Jump to content
Dogomania

Fluffy OKALECZA SIE!DT potrzebne!W nowym domu w Szczytnie!!!

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patch75 napisał(a):
slodziutkie zdjecie, jak sie czuje Fluffy/Kasztanek?przytyl troszke?

Kasztanek czuje się dużo lepiej. Troszeczkę przytył. Jest dużo weselszy. Całymi dniami łazi za Panią dyrektor po całym schronisku.

Posted

patch75 napisał(a):
to ona luzem sobie chadza? nie w klatce? dziekujemy za allegro:loveu: on to taka straszna przylepa jest, straszna:)

Kasztanek chodzi luzem. Powoli dogadują się z Dżordżem. Ich relacje wyglądają tak: Ja nie widzę ciebie, ty nie widzisz mnie i wszyscy są szczęśliwi.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Kasztanek chodzi luzem. Powoli dogadują się z Dżordżem. Ich relacje wyglądają tak: Ja nie widzę ciebie, ty nie widzisz mnie i wszyscy są szczęśliwi.

no to mnie teraz na prawde rozsmieszylas:lol::lol::lol: smieszne sa te chlopaki, ale ciesze sie, ze udalo im sie dogadac jakos, bo kasztan poza klatka blyskawicznie dojdzie do siebie

• 2 weeks later...
Posted

dzis otrzymalam dziwny telefon od kogos zainteresowanego Kasztanem/Fluffy'm, pod koniec rozmowy domyslilam sie, ze to bylo dziecko pytajace do ktorej schronisko jest czynne i czy psiak jest wciaz do adopcji

• 2 weeks later...