Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nikt nie dzowni. Misia jest niekłpotliwa więc brakiem telefonów za bardzo się nie martwimy. Może sobie u nas siedzieć i czekać spokojnie na własny dom.

Posted

Nikt o Misię nie pyta. A Misia jest naprawdę godna polecenia - bystra, ze wszystkiego zadowolona, zawsze grzeczna. Dobrze by było gdyby znalazła dom w Krakowie lub okolicach, a gdzie indziej tylko jeśli to będzie dom nadzwyczajnie dobry.

Posted

Isadora- Misia sypia u mnie w jednym koszu z jamnikami, identycznymi jak Rambo. Jamnik Rambo. Dobrze się dogaduje z tą rasą....:loveu: To tak na wypadek, jakbyś szukała dla siebie jakeigoś szczeniaka. :loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Misia jest taka sliczna ,a ma takiego pecha,dwa razy trafila w nieodpowiednie rece ,a teraz nikt nie chce takiej piekności ,nie rozumiem.:shake:

Ja się nieraz zastanawiam jak to losy dziwnie sie układają. Obserwuję tez wątek takiego ładniusiego, młodego "chłopaczka" i tez nie może trafić na swojego "ludzia". Ale wierzę, że znajdą.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Misia jest taka sliczna ,a ma takiego pecha,dwa razy trafila w nieodpowiednie rece ,a teraz nikt nie chce takiej piekności ,nie rozumiem.:shake:

Nikt nie dzwoni. Dziwne....

Posted

Może dlatego, że zdjęcia zbyt statyczne i wygląda na zdechlaka :roll:. Zdjęcia w ruchu ciężko jej zrobić bo biega szybciej od możliwości mojego aparatu. Wszystko wychodzi rozmazane. Była kiedyś kreskówka z diabłem tasmańskim w roli głównej i ona mi tego diabła przypomina. Strasznie szybka, zwinna i wesolutka. Większość dnia podskakuje. Dopiero wieczorem pada jak nieżywa na plecy, rozwala łapy na wszystkie strony i chrapie.