Reno2001 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Bardzo się cieszę. Kibicowałam mu od poczatku. I sie udało :multi::multi::multi:!!! Quote
nona_s Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale super:loveu::lol::loveu::lol: Konie, duży ogród, będzie miał co zaganiać nasz borderek. A w którą stronę za Wrocławiem mieszka, a może znacie nazwę miejscowości?może gdzieś blisko mnie... Quote
Rottie Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dobre pytanie nona s ;-) Ja mieszkam 25 km od Wrocławia na płn-wsch, jeżeli Jakops ma dom w tym kierunku kto wie czy go kiedyś nie zobaczę (warto wierzyć w cuda :D). Quote
Negri Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Podawała dziewczyna nazwę większej miejscowości koło której są... coś na s... Strzelin Strzegom nie mam pojęcia.... A info jest takie że psiak ma się świetnie :loveu: Cała rodzina się w psie zakochała. Chodzą na spacery jeszcze na smyczy by nie uciekł :evil_lol: Na razie obszczekuje konie ale powoli się przyzwyczaja :) No ogólnie wszyscy happy. Oto zdj. 2 w stajni a 1 na spacerku :multi: Quote
Rottie Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Super wieści! :D Miło, że nowi właściciele jak na odpowiedzialnych ludzi przystało poinformowali Cię o stanie psiaka po adopcji :) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś dowiemy się coś o nim.. Quote
Koperek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Po minie widać, że lekko zdezorientowany i niepewny:p, ale fajnie tam będzie miał, więc chyba szybko mu przejdzie! :multi: :lol: Quote
Negri Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Wiesz on tam jest dopiero 2-3 dzień ;) To ma prawo być zagubiony, ale zadomowi się :) Quote
Daga&Maks Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 jeszcze trochę i nie będzie taki zagubiony Quote
nona_s Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 o kurcze, ja jestem ze Strzegomia:lol: to może mam Jacobsa pod nosem. jeśli tak to na pewno go spotkam i zdam wam relacje:lol: Quote
Alhaja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 prawie po roku znalazłam w necie wątek o Jakopsie, nie sądziłam, że poszukiwanie mu nowego domu było zorganizowane aż na taką skalę:eviltong: no to wklejam kilka fotek Jakopsa, nie wszystkie są aktualne, jest sporo z wakacji. Jakops faktycznie ma coś z border collie, tyle, że on nie zagania a rozgania konie wprowadzając zamieszanie na pastwisku, jakoś szczególnie upodobał sobie źrebaki. Dopiero we wrzesniu stracił jądra :) Sypia ze mna w łózku, siada wszystkim na kolana jak dziecko i czasem mam wrażenie, że jest bardziej człowiekiem niz psem :P to zdjęcie zrobione zostało zaraz po tym jak wysiadł z samochodu i po raz pierwszy poszedł zwiedzać stajnię. Jakops na wycieczce na Gromnik gdybym widziała, że istnieje taki temat na forum to wkleiłabym jego zdjęcia od razu po tym jak go przywiozłam :) Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Alhaja super, że jesteś!:multi::multi::multi: Jak to dobrze zobaczyć Jakobsika zadbanego, wyczesanego, odkarmionego, spokojnego i uśmiechniętego!:loveu: Prosimy o duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fotek :) Quote
Alhaja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jakobs ma mnóstwo zdjęć, także jutro przeglądnę płyty i powklejam na forum :) Od tego czasu, kiedy przywiozłam go do domu, bardzo się zmienił z wyglądu, poprawiła mu się sierść, jest tak delikatna, że czasem myślę, że on ma włosy a nie sierść. Teraz na zimę przytył dlatego dostał ksywę Gruby :D Śpi tylko ze mną, na spacer też wychodzi tylko ze mną, inaczej się nie załatwi jak należy :eviltong: no i sporo osób mówi, że jest rozpieszczony, ale jak go nie rozpieszczać... muszę mu wynagrodzić jakoś te wszystkie miesiące spędzone w schronisku :) Quote
Alhaja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jakobs ze swoją dziewczyną Torą... Jakobs zamiast zaganiać sam jest zaganiany Quote
Daga&Maks Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 jak wspaniale widzieć go takiego szczęśliwego :loveu: Quote
Negri Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Alhaja witam na dogo ;) to ja Ci psiaka w schronie wyciągałam kojarzysz :evil_lol: Quote
Bewarka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wspaniale :multi: Widać na fotach, jaki jest szczęśliwy :loveu: Quote
Alhaja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Negri pamiętam, pamiętam :) w ogóle to całkiem przypadkiem znalazłam to forum i temat o Jakobsie, chciałam zobaczyć czy jeszcze gdzies w necie są jego ogłoszenia. Szukając psa w schronisku bardzo chciałam znaleźć owczarka niemieckiego długowłosego, najlepiej suczkę, albo jakiegos mieszańca z owczarkiem, byle z długą sierścią, zupełnie nie wiem dlaczego zwróciłam uwagę na Jakobsa, ale nie żałuję, bo drugiego takiego psa nie ma :) coś miał chyba w tych swoich oczach :) Póki co nie mogę wziąć drugiego psa, ale jesli tylko będę miała możliwość to wezmę jakiegoś kolegę, albo koleżankę dla Jakobsa, chociaż na brak znajomych nie narzeka chyba :) ale tak naprawdę to jeszcze chyba nie widziałam tak łagodnego i przyjaznego psa. Jest indywidualistą i czasem chodzi własnymi ścieżkami, ale jest oddany jak nikt inny, i dobry z niego budzik, 7.30 to max ile moge pospać, potem Jakobs atakuje, nie szczeka tylko liże a jeśłi to nie pomaga wchodzi i kładzie się na mnie :D Regularnie śledzę twoją stronę i stronę schroniska, znam już chyba wszystkie psy i tylko oznajmiam Jakobsowi czy jakis jego kolega znalazł juz nowy dom :D poszperam jeszcze po płytach to wkleje kilka zdjęć. Quote
Negri Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Super :lol: mi ten pies też bardzo zapadł w serce i nawet nie wiesz jak się ciesze że ma tak wspaniały domek:loveu: lepiej trafić nie mógł:loveu: Quote
Guest zarzarrosa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jakuś to jest lizus i leniwiec :) oto jak zagania konie :) YouTube - na pastwisku PS: ja jestem koleżanką Alhaji i zostałam w temacie przedstawiona kilka stron dalej jako jej siostra :D Quote
Recommended Posts