Jump to content
Dogomania

DiNDEK & jego ferajna i nie tylko ...

Recommended Posts

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem jestem i ... żyję ...!!!
Przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi, za które dziękuję :multi::multi::multi:
Myślałam, że nikt tu już nie zagląda, a tu ... niespodzianka :crazyeye:
Zawsze dostawałam maile z powiadomieniem, że ktoś tu u nas zawitał - a ostatnio - ani jednego ! Ciekawe, co się stało ... Ale weszłam z ciekawości dzisiaj - no i proszę ... Bardzo się cieszę :multi:
Mam parę nowych zdjęć psiurów z parku, ale dzisiaj już za późno. Jutro wgram napewno !!! Z tego ZOO też może się jeszcze znajdą - tylko muszę przejrzeć które już są, żeby podwójnych nie było.

PS.: Widzę, że dużo się tu zmieniło !! Nowe banerki, avatarki ... Ślicznie !!! To do jutra ...:loveu::loveu::loveu:

Co to jest tu pod spodem "Trackbacks..." ??

Posted

[quote name='deer_1987']Witamy sie! Nareszcie wrocilas! Tesknilismy!
Naprawdę ...??? Coś takiego ! No to zaraz będę wrzucać jakieś fotki. Najpierw jednak muszę je zmniejszyć...:multi:

Tutaj pod tym okienkiem, w którym teraz piszę - jest jakiś Trackback - co to jest ? Tego przedtem nie było !

Posted

[quote name='halgre58']To są zdjęcia z 21-go paźdz. Wczoraj cały dzień padało ! Dzisiaj nie pada, ale słońca nie ma i jest bardzo zimno. Teraz jest 7,5 st., a rano jak szliśmy do parku - to było tylko 2 st. W nocy był przymrozek -2.
u nas nie ma jeszcze przymrozkow :P
wczoraj ok 7:40 miedzy 3 a 4 stopnie..

Posted

[quote name='halgre58']Dlaczego powiedzmy ...:mdrmed::grin::mdrmed:

Bo niecierpliwa jestem, więc tak naprawdę nie umiem cierpliwie czekać ;)

Posted

[quote name='jbk']Bo niecierpliwa jestem, więc tak naprawdę nie umiem cierpliwie czekać ;)
Achaaaaaaaa ... :evil_lol: To właściwie tak jak ja ...:evil_lol: No to już wrzucam :multi: