jonQuilla Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='halgre58'] Ale dlaczego :crazyeye: przyjrzyj się... piesek na pierwszym planie dusi się patykiem :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ale ma Dinduś dobrze, że ma takich przyjaciół do zabawy :)) Pięknie razem latają (bieganiem tego nazwać nie można, cały czas w powietrzu :evil_lol:) ;)) Quote
halgre Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='deer_1987']Niom ciezej jak za duzo ludzi i dzieci.. wtedy wiecej pies na smyczy.. Wtedy pies TYLKO na smyczy i w kagańcu ...!!! [quote name='jonQuilla']przyjrzyj się... piesek na pierwszym planie dusi się patykiem :evil_lol::evil_lol: eeeeeee tam ... to tylko tak na zdjęciu jakoś wygląda :haha: [quote name='jbk']Ale ma Dinduś dobrze, że ma takich przyjaciół do zabawy :)) Pięknie razem latają (bieganiem tego nazwać nie można, cały czas w powietrzu :evil_lol:) ;)) :-D:-D:-D:-D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 śliczne fotki z tyego spacerku ostatniego :loveu: super miał towarzystwo Quote
halgre Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='jbk']Witam :) Jak tam na dziś?? A dziś pada u nas ... ale fotki jeszcze są, tylko jakoś czasu nie ma ...;) [quote name='anitaaa i bartis']śliczne fotki z tyego spacerku ostatniego :loveu: super miał towarzystwo dziękowawszy ...:loveu: [quote name='deer_1987']Stesknilam sie za Wami!! Naprawdę ?????? Oooo... to trzeba coś zaś wsadzić !! Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='halgre58']A dziś pada u nas ... ale fotki jeszcze są, tylko jakoś czasu nie ma ...;) Wsadzać trza, wsadzać! Ja mam na kompie 11 zestawów do wrzucenia na fotosik, a z fotosika też jeszcze nie wszystko jest tu w galerii, hehe :lol: Quote
taxelina Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 U nas drugi dzien slonce i drugi dzien nie mam czasu pojsc na dluzszy spacer.. :/ Quote
halgre Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 WiTAMY PONOWNiE ... :multi::multi::multi: Po deszczach zawsze w tym samym miejscu robi się takie bajoro ... No i same widzicie - co one wyprawiają :crazyeye: A potem trzeba je "prać" w domu po powrocie, bo przecież to jest woda i błoto :eviltong: Quote
halgre Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 A to Kora ... nie można jej nawet puścić luzem - jak jest Morfi, bo ona go strasznie nie lubi... zresztą widać :shake: Quote
halgre Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Na dziś KONiEC. Mam jeszcze, ale nie zmniejszone. Może jutro przygotuję ... Quote
jonQuilla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 o co za świnki... wyczuły błocko i musiały do niego niechcący wejść :evil_lol::evil_lol: witam :multi::multi::loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 http://img373.imageshack.us/img373/6195/27092008103ty2.jpg - jak nauczyłaś Dindusia latać?? Pięknie się bawią w błocku :) Quote
halgre Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='deer_1987']Szczesliwe psy to brudne psy! O taaaaak ...:mad: [quote name='jonQuilla']o co za świnki... wyczuły błocko i musiały do niego niechcący wejść :evil_lol::evil_lol: Niechcący ...??????????????????? Akurat ... :diabloti::diabloti::diabloti: witam :multi::multi::loveu: [quote name='jbk']http://img373.imageshack.us/img373/6195/27092008103ty2.jpg - jak nauczyłaś Dindusia latać?? Ja go tego nie uczyłam, on ma to w genach ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pięknie się bawią w błocku :) Pięknie ???????? A one same jakie potem są piękne !!! Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Witamy :) My się wczoraj kąpaliśmy z Wiśle ;) Quote
halgre Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='jbk']Witamy :) My się wczoraj kąpaliśmy z Wiśle ;) Jak to *my* ?? Ty też ?? Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='halgre58']Jak to *my* ?? Ty też ?? No nieeeee...... Kurde, muszę się odzwyczaić mówienia w pierwszej osobie na wszystko, co psy robią ;) A w Wiśle to tylko Vadir mi się wykąpał, Fialka jedynie w upały chłodziła się w wodzie, a ten mały szaleniec to za każdym razem do każdej wody włazi ;) Quote
halgre Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='jbk']No nieeeee...... Kurde, muszę się odzwyczaić mówienia w pierwszej osobie na wszystko, co psy robią ;) A w Wiśle to tylko Vadir mi się wykąpał, Fialka jedynie w upały chłodziła się w wodzie, a ten mały szaleniec to za każdym razem do każdej wody włazi ;) :evil_lol::evil_lol: to tak jak Dindek, tylko tam gdzie biegają jest takie bajoro... zawsze do tego muszą wskoczyć i są strasznie brudne ! Jest w parku też staw, ale w tym roku był wyjątkowo bruuudny !!! Dindek uwielbia tam pływać ! Ale tego lata nikt nie pozwalał psom tam wskakiwać, bo z tego były tylko biegunki i psy śmierdziały ...:shake: Quote
halgre Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Dindek robi błotny prysznic :crazyeye: Nie wiem, co one se tak upodobały to bajorko :shake: Kurde...żeby tak można było psa do pralki wrzucić ...:megagrin: Quote
Recommended Posts