Zmysł Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 a ten wątek w Twoim podpisie to tak w skrócie o czym jest? Quote
Kara. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :crazyeye::hmmmm::PROXY5::evil_lol: To moje całkiem prywatne zdanie:evil_lol: Tylko jakimś cudem mi się podlinkowało do Starachowickiego wątku:crazyeye: Nie dość, że tożsamość mi zabrali i nie chcą oddać, to jeszcze podpis się... ten tego no...psuje:angryy: Quote
Zmysł Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Kara. napisał(a)::crazyeye::hmmmm::PROXY5::evil_lol: To moje całkiem prywatne zdanie:evil_lol: Tylko jakimś cudem mi się podlinkowało do Starachowickiego wątku:crazyeye: Nie dość, że tożsamość mi zabrali i nie chcą oddać, to jeszcze podpis się... ten tego no...psuje:angryy: no właśnie, tak sobie czytałem ten wątek i nie rozumiałem. ale kładłem to na karb mojej głupoty, doszukując się jakiejś głębszej myśli Quote
Kara. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Co Ty tak ciągle z tą swoją głupotą:mad: Ale wiesz jakbyś przebrnął przez tą setkę stron to ten cytat nawet by był akurat, bo się tam pomagaczki ostro pożarły:shake: To jest myśl. Podlinkuję sobie do jakiegoś tematu i może kogoś zainteresuje. Tylko jaki wybrać:roll: 90% wątków pasuje:-( Już wiem:multi: Wezmę sobie ślicznego pokrakę:-( Quote
Kara. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Aż się muszę podzielić tą dobrą wieścią:evil_lol: Odzyskałam swój profil:multi: Quote
Zmysł Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Kara. napisał(a):Co Ty tak ciągle z tą swoją głupotą:mad: Ale wiesz jakbyś przebrnął przez tą setkę stron to ten cytat nawet by był akurat, bo się tam pomagaczki ostro pożarły:shake: To jest myśl. Podlinkuję sobie do jakiegoś tematu i może kogoś zainteresuje. Tylko jaki wybrać:roll: 90% wątków pasuje:-( Już wiem:multi: Wezmę sobie ślicznego pokrakę:-( w sumie faktycznie można strzelać na ślepo i pasuje Quote
Zmysł Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Kara. napisał(a):Aż się muszę podzielić tą dobrą wieścią:evil_lol: Odzyskałam swój profil:multi: Brawo. Gratulacje Quote
Zmysł Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Wystawiłbym na Twoją cześć "Tożsamość Bourne'a", ale już wcześniej sprzedałem:shake: Quote
tomcug Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Podniosę wątek. O psiaki z pewnością nikt nie zapytał. :shake: Quote
Kara. Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zmysł napisał(a):Wystawiłbym na Twoją cześć "Tożsamość Bourne'a", ale już wcześniej sprzedałem:shake: :loveu::loveu::loveu: Nawet ją czytałam:lol: Quote
tomcug Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ładną mamy pogodzę. Witam was, pieski bezdomniaczki. :-( Quote
tomcug Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Te sunie nikogo nie zainteresują? Przecież są naprawdę urocze. Quote
Zmysł Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Jutro - wtorek 4 listopada, o godz.18.40 w Telewizji TVP INFO(dawny WOT) w paśmie programów lokalnych będzie reportaż o Fundacji Maja z Zielonki. Quote
Recommended Posts