patch75 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 mam watpliwosci, bo wszyscy wiemy, jak ciezko znalezc DT, ale tzreba probowac:shake: Quote
patch75 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 malagos napisał(a):oby sie udała ta rozmowa koleżanki z mamą... od koelzanki na razie nie otrzymalam odpowiedzi, pewnie zobacze ja dzis na spotkaniu, to powiem pozniej co i jak. Mam wiesci dobre! Otoz dzis pojechalam do schroniska i pierwsze moje kroki skierowalam do gabinetu pani Dyrektor i juz zaczelam wypowiadac pierwsze zdanie, gdy zobaczylam psa wstajacego z poslanka i idacego ku mnie-i to byl Fluffy vel. Kasztan (tak nazwala go Pani dyrektor). Fluffy bedzie teraz mieszkal w biurze i gabinecie weterynarz, z ktora rozmawialam i ktora powiedziala, ze pies zupelnie sie zmienil odkad zamieszkal w srodku i mzoe sobie swobodnie po schronisku chodzic. I to prawada-coraz lepiej chodzi, troche sie chwieje jak sie zalatwia, ale dzis rzucil sie w pogon za kotem i biegl tak szybko, ze nie moglam za nim nadazyc:lol: teraz Fluffy ma kontakt z ludzmi, robic co chce i non stop dostaje papu, zeby przytyc:loveu: dziekujemy Pani dyrektor, wet i komukolwiek, kto umzoliwil mu lepszy byt. jego oczka wygladaja tez lepiej, nie lzawia, nie ropieja i dzieki temu spojzrenie Fluffy'ego odmlodnialo! Nich tylko przytyje, jak bedzie cieplje, wet powiedziala, ze go leczniczym szamponem porzadnie wyszoruje:loveu: A jak mnei zobaczy, to zaczyna piszczec i wyc, zeby tylko ze soba go wszedzie zabrac, musze posuwac sie do oszustw, aby mu jakos zniknac z oczu i zeby za mna ze schonu nie wyszedl:loveu: Quote
patch75 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 kolezanka powiedziala mi, ze nici z DT, bo jej brat zdecydowal sie, ze wezmie sobie rasowca-labradora:-(:-(:-( strasznie zal mi bylo opuszczac dzis schronisko, bo Fluffy wybiegl za mna do bramy, musialam sprawic, aby zniknac mu z oczu, schowalam sie w samochodzie, a on stal, spuscil ogon i rozgladal sie zupelnie zdezorientowany:-(moj Tz specjalnie dzis przyjechal do schronu aby go zobaczyc, jak wydobrzal Quote
patch75 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 nawet podobno juz sobie lap tak nie wylizuje, to jest taki psiak, ktory blyskawicznie potrafi 'zareagowac' na zainteresowanie ze storny czlowieka, jak on wcozraj stal pod brama i sie za mna rozgladal:shake: serce sie krajalo:shake: Pani dyrektor powiedziala, ze psiak nie jest upierdliwy. ze sobie tylko spokojnie w biurze lezy:loveu: ma wspanialy charakter:loveu: Quote
patch75 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 fluff/kasztan na: http://www.subasta.pl/item.php?id=179436 Quote
Jagoda1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ode mnie ma ogłoszenia w dwukropek, gazeta.pl. gratka, psy.pl Quote
patch75 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Jagoda* napisał(a):Ode mnie ma ogłoszenia w dwukropek, gazeta.pl. gratka, psy.pl dziekujemy;) Quote
patch75 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 widzicie te ranke na drugim zdjeciu na lapie? juz mu sie pewnie zaczyna goic, to jedna z ran od wylizywania; ale on sliczniutki:loveu::loveu::loveu:jak on mi zapadl w sercu:loveu::loveu::loveu:dziekujemy za fotki, przydadza sie do ogloszen;) Quote
Jagoda1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kolejne allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327671332 Quote
patch75 Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 za allegro juz dizekowlaismy, ale podziekujemy jeszcze;)niech znajdzie domek, ja mu dam wyprawke, zawioze go gdzie trzeba, wykapie, tylko niech znajdzie domek... Quote
Jagoda1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 patch75 napisał(a):za allegro juz dizekowlaismy, ale podziekujemy jeszcze;)niech znajdzie domek, ja mu dam wyprawke, zawioze go gdzie trzeba, wykapie, tylko niech znajdzie domek... Nie dziękuj, to mój "psi" obowiązek...;) Quote
Jagoda1 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dziś poznałam "Brunecika". To wspaniały zagladający w oczy, drepczący za człowiekiem, psiak. Będzie pięknym i wiernym psem. Zupełnie nie widać, że utyka. Quote
patch75 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 nie, jak juz pisalam, on zdrowieje z dnia na dzien, ale to kontakt z czlowiekiem i mozliwosc ruchu tak na niego ddziala, on jest cudowny:loveu::loveu::loveu: troche sie jeszcze chwieje przy zalatwianiu potzreb;)albo moze juz nie, zobaczymy pewnie jutro Quote
Ania_i_Kropka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dzsiaj Kasztanek cały dzień chodził za Panią Dyrektor. Moja Zuzia karmiła go ciasteczkami. Kasztanek był bardzo delikatny. Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Łagodny, poczciwy, lubi dzieci (bez ciasteczek też?;)), szuka dobrego człowieka. Quote
patch75 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzsiaj Kasztanek cały dzień chodził za Panią Dyrektor. Moja Zuzia karmiła go ciasteczkami. Kasztanek był bardzo delikatny. wczoraj nowa ciocia wyprowadzila go na spacer, nie chcial isc, ciagle ogladal sie za mna:loveu: on strasznie szybko sie przywiazuje Quote
Jagoda1 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 To taki psi ideał, zupełnie nie rozumiem, dlaczego go nikt go do tej pory nie szukał...:shake: Quote
patch75 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 nie mam pojecia, moze starszy pies sie znudzil:shake: jest wspanialy, to prawda, wyjatkowy, taki przylepiasty i przytulasny. wiecie, co zauwazylam-je normalnie z miski, a jak, ale smakolyka np. z podlogi nei wezmie, tylko z reki! dopiero jak mu podam z reki, wezmie:lol: Quote
Jagoda1 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Czyli to taki facecik, co to "je z ręki"...;) Quote
patch75 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 dokladnie!:lol: taki latwy facecik i do rany przyloz:loveu: Quote
patch75 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Fluffy wrocil do klatki, gdyz miedzy nim a Georgem z biura byl konflikt:-(wyszedl dzis na spacerek razem z Lusia i dwoma innymi psiakami, chodzi juz nromalnie, boiega i nawet skacze przez krzaczki jak gdyby nic Quote
Recommended Posts