Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']W tej kwestii mamy podobne doświadczenia. Tylko zę ja spróbowałam... dwa razy czyli pierwszy i ostatni. Dla mnie łyskacz, brendy, koniaczek dobry dżinik :)[/QUOTE]

[quote name='Cantadorra']Ja to też wolę mocnych facetów, tacy, którzy są najlepszymi przyjaciółmi kobiety: Johnny Walker, Jim Beam, Jack Daniel`s........ :)[/QUOTE]

Ale macie preferencje:evil_lol: Dla mnie to niestety smakuje i śmierdzi jednakowo:oops:
Lubię zimne piwo i dobrego szampana z sokiem pomarańczowym, choć to ostatnie, to podobno profanacja:evil_lol:

[quote name='AMIGA']I Brezerek :oops: najlepiej melonowy
Hmmmmmmmmmm a co u Patosiątka slychać[/QUOTE]

A co to jest brezerek melonowy?:oops:

Dobrze, że pytasz o Patoska:loveu:, bo w ostatniej naszej rozmowie Bożena była lekko podłamana;). Nie ma jeszcze efektów wprowadzenia dodatkowej porcyjki karmy.
Patosek jak biegał do okienka jadłodajni;) tak biega. Moim zdaniem ( optymistycznie), musi minąć minimum miesiąc, aby można było oczekiwać efektów. W poniedziałek będę w Niepołomicach to sobie kuknę;) jak się zachowuje i może jakąś fotkę cyknę. Chyba, że nie chcecie?;)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcemyyyyyyyyyyyyyyyy, chcemyyyyyyyyyyyyyyyyyy jak najwięcej zdjeć.
Najważniejsze jest chyba to, że Patosik nie ma atakow.
A Brezer to taki śmieszny napój, raczej babski. Kupuje się to w buteleczkach wielkości małego piwa. Jest on w różnych smakach, np ananasowy, melonowy, limonkowy i jeszcze kilka innych. Na upały wyśmienity schlodzony.

Posted

[quote name='AMIGA']Chcemyyyyyyyyyyyyyyyy, chcemyyyyyyyyyyyyyyyyyy jak najwięcej zdjeć.
Najważniejsze jest chyba to, że Patosik nie ma atakow.
A Brezer to taki śmieszny napój, raczej babski. Kupuje się to w buteleczkach wielkości małego piwa. Jest on w różnych smakach, np ananasowy, melonowy, limonkowy i jeszcze kilka innych. Na upały wyśmienity schlodzony.[/QUOTE]

Fakt, najważniejsze, że nie ma ataków. Choć zawsze przy takim stwierdzeniu zastrzegam, że to tylko hotel i być może nikt ataku nie zauważył a był.
Zdjęcia postaram się zrobić, mam nadzieję, że duuuużo;).
A tymczasem kolejny zestawik ogłoszeniowy z bazarku, dla Patoska:
1. bono-polska.pl
2. ojej.pl
3. pineska.pl
4. animalia.pl
5. gumtree.pl
6. vetmozga.pl
7. petworld.pl
8. autogielda.pl
9. adopcjapsa.pl
10. rozglos.net
11. anonseogloszenia.pl
12. najpewniej.pl
13. mammisia.pl
14. petsy.pl
15. vendito.pl
16. e-zwierzak.pl
17. adpedia.pl
18. olx.pl
19. szybko-sprzedam.pl
20. sprzedasz.pl
21. tablica.com
22. pchlitarg.info.pl
23. neeon.pl
24. bstok.pl
25. ogloszenia.e-podlasie.pl
26. ogloszenia.jard.pl
27. bialystok.biz.pl
28. gieldabialystok.pl
29. gielda.bai.pl
30. twoje-ogloszenia.pl
31. ogloszenia.trojmiasto.pl
32. kupsprzedaj.pl
33. twoje-x.net
34. ogloszenia-szczecin.webas.pl
35. ogloszenia.tasdj.pl
36. kupiepsa.pl
37. ale.gratka.pl
38. przygarnijzwierzaka.pl
39. morusek.pl
40. kokosy.pl
41. cafeanimal.pl
42. drobne.centrumofert.pl
43. argetto.pl
44. krakusik.pl
45. owi.pl
46. dwukropek.pl
47. aleokazja.pl
48. szerlok.pl
49. anonse.com
50. i-bazar.pl
51. ojoj.pl
52. info-krakow.pl
53. adsy.pl
54. eoferty.com.pl
55. portalogloszen.pl
56. spacerek.net
57. bardzi.pl
58. top-ogloszenia.com
59. oglosili.pl
60. oglosze.pl
61. offer.pl
62. mamoferte.pl
63. wybierzmiska.pl
64. darmobranie.pl
65. fistak.pl
66. bazarek.biz
67. wa.stacja.biz
68. twojeanonse.com
69. sogl.pl
70. tlenek.pl
71. psiamania.pl
72. katowice.cwirek.pl
73. gablota.com
74. aukcjezwierzat.pl

Posted

W tym miesiącu "padło" na Patosika
Od jakiegoś czasu jest stały ofiarodawca na dogo o niku [B]qder[/B] (nieustająco mu za to dziękuję), który nie ma czasu biegać po wątkach, a chce się w jakiejś części przysłużyć naszym biedom.
Wpłaca stałą kwotę na moje konto ufając, że "przydzielę" to najbardziej potrzebującym krakowskim biedom.
Ponieważ Patosik ma stale wydatki - leki, hotel itd postanowiłam przeznaczyć 40 zł (wiem, żed to kropla w morzu, ale ziarnko do ziarnka....
Proszę o numer konta na pw

Posted

[quote name='AMIGA']W tym miesiącu "padło" na Patosika
Od jakiegoś czasu jest stały ofiarodawca na dogo o niku [B]qder[/B] (nieustająco mu za to dziękuję), który nie ma czasu biegać po wątkach, a chce się w jakiejś części przysłużyć naszym biedom.
Wpłaca stałą kwotę na moje konto ufając, że "przydzielę" to najbardziej potrzebującym krakowskim biedom.
Ponieważ Patosik ma stale wydatki - leki, hotel itd postanowiłam przeznaczyć 40 zł (wiem, żed to kropla w morzu, ale ziarnko do ziarnka....
Proszę o numer konta na pw[/QUOTE]

Wiesz, że mnie rozwaliłaś tym postem:-(
Bardzo serdecznie dziękuję Tobie i darczyńcy:Rose:. Oczywiście pw wyślę z osobnym podziękowaniem.:calus:
Mam nadzieję, że na leki Patosek ma kasę, bo była lekka nadwyżka, zbieram na ogłoszenie w MP, badania kontrolne na sierpień i chcę powtórzyć mailing.
Będę robić mały bazarek dla naszego przystojniaka i mam nadzieję, że się uzbiera, bo dzięki pomocy Madzi:loveu: ( Freya) już mamy 100,00 z bazarku za perfumy.
Na dodatek byłam tak szalona;), że zaproponowałam Pani Ewie M. która sponsoruje m.in. Patoska, inny podział wpłat z lekkim uszczupleniem wpłaty na niego.
Uważałam, że należy pomóc większą wpłatą Myszy 1, bo miała chyba cztery psy na minusie. Wykombinowałam sobie;), że w zamian za to, kupię karmę dla Patoska z mojej prywatnej kaski i suma summarum rachunek wyszedł z lekkim plusem dla Patoska.
Jak widzisz kombinuję jak koń pod górę:evil_lol:
Bardzo serdecznie jeszcze raz dziękuję:iloveyou:
A konto do wpłat jest fundacyjne:
[CENTER][B]Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"[/B]

[B]ul. Batalionu "Skała" AK 8/36[/B]

[B]31-273 Kraków[/B]

[B]58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 [/B]

[B][COLOR=red]Koniecznie z dopiskiem : Krzyczki - Patos[/COLOR][/B] [/CENTER]

Posted

Jak chcę sobie poprawić humor to idę do Patosa :)
Aparatki jesteście wszystkie :)
Irenko ja też piwko najbardziej lubię ;)
A po szampanie to mnie zawsze łeb boli więc nie pijam.

Posted

[quote name='magda222']Jak chcę sobie poprawić humor to idę do Patosa :)
Aparatki jesteście wszystkie :)
Irenko ja też piwko najbardziej lubię ;)
A po szampanie to mnie zawsze łeb boli więc nie pijam.[/QUOTE]

Z tego co pamiętam, byłyśmy już chyba na etapie umawiania się na piwko w Krakowie.I znowu nic nie wyszło:shake:.
Teraz to już pewnie długo nie pozwolę sobie na żadną imprezę, zaczyna mi się w domu sajgon nr 3:diabloti:.
Mam fajne zdjecie dla Ciebie:loveu:. Psów masz pewnie dość;), to może zajaczek:evil_lol:

[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/2917/89420494.jpg[/IMG]

Posted

Przelewik poszedł.
I nie rozumiem tego ??

[quote name='irenaka']Wiesz, że mnie rozwaliłaś tym postem:-(
[/QUOTE]
Ja żadnych rękoczynów nie stosuję - spytaj mojego syna (hmmmmmmmmmm może lepiej nie pytaj, bo mi do dzisiaj pamięta jak walnęłam w niego butem i to w wyobraźni on widzi buta na obcasie, choć ja w życiu na obcasach nie chodziłam)

Posted

[quote name='AMIGA']Przelewik poszedł.
[B]I nie rozumiem tego ??[/B]

Ja żadnych rękoczynów nie stosuję - spytaj mojego syna (hmmmmmmmmmm może lepiej nie pytaj, bo mi do dzisiaj pamięta jak walnęłam w niego butem i to w wyobraźni on widzi buta na obcasie, choć ja w życiu na obcasach nie chodziłam)[/QUOTE]

Wiem Kochana, że nie rozumiesz, bo nie wysłałam pw. Ale daruj mi już dzisiaj, bo padam, po wyprawie w tzw. miasto:diabloti:, jutro napiszę.

Posted

Zapraszam dziewczyny:loveu: na wakacyjny bazarek dla Patoska:loveu:.
Znajdziecie tam wszystko, co kobiecie potrzeba na wakacje ( z wyjątkiem zimnego piwa;)): torebki, plecak i ładny, klasyczny kostium.
Zapraszam i proszę o pomoc w podrzucaniu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188502-Torebki-plecaczek-i-piękny-kostium-dla-Patoska-zapraszamy-do-dnia-10.07?p=14972182#post14972182[/URL]

Posted

[quote name='irenaka']Zapraszam dziewczyny:loveu: na wakacyjny bazarek dla Patoska:loveu:.
Znajdziecie tam wszystko, co kobiecie potrzeba na wakacje ( z wyjątkiem zimnego piwa;)): torebki, plecak i ładny, klasyczny kostium.
Zapraszam i proszę o pomoc w podrzucaniu:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188502-Torebki-plecaczek-i-piękny-kostium-dla-Patoska-zapraszamy-do-dnia-10.07?p=14972182#post14972182[/URL][/QUOTE]

[B]Ja już się tma jakoś między wódkę a zakąskę wpieprzyłam :)[/B]

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Ja już się tma jakoś między wódkę a zakąskę wpieprzyłam :)[/B][/QUOTE]

Ja widzę i zapraszam innych, żeby zobaczyli to na własne oczy:evil_lol:.
Jedyna taka okazaja ;)- Isadora :loveu:prezentuje swój wizerunek, wczoraj i dziś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

[quote name='irenaka']Ja widzę i zapraszam innych, żeby zobaczyli to na własne oczy:evil_lol:.
Jedyna taka okazaja ;)- [B]Isadora :loveu:prezentuje swój wizerunek, wczoraj i dziś[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.[/QUOTE]

Irenko nie wiem czy dobrze robisz - to może odstraszać. Niektózy widzieli moje zdjęcie z dowodu:

[IMG]http://ostojalasu.p2a.pl/img/avatars/ostojalasu_161.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AMIGA']Sory że spytam - czy to szklane oczko? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]

Musisz tak od razu kawę na ławę? Zero subtelności:grins::grins::grins::grins:

Posted

[quote name='AMIGA']O kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale nabroiłam :oops::placz::oops:[/QUOTE]

Jassssne.
Ale na pocieszenie dodam, że to na wątku Irenki, czyli wolno. Hulaj dusza, kota nie ma myszy harcują.

Posted

[quote name='Isadora7']Jassssne.
Ale na pocieszenie dodam, że to na wątku Irenki, czyli wolno. Hulaj dusza, kota nie ma myszy harcują.[/QUOTE]

Kot wrócił i jak zobaczył jakiego focha strzeliłaś, to się lekko podłamał;).
Coś musimy zaradzić, żeby Ci kobieto:loveu: pomóc i ulżyć.
Pamiętaj, że wygląd nie świadczy o człowieku:evil_lol:. Wskocz na wątek Baszy, wybierz sobie kolor farby;) a ja wyślę Ci ją paczuszką. Wybór masz duuużyyyyy:p.
Ciesz się, że nie jesteś humorzastą blondynką albo rudzielcem, bo z tym się już nic nie da zrobić:evil_lol:.
Co do oczka też mam propozycję, ale jest zbyt radykalna jak na forum publiczne:evil_lol:

[B]A teraz ogromna prośba do dziewczyn z Krakowa.[/B]
Wczoraj w nocy zginął piesek w okolicach Mistrzejowic ( Nowa Huta). Dzisiaj może być wszędzie.
Bardzo proszę o pomoc w szukaniu i rozwieszaniu plakatu.
Elmer miał na sobie brązową, skórzaną obrożę i niebieską smycz.

[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/7777/2elmerplakat.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magda222']Trzymam kciuki, żeby Elmerek się znalazł.[/QUOTE]

[quote name='irenaka']To mój sąsiad:-(.[/QUOTE]

:(

Szukać,pytać,plakatować... Non stop... Bez wytchnienia... Ważny jest czas...
Ale to pewnie wiecie...