Zmysł Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 warto czekać i warto być grzecznym Quote
Kara. Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Mówisz??? A jak to ma się do tego: Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować, że się nie grzeszyło:evil_lol: albo: Grzeczne dziewczynki idą do nieba a te niegrzeczne tam gdzie chcą:evil_lol: Quote
tomcug Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kara. napisał(a):Mówisz??? A jak to ma się do tego: Lepiej grzeszyć i żałować niż żałować, że się nie grzeszyło:evil_lol: albo: Grzeczne dziewczynki idą do nieba a te niegrzeczne tam gdzie chcą:evil_lol: Kara ma na wszystko odpowiedź. Niegrzeczna dziewczynka. :evil_lol: Quote
Kara. Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Zatkło mnie:crazyeye: Z radości:lol: Fajne one są:loveu: A gdzie trzeci??? Quote
Kara. Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Na początku były trzy:roll: Czy ja coś przegapiłam:oops: Ja mam sklerozę:oops: Quote
Zmysł Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Kara. napisał(a):Na początku były trzy:roll: Czy ja coś przegapiłam:oops: Ja mam sklerozę:oops: haha, żartowałem. Masz rację oczywiście - były trzy, ale Figielek został przeniesiony do zaprzyjaźnionego DT, tam w ogóle nie mam dostępu. A zostały Fari i Frascati Quote
Kara. Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 :mdleje:Ufff A już zaczynałam zamawiać wizytę u geriatry:roll::evil_lol: Quote
tomcug Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Piekna dama z suni się zrobiła. Czekamy na zdjęcia Frascati i .........nie pamiętam, jak wabi się samczyk. :oops: Quote
Zmysł Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 tomcug napisał(a):Piekna dama z suni się zrobiła. Czekamy na zdjęcia Frascati i .........nie pamiętam, jak wabi się samczyk. :oops: na poprzedniej stronie są zdjęcia Fari i Frascati. Figielka nie mam Quote
tomcug Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Zmysł napisał(a):na poprzedniej stronie są zdjęcia Fari i Frascati. Figielka nie mam No to muszę się zebrać i poogłaszać sunie. Jaki kontakt podawać, bo już zupełnie zapomniałam. Ile miesięcy teraz mają? Quote
Zmysł Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 tomcug napisał(a):No to muszę się zebrać i poogłaszać sunie. Jaki kontakt podawać, bo już zupełnie zapomniałam. Ile miesięcy teraz mają? kontakt do p.Joanny 507 132 363 Quote
tomcug Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Nie mogę się napatrzeć, jakie piekne sunie wyrosły. :loveu: Quote
Recommended Posts