malagos Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A ja nie zdążyłam pójść na pocztę :oops: Bardzo sie cieszę, to zakończenie historii jak z bajki :multi: Quote
Poker Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dopiero trafiłam na ten wątek i mało się nie poryczałam z radości :multi::multi::multi: lepiej się zdarzyć nie mogło :lol: Quote
zasadzkas Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Kochani! Na suczkę wpłynęło 210 zł :crazyeye: Chcę przekazać te pieniądze na jakąś bidę w potrzebie. Proszę o pomoc w znalezieniu takiej, bo ostatnio krótko bywam przed komputerem. Quote
zasadzkas Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Cóż, pieniędzy nie przekazałam, nową sunię znalazłam i dzięki temu, że były na koncie, mogłam pomóc. Mam nadzieję, że znajdzie szybko jakiś dobry dom. Nie musi tak szybko jak ta poprzednia, bo to był jednak wyczyn. Tutaj jest jej wątek i rozliczenie finansów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111509 Quote
Recommended Posts