Rottie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Aż żal skręca, że tak wspaniały pies nie napotkał choćby zainteresowanej nim osoby... :( Uwierzcie mi, że gdyby mi tylko warunki pozwalały nie zastanawiałabym się dłużej.. Quote
Joy106 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Biedactwo :-(. I nikt go nie chce?! Nie do pomyślenia :shake:. Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry dom. Wkleję te sygny na parę for (te która zrobiła Rottie). Quote
nona_s Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 super,że coś się zaczęło dziać w wątku naszego Borderka.im więcej nas ,tym większe szanse na domek. do góry śliczny! Quote
oti Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Do góry!! jeśli by był jakies troszcke mniejszy banerek to chętnie wkleje ;] Quote
nona_s Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 dlaczego takie cudo tak długo czeka:placz:??? Quote
Negri Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Jutro będę w schronie to zobacze co i jak :roll: Quote
Rottie Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Czekam niecierpliwie na zdjęcia lub po prostu wieści ;-) Napisałam notkę na swoim blogu dotyczącą Jakopsa. Ktoś zaoferował wstawienie bannera do podpisu na jakimś psim forum. Quote
Negri Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Dzięki za pomoc :loveu: Zobaczę jutro co u psiaka Quote
Caffe Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ależ wspaniały! Gdybym tylko mogła, pojechałabym po niego na drugi koniec Polski, ale... Hop do góry, po domek! Quote
Rottie Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dzięki za zdjęcie, ciekawa jestem jak psiak się miewa ;-) Chudnie czy jakoś znosi ten pobyt w schronisku? Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jest w spokojnym boksie;). Źle mu nie jest- nie chodzi pogryziony, ma kolegów do zabawy, budę dla siebie. Fajne ma futerko, tzn. nie kołtuni się mimo, że czesania nie ma! Tylko człowieka mu brak:-(. Jak podchodzę do krat, żeby zrobić mu zdjęcia to nijak w całości go nie obejmę, bo zaraz przy furtce stoi:shake:. Dlatego zawsze zdjęcia łebka:eviltong: Brać, nie gadać!:lol: W końcu fotosik zaczął normalnie chodzić: Quote
Rottie Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dobrze powiedziane "Brać, nie gadać" ;-) Gdybym tylko mogła.. ah takie gdybanie.. Mam czas i warunki, marzę o drugim psie, więc postaram się zagadać do rodziców w tym kierunku. Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hi hi hi:lol: Podejrzewam, że się nawet nie spodziewają! :evil_lol: Quote
Recommended Posts