tessa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 reszta z tego co widze to mi sie powtarza. a tutaj jeszcze inne australijczyki na hali Quote
milamini Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 AnkaW napisał(a):Się chwalę:evil_lol: Mój grzywuś KARAT Pastoral dosk 1 CWC, Oceny były bardzo ostre Gratulki dla "mojego" termoforka :multi: Ostro i u nas było, choć moja wnusia Archos Canis Vesna Lena obroniła ślicznie polskie szetlandy :loveu: V1 CWC res-CACIB:multi: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Różyczka napisał(a):Wystawa świetna, organizacja suuuper :multi::thumbs: :multi:. Gratki dla zadowolonych :). Asiaczek gratulacje. Cieszę się, że miałyśmy okazję się zobaczyć ;), chociaż byłam taka "skupiona", że aż Cię nie zauważyłam za pierwszym razem :oops:. Witaj, Różyczko! No wiesz, co? Jak mogłaś mnie nie zauwazyć? Przecież nie jestem "niteczką"...;) Dzieki za gratulacje! grallinka napisał(a):Asiaczek, my niestety nie skorzystaliśmy z zaproszenia na ciasto bo byliśmy tylko chwilkę charty zobaczyć i sruu do domu bo ten maluch, co wzielismy ze schronu ma nosówkę :shake: i wymagał 24h opieki eh. gratulacje wszystkim! O, masz...szkoda. A ring chartów był tuz zaraz obok naszego... I jak zdrówko Malucha? BTW - jak go nazwaliście? Pzdr. Quote
Ilka21 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 o jest i moja śliczna:multi:, mogę zdjęcia wziąć? Quote
Różyczka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj, Różyczko! No wiesz, co? Jak mogłaś mnie nie zauwazyć? Przecież nie jestem "niteczką"...;) Dzieki za gratulacje! Spójrz na to z tej strony: będziesz bogata w takim razie :evil_lol:, ale dobrze, że gospodarzowałam, bo dzięki temu wogóle miałyśmy okazję się spotkać ;) Quote
AnkaW Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 milamini napisał(a):Gratulki dla "mojego" termoforka :multi: Ostro i u nas było, choć moja wnusia Archos Canis Vesna Lena obroniła ślicznie polskie szetlandy :loveu: V1 CWC res-CACIB:multi: Dzięki i również wielkie gratulacje :multi::multi: babcia może być dumna :drinking::drinking: Iza13 wielkie dzięki za tak dużo fotek grzywaczy :calus::calus: Quote
Iza. Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ilka21 napisał(a):o jest i moja śliczna:multi:, mogę zdjęcia wziąć? Oczywiście : ) W razie coś to mogę nawet duży rozmiar wysłać ;) AnkaW napisał(a): Iza13 wielkie dzięki za tak dużo fotek grzywaczy :calus::calus: nie ma za co, ; ) Ja grzywki uwielbiam i o przyjemność dla mnie na nie patrzeć, szkoda tylko, ze na hali takie straszne zdjęcia wychodzą:roll: Quote
grallinka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 A ja mam takie pytanie. Trochę to offtopic, ale może ktoś wie...kto mieszka w Bialymstoku na ulicy Wiejskiej i ma Australijczyka i sheltie? Widuję ta dziewczynę na kazych zawodcach agility i była tez na wystawie. Pytam, bo mieszka kilka metrów ode mnie i z pewnością jest na dogo :evil_lol: Quote
AnkaW Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 :evil_lol::evil_lol: chociaż sobie pooglądam jakie pieski były bo tym razem nosa z hali nie wyściubiłam :cool1: Quote
Recommended Posts