Jump to content
Dogomania

S.O.S -Dwie Panny Ostrowianki - sytuacja zmieniła się dramatycznie

Recommended Posts

Posted

10 kwietnia

Dziewczynom grozi odwiezienie do schronu !!!!!!!

Panny drugi miesiąc przebywają w płatnym DT i nie mogą znaleźć domu.
Prosimy o pomoc.

Sytuacja finansowa Stowarzyszenia dramatycznie się pogorszyła i poprostu nie stać nas na dalszy ich pobyt w płatnym DT.
Pomóżcie znaleźć DS lub DT. Same nie damy rady. Jesteśmy maksymalnie zapsione i spłukane. Dogo - ratuj !

Mogłabym napisać, że biedne, że bezdomne, że ze schroniska ale .......... tak nie napiszę :lol:
Bo było to tak: pewnej soboty, nie tak dawno, do schroniska w Ostrowii pojechały pewne Ciotki. Pojechały i zobaczyły w boksie nowe, duże kłębowisko szczeniorków. Na tyle duże, że nie było możliwości zabrać wszystkich. Wybór był trudny a w końcowym efekcie los na loterię "Szczęśliwe życie" wygrały dwie Pannice w wieku 3 miesięcy:
Tosia :loveu:

i Pysia :loveu:

Panny są w domu tymczasowym w Warszawie. Dziewczyny są pełne energii, wesołe i zdrowe. Odrobaczone, odpchlone, zaszczepione już pierwszy raz. Siusiające na pieluszkę. Oswojone z kotami (3 szt) i zaprzyjaźnione z Maszą (starsza sunia rezydentka).
Jednym słowem cud, miód i orzeszki.

Teraz od nas wszystkich zależy czy są to losy wygrywające główną nagrodę. Szukamy odpowiedzialnych i kochających Człowieków :lol: W miarę możliwości szybko :evil_lol:.
Im szybciej Panny wydamy tym szybciej Ciotki wezmą kolejne 2 losy na loterię i pojadą po następnych szczęśliwców.

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

p. Beata zmieniła imiona a ja nie chciałam, żeby nam się pomyliły i zostawiłam pierwotną wersję :lol:

Ggdt - w 1 poście są wszystkie informacje o panienkach - także ta, że są 1 raz zaszczepione i lada dzień drugie i hajda na dwór :evil_lol:.

W tym tygodniu są ogłoszone w GW 2 razy ( p.Beata sobie i ja sobie :evil_lol:) oraz w Ofercie. W necie jeszcze nie mają ogłoszeń i bardzo o nie proszą:razz: Cioteczki.

Posted

[quote name='beam6']W tym tygodniu są ogłoszone w GW 2 razy ( p.Beata sobie i ja sobie :evil_lol:) oraz w Ofercie. W necie jeszcze nie mają ogłoszeń i bardzo o nie proszą:razz: Cioteczki.

Płosze bałdzo

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=22745
http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=33386&id_kat=12
http://www.mojpupil.pl/gielda_psow
i jeszcze kupsprzedaj.

Wypadałoby wrzucić jeszcze na aaaby, ale tam mało osób zagląda i jest platne, no i przede wszystkim allegro, ale to trzebaby się uśmiechnąć do ronji lub magdarynki...

Posted

byłam dziś u p. Beaty, zawiozłam puszki.
czarna suczka ma nużeńca, ta druga drapie się na tle nerwowym - obie były dziś u weta i obie są leczone.
ta czarna troszkę się boi, nie inicjuje kontaktów, ta druga biega, podgryza - mały szatan

Posted

Niech pannice domków dobrych szukają, bo kolejne w kolejce czekają...
Schronisko im nie służy, czas bardzo tam się dłuży,
Do głaskania potrzebne są ręce, te ręce kochane są w podzięce
Pieszczoty i zwinne obroty, nie zawsze oznaczają kłopoty...
Najczęściej radość wszelaką, więc weź Rodzinko jedną taką:)