beam6 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 10 kwietnia Dziewczynom grozi odwiezienie do schronu !!!!!!! Panny drugi miesiąc przebywają w płatnym DT i nie mogą znaleźć domu. Prosimy o pomoc. Sytuacja finansowa Stowarzyszenia dramatycznie się pogorszyła i poprostu nie stać nas na dalszy ich pobyt w płatnym DT. Pomóżcie znaleźć DS lub DT. Same nie damy rady. Jesteśmy maksymalnie zapsione i spłukane. Dogo - ratuj ! Mogłabym napisać, że biedne, że bezdomne, że ze schroniska ale .......... tak nie napiszę :lol: Bo było to tak: pewnej soboty, nie tak dawno, do schroniska w Ostrowii pojechały pewne Ciotki. Pojechały i zobaczyły w boksie nowe, duże kłębowisko szczeniorków. Na tyle duże, że nie było możliwości zabrać wszystkich. Wybór był trudny a w końcowym efekcie los na loterię "Szczęśliwe życie" wygrały dwie Pannice w wieku 3 miesięcy: Tosia :loveu: i Pysia :loveu: Panny są w domu tymczasowym w Warszawie. Dziewczyny są pełne energii, wesołe i zdrowe. Odrobaczone, odpchlone, zaszczepione już pierwszy raz. Siusiające na pieluszkę. Oswojone z kotami (3 szt) i zaprzyjaźnione z Maszą (starsza sunia rezydentka). Jednym słowem cud, miód i orzeszki. Teraz od nas wszystkich zależy czy są to losy wygrywające główną nagrodę. Szukamy odpowiedzialnych i kochających Człowieków :lol: W miarę możliwości szybko :evil_lol:. Im szybciej Panny wydamy tym szybciej Ciotki wezmą kolejne 2 losy na loterię i pojadą po następnych szczęśliwców. Quote
ludwa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Halo, halo, gdzie ta kolejka wystających pod oknami po suczynki.... Już mnie oponki swędzą żeby po kolejne skarby jechać.... Samochód mi się zastoi Quote
gdgt Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 3 miesiące? tzn. że już zaraz zaczną wychodzić na dwór? na jakiej wielkosci psy wyrosną? ktoś jej już gdzieś ogłosił? Quote
esperanza Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Jeszcze nie mają ogłoszeń. Ronja oferowała pomoc w ogłaszaniu. Pamiętajcie, że w podobnym wieku mamy jeszcze jednego malucha-Gucia bez ogonka. Quote
ludwa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Panny jakoś początkowo mniejsze mi się wydawały... Sądze, że gdzieś okolice kolana powiiny osiągnąć, ale wiecie jak to z wróżeniem bywa:eviltong: Quote
ronja Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ta czarna bedzie mniejsza, ma krótsze łapki a nazywają się Hesia i Tosia chyba allegro juz dzis nie dam rady, jutro zorbię Quote
beam6 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 p. Beata zmieniła imiona a ja nie chciałam, żeby nam się pomyliły i zostawiłam pierwotną wersję :lol: Ggdt - w 1 poście są wszystkie informacje o panienkach - także ta, że są 1 raz zaszczepione i lada dzień drugie i hajda na dwór :evil_lol:. W tym tygodniu są ogłoszone w GW 2 razy ( p.Beata sobie i ja sobie :evil_lol:) oraz w Ofercie. W necie jeszcze nie mają ogłoszeń i bardzo o nie proszą:razz: Cioteczki. Quote
ludwa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :loveu:Piękne panienki czekają aby oddać serducha i napełnić dom radością.... Quote
gdgt Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='beam6']W tym tygodniu są ogłoszone w GW 2 razy ( p.Beata sobie i ja sobie :evil_lol:) oraz w Ofercie. W necie jeszcze nie mają ogłoszeń i bardzo o nie proszą:razz: Cioteczki. Płosze bałdzo http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=22745 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=33386&id_kat=12 http://www.mojpupil.pl/gielda_psow i jeszcze kupsprzedaj. Wypadałoby wrzucić jeszcze na aaaby, ale tam mało osób zagląda i jest platne, no i przede wszystkim allegro, ale to trzebaby się uśmiechnąć do ronji lub magdarynki... Quote
beam6 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Dzięki baaaaardzo :) Ronia obiecała allegro :) Quote
ronja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=316996698 Quote
gdgt Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no i trzeba je wrzucić na stronę niczyje, bo nie ma ich tam... Quote
gdgt Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 magdarynka stwierdzi, że upierdliwa... ;-) Quote
beam6 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Panienki pokazują się z rana całej Dogomanii Quote
gdgt Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 hmmmm, czy były jakieś sensowne telefony? Quote
beam6 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Niestety nie ale jestem pewna, że gdzieś, niedaleko domki są i niedługo się ujawnią :) Quote
ronja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 byłam dziś u p. Beaty, zawiozłam puszki. czarna suczka ma nużeńca, ta druga drapie się na tle nerwowym - obie były dziś u weta i obie są leczone. ta czarna troszkę się boi, nie inicjuje kontaktów, ta druga biega, podgryza - mały szatan Quote
beam6 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Oj, to niedobrze :shake: Ale, tak czy inaczej, Panienki szukaja domków :razz: Quote
gdgt Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 nie trzeba tej drugiej suni odseparować, żeby też nie złapała nużeńca? Quote
beam6 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Chyba nie ma takiej konieczności :) Najchętniej to One by się odseparowały do własnych domków :evil_lol: Quote
beam6 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Dziewczyny, w oczekiwaniu na wymarzony domek, nieżle rozrabiają w tymczasowym :) Ogłoszone (jak zwykle dubeltowo) w piątkowej GW Quote
ludwa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Niech pannice domków dobrych szukają, bo kolejne w kolejce czekają... Schronisko im nie służy, czas bardzo tam się dłuży, Do głaskania potrzebne są ręce, te ręce kochane są w podzięce Pieszczoty i zwinne obroty, nie zawsze oznaczają kłopoty... Najczęściej radość wszelaką, więc weź Rodzinko jedną taką:) Quote
Recommended Posts