Jump to content
Dogomania

Spajki (cocker Spaniel Angielski), Moje Złote Szczęście :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to by było na tyle na dziś.
Narazie na szczescie nie mam zabardzo czasu myslec o braku pracy, bo mam teraz troche nauki, jako że egzaminy się zblizają. No ale szukać roboty cały czas trzeba. Ale obiecuje poprawe w moich odwiedzinach waszych galerii niebawem:oops: Prosze o wyrozumiałość;)

Posted

Dobry
Najlepszego w 2009 roku życzymy :loveu:

Kurcze jaki on skoczny :crazyeye: kangur :evil_lol:

Jak masz dobrze, po lesie pochodzisz :loveu: u mnie bunt zrobili w domu i nie chcą mnie nigdzie zawozić, a las mam troszkę daleko, ale zrobię prawko i sama będę się wozić z Moli po lasach :diabloti:

Posted

witam wszystkich. U nas jakoś leci pomalutku, ale spajkusiowa łapcia jest chora:-( jakaś Cysta ropna mu wyrosła na łapci, a przynajmniej to podejrzewa wetka. Dostał dziś zaszczyk, tabletki, maść. W poniedzialek mamy się pokazać czy jest lepiej, bo jeśli nie bedzie to tzreba będzie usunąć to chirurgicznie:-( Oby było lepiej bo chciałabym uniknąć cierpienia dl spajkusia, no i znowu kolosalnych kosztów, bo to ponoć wynioslo by około 150 zł:shake: A do tego jeszcze wczoraj spajkuś stoczył walke, bo pies się na niego rzucił, Golden:shake: Niby nic się nie stało, ale musiał nadepnąć na chorą Spajkusiową łapcie, bo biedactwo kulał później:shake: To prawda ze nieszczescia chodzą parami...
A ja zmyam niedługo do szkoły bo 0d 15.00 mam 2 egzaminy, trzymajcie kiuki! papa

Posted

biedaczek, mój pies ten starszy (Tacyt) jak miał 3 miesiące dostał szczepionkę brudną igłą i zrobił mu się ogromny ropień. Usunął mu go dr wet. w Katowicach na żywo bo był za młody na narkozę brrrrr straszne to było. Tacytek darł się na całą klinikę jak dr. mu obcinał tego ropnia, założył 2 szwy. Bardzo szybko się zagoiło. Także jeśli jest to do wycięcia to lepiej nie zwlekać im szybciej tym lepiej.

... a myslalam ze wszystkie goldeny to takie ciapy, bo te ktore znam to stary Tacyt potrafi polozyc na lopatki :lol::evil_lol:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):
biedaczek, mój pies ten starszy (Tacyt) jak miał 3 miesiące dostał szczepionkę brudną igłą i zrobił mu się ogromny ropień. Usunął mu go dr wet. w Katowicach na żywo bo był za młody na narkozę brrrrr straszne to było. Tacytek darł się na całą klinikę jak dr. mu obcinał tego ropnia, założył 2 szwy. Bardzo szybko się zagoiło. Także jeśli jest to do wycięcia to lepiej nie zwlekać im szybciej tym lepiej.

... a myslalam ze wszystkie goldeny to takie ciapy, bo te ktore znam to stary Tacyt potrafi polozyc na lopatki :lol::evil_lol:

No jeszcze nie wiadomo czy do wyciecia, w przyszlym tygodniu bedzie moze wiadomo. Jesli to faktycznie cysta to powinno obyć się bez cięcia. A co goldenów to niestety ja nie pierwszy raz trafiłam na takiego agresora:shake: a najdziwniejsze to jest to, że to młody pies, około roku:shake:

Posted

Magda&Bloom napisał(a):

O matko! :-o
A nie mógł dać chociaż znieczulenia miejscowego?
To chyba jakiś wet-rzeźnik był. :shake:
Ten od szczepienia też zresztą nie lepszy. :shake:

Spajkusiowi dużo zdróweczka życzę. :kciuki: :kciuki: