz go juz nauczyć spokojnego obcowania z maluchami-nie macie jakichś znajomych co by poćwiczyć? Zulka na początku wciaż biegała za Julą, skakała, przeniegała przed nogami-teraz tylko dla asysty biegnie za nią...ale nauczyła się za młodu. Pomyslcie o tym:razz: Aniu, na pewno się obronisz;) Powodzonka! no własnie ne bardzo mamy gdzie uczyć spajkiego częstszego przebywania z maluszkiem. Ja póki co nie zamierzam mieć bobasa:razz:;) Co prawda na Olcie nie skakał, ale generalnie lubi na ludzi sobie skoczyć bo tak mu się podoba, dla zabawy, dlatego boje się aby z dzieckiem nie było tak samo. A co do obrony, to nie przyjmuje innej wersji niz ta że muszę sie obronić;) Dziękuje wam wszystkim, że we mnie wierzycie:) Quote
Anka_ZG Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Martinee napisał(a):czesc fistaszki CZESC:loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Anka_ZG napisał(a):A co do obrony, to nie przyjmuje innej wersji niz ta że muszę sie obronić;) Dziękuje wam wszystkim, że we mnie wierzycie:) Obronisz się na pewno - inaczej być nie może. :thumbs: Quote
agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Przydałyby sie jakieś fotki, jakbyś znalazła chwilke :razz: Quote
taxelina Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Fajnie zobaczyc jego fotki ;) Rozumiem ze masz urwanie glowy! Quote
Anka_ZG Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 hej:)dawo nie wstawialiśmy zdjęć, wstawie kilka żebyście nie mówili, że zaniedbuje galeryjkę, ale mam wytłumaczenie;) nie są to najładniejsze zdjecia, ale przyznam sie szczerze ze przez to obronę, nawet nie mam czasu na robienie zdjec, a te wygrzebałam z naszych zpasów. Spajkusiowe zdjęcia siłacza:razz: moj tańczący kawaler:loveu: skubaniec ma ten scisk w pysku:razz: Quote
Martunia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 O jaki ze Spajkunia siłacz! :cool3: No no, takiego warto mieć przy boku. :cool3: Trzymaj się! :kciuki: Quote
Asia & Ginger Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4993p.jpg Widzę, że Spajkuś już się pozbył szczenięcegu puszku. :cool3: Cudnie się błyszczy. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anka_ZG Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i281.photobucket.com/albums/kk210/Ania_ZG/IMG_4993p.jpg Widzę, że Spajkuś już się pozbył szczenięcegu puszku. :cool3: Cudnie się błyszczy. :loveu: :loveu: :loveu: jeszcze troszeczkę ma;) A fakt, i sierściuszek jego nabiera połysku:) Quote
Recommended Posts