Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu koleżanka mi tu podpowiada że mogły się zrobic przetoki..
i niestety trzeba reoperować albo sączki sie wkłada...

• 3 weeks later...
Posted

Długo mnie tu nie było...ale czas ucieka przez palce. Kuba troszkę pochorował, potem Komunia, biały tydzień i tak zleciało. Z Tusiakiem dobrze, okazało się że był jeszcze ropień, ale się wchłonęło wszystko i jest dobrze. Tuśka radosna, zadowolona. Tyje - już ok 6,5 kilo do przodu. Wygląda ślicznie:) W przyszłym tygodniu podrzucę Sandrze zdjęcia. Pozdrowienia dla cioteczek z dogo...

Posted

lewandosia napisał(a):
Długo mnie tu nie było...ale czas ucieka przez palce. Kuba troszkę pochorował, potem Komunia, biały tydzień i tak zleciało. Z Tusiakiem dobrze, okazało się że był jeszcze ropień, ale się wchłonęło wszystko i jest dobrze. Tuśka radosna, zadowolona. Tyje - już ok 6,5 kilo do przodu. Wygląda ślicznie:) W przyszłym tygodniu podrzucę Sandrze zdjęcia. Pozdrowienia dla cioteczek z dogo...

Cieszę się, że już wszystko dobrze z Tusiakiem :loveu:
Dużo zdrówka życzę Kubusiowi :loveu:
I rzecz jasna czekam na zdjęcia do wklejenia :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

cześć kobietki. u nas troszkę zamieszania. caly czas mam problemy z Kubusiem - wciąż te niewyjaśnione bóle głowy. poza tym.... uwaga!!!! Tuska miala cieczkę!!!myślalam, że po sterylizacji nie będzie rui, ale jednak. Pod koniec rui wdał się dodatkowo stan zapalny, zaczęla wysoko gorączkować. Początkowo myślalyśmy że to po kleszczu - objawy prawie identyczne. Jednak objawy po podaniu leków nie ustąpiły. Tusia miała zrobione usg i badania krwi. Bardzo dużo leukocytów - ok 30 tyś. W usg nic nie wyszło. Wprowadzono jej znów antybiotyk- sama jej podaję zastrzyki - żeby nie obciążać jelit. Przyjęła 5 i jeszcze 5 czeka,\. Ale poprawa od razu. Znów jest radosna, szczęśliwa, apetycik dopisuje.

• 3 weeks later...
Posted

Nie miałam jak podesłać Ziutce zdjęć. Sajgon u nas, za Sajgonem:) Teraz mamy ospę...
Ale u Tusiaka wszystko jak najlepiej. Stan zapalny minął. Je jak się patrzy, dużo biega, jest radosna bardzo. i uwaaagaaaaa - waży 27,5 kilo. Koniec tuczenia Tuśki:) Wygląda świetnie, zdjęcia po weekendzie:)

Posted

lewandosia napisał(a):
Nie miałam jak podesłać Ziutce zdjęć. Sajgon u nas, za Sajgonem:) Teraz mamy ospę...
Ale u Tusiaka wszystko jak najlepiej. Stan zapalny minął. Je jak się patrzy, dużo biega, jest radosna bardzo. i uwaaagaaaaa - waży 27,5 kilo. Koniec tuczenia Tuśki:) Wygląda świetnie, zdjęcia po weekendzie:)

Walczcie kochana z tą ospą, nie dajcie się :mad:
Toś utuczyła Tusię, że ho ho :evil_lol:
Czekam na foteczki.....z niecierpliwością :loveu:
Trzymajcie się ciepło, buziaki :buzi:

Posted

Staramy się, ale mała dość źle ją znosi. Marudna strasznie:( Za to co do Tuśki, to mam wrażenie, że kłopoty z jedzeniem skończyły się jak wyczuła, że jest w końcu u siebie. Ale początkowo dała nam w kość!!:) Nie powiem, bardzo towarzyska jest. Nie jada sama. Trzeba przy niej posiedzieć:) ale za to micha do czysta wylizana, aż miło:) Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkie cioteczki:)
W końcu udało mi się połączyć ze stronką, jakieś problemy mialam. U nas wszystko ok. Tusiak tryska zdrowiem i energią. Uwielbia długie spacery - pola i lasek to jej żywioł. Biega luzem, zawsze wraca jak się ją woła. I nie tylko... cząesto przyleci tylko , sprawdzi, trąci nosem w rękę i biegnie dalej. Uwielbia zabawy z dzieciakami, gania za piłką jak szalona. W ogóle jest fajnie. Szczęśliwi jesteśmy, że jest u nas:) A poza tym czekamy na obiecane odwiedziny...Ziutka???? Beka?????
Buziaki

Posted

lewandosia napisał(a):
A poza tym czekamy na obiecane odwiedziny...Ziutka???? Beka?????
Buziaki

Tylko troszkę wolnego czasu znajdę i rzecz jasna wpadam :diabloti: tak jak rozmawiałyśmy :loveu:
A ja czekam na foteczki Tusiaka to powklejam :cool3:

A jak zdrowie Kubusia ???

Posted

lewandosia napisał(a):
Mój syn chyba ma jakąś fobię szkolną. Od początku wakacji bóle głowy jak ręką odjął. A zdjęcia porobię i wyślę. Pa... Buziaki

moje córki dla odmiany zawsze brzuchy bolały:evil_lol: