Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ma Dinduś dobrze, że ma takich przyjaciół do zabawy :)) Pięknie razem latają (bieganiem tego nazwać nie można, cały czas w powietrzu :evil_lol:) ;))

Posted

[quote name='deer_1987']Niom ciezej jak za duzo ludzi i dzieci.. wtedy wiecej pies na smyczy..
Wtedy pies TYLKO na smyczy i w kagańcu ...!!!

[quote name='jonQuilla']przyjrzyj się...
piesek na pierwszym planie dusi się patykiem :evil_lol::evil_lol:
eeeeeee tam ... to tylko tak na zdjęciu jakoś wygląda :haha:

[quote name='jbk']Ale ma Dinduś dobrze, że ma takich przyjaciół do zabawy :)) Pięknie razem latają (bieganiem tego nazwać nie można, cały czas w powietrzu :evil_lol:) ;))
:-D:-D:-D:-D

Posted

[quote name='jbk']Witam :) Jak tam na dziś??
A dziś pada u nas ... ale fotki jeszcze są, tylko jakoś czasu nie ma ...;)

[quote name='anitaaa i bartis']śliczne fotki z tyego spacerku ostatniego :loveu: super miał towarzystwo
dziękowawszy ...:loveu:

[quote name='deer_1987']Stesknilam sie za Wami!!
Naprawdę ?????? Oooo... to trzeba coś zaś wsadzić !!

Posted

[quote name='halgre58']A dziś pada u nas ... ale fotki jeszcze są, tylko jakoś czasu nie ma ...;)

Wsadzać trza, wsadzać! Ja mam na kompie 11 zestawów do wrzucenia na fotosik, a z fotosika też jeszcze nie wszystko jest tu w galerii, hehe :lol:

Posted

WiTAMY PONOWNiE ... :multi::multi::multi:

Po deszczach zawsze w tym samym miejscu robi się takie bajoro ... No i same widzicie - co one wyprawiają :crazyeye: A potem trzeba je "prać" w domu po powrocie, bo przecież to jest woda i błoto :eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']Szczesliwe psy to brudne psy!
O taaaaak ...:mad:

[quote name='jonQuilla']o co za świnki...
wyczuły błocko i musiały do niego niechcący wejść :evil_lol::evil_lol:
Niechcący ...??????????????????? Akurat ... :diabloti::diabloti::diabloti:

witam :multi::multi::loveu:

[quote name='jbk']http://img373.imageshack.us/img373/6195/27092008103ty2.jpg - jak nauczyłaś Dindusia latać??
Ja go tego nie uczyłam, on ma to w genach ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pięknie się bawią w błocku :)
Pięknie ???????? A one same jakie potem są piękne !!!

Posted

[quote name='halgre58']Jak to *my* ?? Ty też ??

No nieeeee...... Kurde, muszę się odzwyczaić mówienia w pierwszej osobie na wszystko, co psy robią ;) A w Wiśle to tylko Vadir mi się wykąpał, Fialka jedynie w upały chłodziła się w wodzie, a ten mały szaleniec to za każdym razem do każdej wody włazi ;)

Posted

[quote name='jbk']No nieeeee...... Kurde, muszę się odzwyczaić mówienia w pierwszej osobie na wszystko, co psy robią ;) A w Wiśle to tylko Vadir mi się wykąpał, Fialka jedynie w upały chłodziła się w wodzie, a ten mały szaleniec to za każdym razem do każdej wody włazi ;)
:evil_lol::evil_lol: to tak jak Dindek, tylko tam gdzie biegają jest takie bajoro... zawsze do tego muszą wskoczyć i są strasznie brudne ! Jest w parku też staw, ale w tym roku był wyjątkowo bruuudny !!! Dindek uwielbia tam pływać ! Ale tego lata nikt nie pozwalał psom tam wskakiwać, bo z tego były tylko biegunki i psy śmierdziały ...:shake:

Posted

Dindek robi błotny prysznic :crazyeye:

Nie wiem, co one se tak upodobały to bajorko :shake: Kurde...żeby tak można było psa do pralki wrzucić ...:megagrin: