Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kocurek']Patosku juz niedlugo:loveu::loveu::loveu:Odliczam dni i nie moge sie doczekac:multi:[/quote]

Myślałam, że tylko ja wariuję:evil_lol:
Do soboty to już tylko cztery dni.
A z tą dopłatą, to nie wiem, czy dobrze liczę.
Wychodzi mi 35,00.
Jak nie zbankrutujesz ;)to możesz dopłacać w Niepołomicach.
Dzisiaj idę z moją Dianką na zakupy dla Patosa.
Nie jest to w tej chwili wzór do naśladowania:cool3:, ale innego owczarka nie mam pod ręką. Mam nadzieję, że szelki będą OK.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok Irenko to doplace juz na miejscu.
A czemu twoja Dianka nie jest wzorem:razz::cool3:?
Szelki na pewno beda pasowac,Ty masz dobre oko i dobrze wymierzysz:-o
U mnie we Wrocku tez juz poruszenie i oczekiwanie:loveu::multi:

Posted

Kocurek, bądź przygotowana, że przez jakiś czas po stracie jajeczek Patos
może nieco agresywny być. Miałam na DT Bafusia - piesek do rany przyłóż. Po zabiegu zaczął się rzucać mojej suczce do gardła. Po pół roku mu przeszło. Ach, te hormony!

Posted

[quote name='irenaka']
...Dzisiaj idę z moją Dianką na zakupy dla Patosa.
Nie jest to w tej chwili wzór do naśladowania:cool3:, ale innego owczarka nie mam pod ręką. Mam nadzieję, że szelki będą OK.[/quote]

Oj Dianka jest trochę innych gabarytów niż Patosik. Będziesz musiała Irenko wziąć poprawkę rozmiarową. :evil_lol:

Posted

[quote name='Romi']Oj Dianka jest trochę innych gabarytów niż Patosik. Będziesz musiała Irenko wziąć poprawkę rozmiarową. :evil_lol:[/quote]

Nawet nie wiesz jak wielką poprawkę wzięłam przy przymiarce:evil_lol:.
Ale dobrze, że jesteś na wątku, to poskarżę się dziewczynom.
Uprzejmie donoszę:evil_lol:, że Romi nie będzie miał czasu pożegnać się z Patosikiem:loveu:. Jego ulubieniec wyjeżdża a Romek nic; do Niepołomic się nie wybiera:mad:.
Uprzejmie też donoszę;), że kupiłam szelki, jutro wybieram się do Niepołomic i sprawdzę jak leżą.

Posted

[quote name='irenaka']Nawet nie wiesz jak wielką poprawkę wzięłam przy przymiarce:evil_lol:.
Ale dobrze, że jesteś na wątku, to poskarżę się dziewczynom.
Uprzejmie donoszę:evil_lol:, że Romi nie będzie miał czasu pożegnać się z Patosikiem:loveu:. Jego ulubieniec wyjeżdża a Romek nic; do Niepołomic się nie wybiera:mad:.
Uprzejmie też donoszę;), że kupiłam szelki, jutro wybieram się do Niepołomic i sprawdzę jak leżą.[/quote]

Uprzejmie dziękuję za domos :lol:. Jak by Patosik wyjeżdżał popołudniu to by się wujek pożegnał. Ciotka Irenka źle to wyplanowała. To wina ciotki Irenki :diabloti:

Posted

[quote name='Romi']Uprzejmie dziękuję za domos :lol:. Jak by Patosik wyjeżdżał popołudniu to by się wujek pożegnał. Ciotka Irenka źle to wyplanowała. To wina ciotki Irenki :diabloti:[/quote]

Wujek niech się nie tłumaczy:mad:, tylko pakuje swoje literki i jedzie do Niepołomic.
Patos czeka, inne psiaki też wujka nie widziały, więc bez przesady, tym razem jedziesz:mad:;).
Już widzę te biedne oczęta Patoska wypatrujące wujka Romka;)
Wujek Romek jest bez serca;).
Wujka Romka trzeba obić kijami, jak nie przyjedzie do swojego ulubieńca:mad:;).
Patosik się gniewać:obrazic:
Niedobry wujek Romek:nono:

Posted

Fajowo Irenko ,ze szelki juz sa:multi:
Z opisow tutejszych wnioskuje,ze Twoja Dianka jest panna nieco korpulentna:evil_lol::evil_lol::razz:
Jutro wieczorkiem bede dzwonic:loveu:

Posted

[quote name='Kocurek']A moze Patosinski przybral tak na wadze,ze Dianka to przy nim chucherko:crazyeye:;):evil_lol:[/quote]

W tym względzie liczę na Ciebie. Choć szczerze przyznam, że wolę, aby Patos nie nabrał tyle ciałka co Diana:evil_lol:.
Ta kochana Szelma zjada miski Marcepankowi i uśmiechem na pycholu udaje, że nie wie co chodzi:evil_lol:.
Teraz się razem odchudzamy. Przynajmniej takie mam założenie:evil_lol:

Posted

Ja juz zalozenie odchudzania mialam od Nowego Roku:evil_lol:Z miernym skutkiem:shake::evil_lol:
A Patosik nabierze cialka,nabierze.Andrzej juz sie smieje,ze pojdzie w odstawke i codziennie bedzie jadl gotowce ze sloikow:evil_lol::evil_lol:
A Patos najlepsze frykasy:eviltong:

Nie ,no zartuje.Bede dbac o moich chlopakow i beda mieli brzuszki pelne:cool3:

Posted

No mam nadzieje,ze juz przystojniak zapakowal swoje manele:evil_lol:

Irenko musze teraz wyjsc,dzwonilam ale jeszcze Ciebie nie ma.Wrocimy dosyc pozno wiec juz dzis nie bede dzwonic.
Napisz mi prosze o ktorej moge Cie zastac jutro pod telefonem.

Ciekawe czy szeleczki pasuja na Patoska:razz:

Posted

Czyżby wszyscy nabrali wody w usta, przed jutrzejszym dniem?:evil_lol:
Cały dzień ciszy na tym wątku, to coś zupełnie nienormalnego ostatnio na tym wątku:evil_lol:

Posted

[quote name='agata51']Irenko, przecież wiesz, że ja raczej w nocy. Siedzę jak na szpilkach.
O której wyjazd? Cieszę się jak nie wiem co, ale troszku będzie mi brakować Patoska. :-([/quote]

Jesteśmy umówieni między 13-14. Ale w Niepołomicach będę dużo wcześniej, bo ok. 11.
Trzymajcie mocno kciuki, ja już beczę.